mlada_mama
|
e ovako, u 9mj trudnoce sam saznala da imam kamen u zuci, savjetovali su mi dijetu i da izdrzim sto duze jer je trudnoca velika da bi se radila bilo kakva operacija. Imala sam (vise ne znam ni koliko) napada, zavrsavala na hirurgiji, davali su mi infuzije, ljekove protiv bolova a ja se sve vise patila. Na kraju mi je i porodjaj krenuo zbog napada zuci, poslije primanja infuzije pukao mi je vodenjak i zavrsila sam u porodjajnoj sali i nakon 21 sat prirodno se porodila. Poslije porodjaja imala sam 5-6 napada, i kad se desio zadnji ja odlucim da odem i da se raspitam o laparoskopskoj operaciji zucne kese, receno mi je da cu biti kuci odmah sutra sto mi je bilo najbitnije zbog bebe. Operisana sam prekljuce, laparoskopski, operacija ko operacija, imala sam prije 3 godine operaciju obicnu tako da vidim razliku, dosta je laksi oporavak, mene je najvise zezala anestezija, tesko je podnosim, povracam, manta mi se, a ostalo je sve ok. Juce sam izasla, jutros nastavila da dojim, ne pijem nikakve lijekove, imam 4 rupice, jedna kod pupka, jedna iznad, i druge dve sa strana, sve ukupno 5 savova. Nemam problema sa stolicom, imala sam normalnu stolicu juce. Jos malo bole rane al nista naspram onih bolova prije.