|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Kritike na obdaniste
17.6.2014 9:07:19   
dacakg
Iznervirana sam na kragujevacko obdaniste jer uopste ne vode racuna o deci kako treba.
Stalno menjaju vaspitacice i dete koje se tesko adaptira mnogo lose podnosi te promene.Taman se navikne na jednu a oni je promene i dovedu drugu,pa dete posle nece da ide jer je neka druga vasptacica,a ne "ona njegova".A malopre kada sam odvela dete ,u sobi gde ih primaju nema nikoga,...pored stoji majka sa detetom koje je rukama grli oko vrata i vristi da je ne ostavlja na drugo mesto,i onda se moje dete rastuzi i pocinje da place.Ukapiralo je da ga ne ostavljamo u onoj sobi kao i obicno nego na drugo mesto i kod druge vaspitacice i pocinje da place.I svakakvi pokusaji da se objasni da je sve to normalno dete nece da prihvati.Pa jos kad gleda devojcicu koja vristi i nece da se odvojii od mame ,jos gore je.I onda pola sata objasnjavanja detetu o cemu se radi dok ono sve vreme place i trese se razmisljajuci kod koga ga ostavljam i zasto je danas drugo mesto i druga vaspitacica.Kada smo otisli do druge sobe gde danas prihvataju tu grupu,tamo jos par dece placu,vriste i stezu roditelje kako se ne bi odvojili od njih.I kapiram tu decu.Nije ima lako da odlaze u nepoznato sa nepoznatima.Trauma za dete.
Kapiram i da ce mi neki reci IDI U PRIVATNO OBDANISTE PA PLATI......ali je problem u tome da se i ovde placa,i nista se dzabe ne dobija,tako da je glupo pricati o tome.I uopste da li se placa ili ne,treba malo vise razmisljati o toj deci i o njihovim osecanjima.Vodeci kadar u toj ustanovi treba razmisljati da se deca ne traumiraju vec da budu lepo raspolozena i da jedva cekaju da odu u obdaniste,a ne da se plase da li ce ih cuvati neko koga poznaju ili neka nepoznata osoba.
Pitam se da li postoji neka ustanova gde se mogu zaliti na obdaniste.
Unapred hvala svima na razumevanju.


< Poruku je uredio dacakg -- 17.6.2014 9:09:38 >
Direktna veza do poruke: 1
   RE: Kritike na obdaniste
17.6.2014 9:13:07   
Ana RR
Dacakg, razumem te jer je i moje dete jako dugo plakalo i odbijalo vrtić, pogotovo kada vidi da su u drugoj sobi (naš vrtić je jako mali i ima samo dve grupe, jaslenu i stariju vrtićku, pa se često ujutru okupljaju u starijoj grupi i kada svi dođu razdvoje se). Evo jutros je nekako nevoljno ušao iako se već sasvim lepo privikao na vrtić, čak traži da ide.

Prebaciću tvoj post u temu Kakav je vrtić u koji ide vaše dete pa tu možemo nastaviti priču.

_____________________________

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu dacakg)
Direktna veza do poruke: 2
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:







LJUBAV NE BROJI HROMOZOME
Vesna je došla na svet, omalena, slabašna, kosooka. Ljilja je plakala od sreće i brige: nije se plašila da dete gaji sam...
Trogodišnjake doslovno boli briga za vas!
Dvogodišnjaci svakako jesu zahtevniji nego jednogodišnjaci, ali su nebo i zemlja od trogodišnjaka koji su hvala na pitan...



image
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.  Više >>
image

Anketa

Да сазнате...
пеперутка16

...да носите тројке, шта бисте радили?

Click Here