|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Matursko veče
30.5.2025 10:57:15   
Peace*
Mi ove godine imamo dve maturske večeri.

Luka završava gimnaziju.
Stajling: crno! user posted image Za sada je kupio crnu košulju, i hteo je crne farke, ali izgleda će ipak poći da nađe crne pantalone, obzirom da će mu pratilja imati glamurozan haljetak. Dopada mu se i ideja sakoa, ali matursko veče je 22.06., i puno mu je košulja dugi rukav + sako.

Marko završava osnovnu.
Stajling: bela košulja, farke, bele patike. Prosto ga mrzi da ide u šoping i ima Lukinu košulju od male mature. user posted image U njihovom razredu ima duplo više dečaka nego devojčica, tako da idu dva dečaka na jednu devojčicu. Matursko veče je 07.06.
Direktna veza do poruke: 1
   RE: Matursko veče
30.5.2025 15:56:31   
Ivanka 75
Peace, očekujemo slike momaka (sakrij lica, da vidimo stajling 😊)
Duga teget haljina i bež patike (jer ako obuje štikle ode preko 190 cm 😂) 
Planirala je i neku teksas jaknu preko, ali, kako prognoziraju preko 30 stepeni narednih dana, možda i preskoči.

(odgovor članu Peace*)
Direktna veza do poruke: 2
31.5.2025 15:33:42   
Sanjica26 RR
Nasa je kraca haljinica pufnasta, sa patikicama.user posted image Jedva prezivesmo ovu kupovinu. user posted image Evo upravo smo zavrsili.

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu Ivanka 75)
Direktna veza do poruke: 3
2.6.2025 9:35:03   
flamingos
Crna,kratka haljinica,klasična.Ostaje obuću da kupi (naravno,štikle ne dolaze u obzir-kad kažem štikle-mislim na visoke).Nikad ih nije ni obuvala,pa da izbegnemo neke nepredviđene situacije.🙄Ovih dana idemo u šoping.Ima lepih sandalica,ravnih ili sa malo podignutom petom.Šta se njoj dopadne.Dolaze u obzir i patike.Videćemo.

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 4
2.6.2025 12:27:43   
Ivanka 75

IZVORNA PORUKA: Sanjica26 RR

Nasa je kraca haljinica pufnasta, sa patikicama.user posted image Jedva prezivesmo ovu kupovinu. user posted image Evo upravo smo zavrsili.

Moja neostvarena želja da haljina bude kraća 😁Super Sanjice, sigurna sam da joj prelepo stoji. 
Probala je nekad proletos, kad smo gledale po gradu, 2 kraće haljinice, baš za njen uzrast, nije dobro izgledalo, mnogo su joj bile kratke. 
Sad kupuje neke šnalice za frizuru 😀

Direktna veza do poruke: 5
2.6.2025 14:43:46   
lesica
Oooo nova tema user posted image

L će crnu top haljinu do kolena ( moja haljina, nije htela da kupuje niti šije išta) uz DR Martens čizme koje svakako nosi, i uz sve se po njoj uklapaju (ni tu nije htela da kupi išta, bar njihove cipele ) Ogrlica je njen rad user posted image
Što je najbolje, izgleda fenomenalno, svoja je potpuno.
Kosa već uveliko ofarbana, tu će da pusti frizerku da je isfenira kako ona misli da treba. Šminku će solo onako kako zamisli.
I to je to.

Vodi dva drugara, i sad ih ubeđuje da se mečuju tako da i oni nabace malo boje na kosu (od toga nema ništa user posted image )

< Poruku je uredio lesica -- 2.6.2025 14:44:32 >

"Majkooooo, bič pliiiiz!!!"

JER SMO TAKO U MOGUĆNOSTI

Direktna veza do poruke: 6
2.6.2025 15:57:01   
Ivanka 75
Lesi 😍 Zamišljam je uveliko! Vrh stajling! 👸👸👸👸👸

(odgovor članu lesica)
Direktna veza do poruke: 7
3.6.2025 8:36:28   
Peace*
lesice user posted image

Tasha

Objasni im Bože, da mi se može!

Direktna veza do poruke: 8
3.6.2025 11:22:38   
Sanjica26 RR

IZVORNA PORUKA: Ivanka 75

IZVORNA PORUKA: Sanjica26 RR

Moja neostvarena želja da haljina bude kraća 😁Super Sanjice, sigurna sam da joj prelepo stoji. 
Probala je nekad proletos, kad smo gledale po gradu, 2 kraće haljinice, baš za njen uzrast, nije dobro izgledalo, mnogo su joj bile kratke. 
Sad kupuje neke šnalice za frizuru 😀

Iv nije previse kratka. Skroz je pristojna. Starke patikice je dobila besplatno.user posted image

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

Direktna veza do poruke: 9
3.6.2025 22:53:24   
Ivanka 75
187cm... ne znam dal da se smejem ili plačem 🙄
Kupila je za vikend lanene pantalone u H&M, sreća pa podavijene nekih 7-8 cm pa sam to ošila i odnela šnajderki da lepo porubi. 

Direktna veza do poruke: 10
3.6.2025 23:35:31   
Tiziana
Ivana boga mi je visoka. Ja sam mala, ubedljivo najniza u svojoj porodici pa mi njena visina deluje bas visoko. Ali u danasnje vreme su sve devojke povisoke tako da ona nece delovati mnogo visa od ostalih. Saljite slike sa mature,ako vam deca budu dozvolila:-)

Direktna veza do poruke: 11
4.6.2025 11:01:14   
dunja RR
Jao bre, pa da li su to one male Ringeraja bebe... matura!

Hoćemo slike, hoćemo slike user posted image

Iv zezaš, 187cm??!!

Da li grešim ili smo nešto jednom gledale, da je moja M bila njene visine u tom uzrastu? Ili sam pomešala sa još nekom visokm devojčicomuser posted image M je sada sa 6 godina viša od nekih Savinih drugara koji su 4. razred user posted image

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Bitku dobija onaj koji je čvrsto odlučio da je dobije.

Šekspir

(odgovor članu Tiziana)
Direktna veza do poruke: 12
4.6.2025 14:21:04   
Ivanka 75
Dunja, ne zezam se, u kući ne sme da se pominje visina. Jeste ona i Milica istom brzinom rastu 👸
Mene iva prestigla na kraju sestog. Kad stane pored mene jos malo pa bradom moze teme da mi dodirne. 
A ja kao nisam niska, 172

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 13
4.6.2025 22:54:59   
dunja RR
Iv, ja 171, tu smo :)

Neka su nam žive i zdrave i visoke user posted image

A Sava moj kad kaže sestri, Milice ja jesam visok, ali ti si baš preterala user posted image

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Bitku dobija onaj koji je čvrsto odlučio da je dobije.

Šekspir

Direktna veza do poruke: 14
4.6.2025 23:37:01   
Ivanka 75
Da nam dohvate sve što je visoko 😂

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 15
7.6.2025 20:52:33   
lesica
Prošlo je i to famozno matursko veče user posted image
Divno im je bilo, utisci se tek sležu.
Sjajno su svi izgledali i sjajno su se ponašali, na opšte zadovoljstvo svih.

Razrednu su uspeli da ostave bez teksta sa pažljivo biranim poklončićem.
L ih je sve ( i razrednu i društvo) izbezumila sa poklonom za sve koji im je spremila, za koji niko nije znao.
Uradila je karikaturu odeljenja - original je dobila razredna naravno, a odštampane kopije sa posebnom posvetom vi ostali, kako bi im nešto originalno ostalo za sećanje na prethodni osnovnoškolski period.

< Poruku je uredio lesica -- 7.6.2025 20:53:17 >

"Majkooooo, bič pliiiiz!!!"

JER SMO TAKO U MOGUĆNOSTI

Direktna veza do poruke: 16
7.6.2025 20:57:19   
flamingos
Lesi,divno.Bravo za tvoje dete!❤️Nama je matursko veče.26.juna.

(odgovor članu lesica)
Direktna veza do poruke: 17
8.6.2025 19:21:18   
Ivanka 75
Bravo Lesi! Originalna do kraja! 😘🍀

(odgovor članu flamingos)
Direktna veza do poruke: 18
9.6.2025 11:05:37   
IvanaSK RR
U ovim situacijama mene spice emocije.... Setim se Lenke kad je bila malaaa, mislim da je tek krenula u prvi razred kad su se ona i moj sin igrali.. A sada velika ❤️❤️. 

Jer smo tako u mogućnosti!

Direktna veza do poruke: 19
9.6.2025 11:44:05   
Ivanka 75
Jaoooo mi večeras ❤️

(odgovor članu IvanaSK RR)
Direktna veza do poruke: 20
9.6.2025 11:55:40   
flamingos

IZVORNA PORUKA: Ivanka 75

Jaoooo mi večeras ❤️
Želimo im lep provod!❤️Šaljemo puno pozdrava i poljubaca tvojoj maturantkinji i želimo joj sve najbolje u daljem školovanju,a i u životu!❤️

Direktna veza do poruke: 21
9.6.2025 17:31:44   
Ivanka 75
Hvala hvala ❤️ 

(odgovor članu flamingos)
Direktna veza do poruke: 22
9.6.2025 20:01:44   
Tiziana
Oh Lesice, bravo za devojku! Verujem da su se svi odusevili poklonom. Uspomena za ceo zivot !
Inace ja se i dalje najvise druzim sa drustvom iz osnovne. Neki su se i vencalj, svi smo se okumili.Moja deca i dalje se najvise druze sa decom sa kojom su bila u vrrticu iako sada ne idu zajedno u odeljenje i imaju nive drugare, ali se najvise druze sa decom sa kojom su odrasla. Mislim da su to neraskidive veze.
Inace Lesice juce sam bila aa drygaricom koja radi u Petoj i opwt je.pominjala kakvo je fantasticno to bio hemijsko odeljenje kod njih.
Ivanka javi kako je vase vece proslo.Malo je pala temperatura, nece se deca bas kuvati..

Direktna veza do poruke: 23
10.6.2025 21:34:05   
Ivanka 75
Fenomenalno je bilo! Deca očaravajuća, ja sam do ponoći gledala slike i cerila se koliko su lepi i elegantni.
Još me drži utisak ❤️

(odgovor članu Tiziana)
Direktna veza do poruke: 24
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Mladeži kod dece: Kada je potreban pregled?
Mladeži su uobičajene promene na koži, prisutne kod većine ljudi, uključujući decu. Iako su obično bezopasni, roditelji ...
Kako istopiti dečje kilograme
Teško je privoleti dete da se hrani zdravije, ali poslužite se lukavstvom i podvalite mu hamburger sa dosta zelene salat...

Anketa

Мажење беба.
пеперутка16

Да ли ваше бебе (6-12 месеци) воле да се мазе? Моја чак ни не слуша, само ме одгурује, пење се по мени, вуче,... чак ни не жели да се носи, само гледа да побегне. То ми је стварно чудно.. Какве су ваше?

Click Here