|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Ovlazivac vazduha
28.3.2013 12:51:25   
Shishica
Nisam nasla temu pa da otvorim..

Imate li ovlazivac vazduha, koji su dobri i koji nisu...

Kod mene u stanu je 24% vlaznost vazduha.. ako dobro radi merac. Koza mi je suva strasno.. ne znam vise sta da radim...peskiri ili posudice sa vodom ne rade nista bitno, tek, tek poprave stanje..

Direktna veza do poruke: 1
   RE: Ovlazivac vazduha
28.3.2013 12:54:33   
salle
mi imamo ovlazicac, onaj chicco, onaj veliki, kao ovlazivac i jonizator...

ali sam prestala da ga koristim jer nemam merac, a i nemam pojma koja je idealna vlaznost u prostoriji gde deca spavaju user posted image

izgleda da smo bez veze bacili pare, jer ja stvarno ne znam koja je idealna vlaznost, a uzasno nam je suv vazduh, a ne valja ni kada je puno vlazan...

(odgovor članu Shishica)
Direktna veza do poruke: 2
   RE: Ovlazivac vazduha
28.3.2013 12:59:40   
Shishica
Pa Salle sto ne vidis na netu tu informaciju.. ja znam da je izmedju 40 i 60% vlaznost koja je pozeljna.. sad cu da nadjem.. ali sve se mislim da sam negde ovo vec pisala i nisam nasla temu..valjda nisam otvorila temu, a da vec ima..


(odgovor članu salle)
Direktna veza do poruke: 3
   RE: Ovlazivac vazduha
28.3.2013 13:05:12   
Shishica
Evo nasla sam npr. "Većina ljudi se oseća prijatno uz relativnu vlažnost vazduha između 40% i 80%, ali idealni nivo je oko 35% - 45%." ..

(odgovor članu Shishica)
Direktna veza do poruke: 4
   RE: Ovlazivac vazduha
28.3.2013 13:32:05   
salle
a ja nasla, idealna za bebe je izmedju 50-60 user posted image

a imas li ti ovlazivac? koji?

ja nikako da kupim merac user posted image

(odgovor članu Shishica)
Direktna veza do poruke: 5
   RE: Ovlazivac vazduha
28.3.2013 14:16:42   
Shishica
Nemam ovlazivac, a merac imam.

Zato me i interesuje ko ima kakav i da li su dobri i sve ostalo.. Znam da ima onih koji ispustaju toplu i oni koji pustaju hladnu paru..

(odgovor članu salle)
Direktna veza do poruke: 6
   RE: Ovlazivac vazduha
23.12.2013 10:07:59   
Ana RR
Postovi prebačeni u temu Kašalj zbog parnog grejanja.

_____________________________

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu Shishica)
Direktna veza do poruke: 7
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:







Deca koja imaju tantrume biće bogatija i u...
Ako se dete bori svim silama protiv tebe, ima tantrume i prkosi autoritetu - verovatnije je da će biti uspešnije u karij...
Zašto UMORNE MAME ostaju BUDNE DO KASNO?
Volela bih da vam kažem da majke ovo vreme provode radeći one stvari u kojima uživaju, ali to ne bi bilo sasvim tačno. N...



image
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.  Više >>
image

Anketa

Да сазнате...
пеперутка16

...да носите тројке, шта бисте радили?

Click Here