Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Razgovori mama 2025 6.9.2025 11:00:20
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Kako je prosla prva nedelja skolarci?
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 2025 6.9.2025 11:32:41
|
|
|
|
flamingos
|
IZVORNA PORUKA: Ivanka 75 Kako je prosla prva nedelja skolarci? Kod nas super.A kod vas?❤️
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 2025 6.9.2025 11:46:14
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Da ne ureknem pu pu pu 😊 Već ima nekih lepih komentara u dnevniku pa se ona čudi i krsti 😂
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 2025 6.9.2025 11:47:56
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Inače, sinoć sam bila na koncertu Dina Merlina. Spektakl, preporuka u potpunosti ako imate priliku da ga gledate.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 2025 6.9.2025 12:26:23
|
|
|
|
flamingos
|
Bravo za Ivku!❤️ kod nas su upisani srećni smajliji.Za sad je super.Nadamo se da tako i nastavi.Kod nas je sinoć na trgu pevao Peđa Medenica.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 2025 6.9.2025 13:42:41
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Uh uh može i Peđica ❤️
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 2025 10.9.2025 15:49:34
|
|
|
|
flamingos
|
Dobar dan.Kako ste?Nešto se naoblačilo i baš mi smeta ova promena vremena.Juče su mi stavili holter i jutros sam išla da skinu i da se očita,da vidimo kakva je situacija.Pozdrav svima.❤️
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 2025 11.9.2025 8:12:20
|
|
|
|
Tiziana
|
Dobro jutro devojke.Flam bas mi je zao sto imas zdravstvenih tegoba. Nadam se da ce se srediti.Kako su ostale mame?Kod mene intenzivna nedelja i na poslu i van. Jedva cekam vikend.Juce bila sa cerkom nesto da kupimo pa usput da ona proba neke haljine jer imamo neku vaznu svadbu u oktobru. Nismo nasle. 🙃U ponedeljak kod nje bio roditeljski. Boga mi neobicno dugo smo se zadrzali, glavna tema je bila odlaganje mobilnih telefona dok su u skoli.Otisla posle sa nekim mamama na pice.Danas cu da se izlezavam kad se vratim sa posla. Takav je i dan.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 2025 11.9.2025 13:00:30
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Tizi, kod nas na roditeljskom bilo ovako, ovo su pravila, deca moraju da se pridrzavaju, bez telefona na casu. Samo smo klimali glavama i aminovali 😊
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 2025 11.9.2025 15:08:01
|
|
|
|
Ana RR
|
Dobar dan mi smo već i virus fasovali u subotu popodne počeo da se oseća loše, skočila temperatura, u utorak je išla i preko 39. Vadili krv, virusno. Danas je mnogo bolje, odmara do ponedeljka. Mene muči pms, glavobolja... ne pomaže lek a imam posla i ne mogu da se sklonim od laptopa. Ovo vreme dodatno pogoršava, baš mi ne prija.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 2025 11.9.2025 15:29:44
|
|
|
|
Tiziana
|
I kod sina u gimnaziji je tako, ali kod cerke u osnovnoj nije... IZVORNA PORUKA: Ivanka 75 Tizi, kod nas na roditeljskom bilo ovako, ovo su pravila, deca moraju da se pridrzavaju, bez telefona na casu. Samo smo klimali glavama i aminovali 😊
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 2025 11.9.2025 17:08:54
|
|
|
|
flamingos
|
Hvala,Tizi.Život...Sve me je sustiglo.Biće bolje.Imam terpiju i idem dalje.I kod nas je potrajao roditeljski,rečena su pravila o svemu,pa i o telefonima i to je to.Tizi,lepo se provedite na svadbi.❤️
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 2025 11.9.2025 23:35:13
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Tizi, bas su pedagod i razredni komentarisali na roditeljskom kako pravila vaze za sve ali se u osnovnim skolama ne sprovode kako treba.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 2025 12.9.2025 18:07:04
|
|
|
|
Tiziana
|
Flam, ima jos vise od mesec dana do svadbe,kuckacemo se valjda ovde do tad😉 Kako su devojke zadovoljne skolama? Jesu se navikle?
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 2025 12.9.2025 18:11:07
|
|
|
|
flamingos
|
Tizu,tek kad sam otkucala i poslala set_ih se da je oktobar.Kuckaćemo do tad,svakako.Kod nas je super u školi.Kako je kod vas?
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 2025 12.9.2025 20:46:46
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Za sad zadovoljna i skolom i drustvom, samo nek ostane tako 😁
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 2025 13.9.2025 18:07:14
|
|
|
|
Tiziana
|
Kod nas standardno.Ona je sad u nekom svom fazonu, razmislja konstantno sta da obuce i pravi neke kkmbinacije 🙃 Sad su najstariji u skoli. Samo prica o zavrsnom i nesto se preracunava, ako dobije ovoliko bodova mocice ovamo, ako dobije onoliko mocice onamo. Pa ko ce od drustva gde da ide i sl...😴 Potpuna suprotnost od sina koji je bio u fazonu nemam pojma ni o cemu, ima jos puno vremena.😂Kod njega ove godine od pocetka skolske godine idu jako, valjda da sto vise predju u sl neke potencijalne obustave..Fino mu je drustvo,samo se negde zuji..Sve u svemu ok su.Tinejdzerski. Odoh da se spremim idem sa drugaricama na pice.Uzivajte u suboti. IZVORNA PORUKA: flamingos Tizu,tek kad sam otkucala i poslala set__ih se da je oktobar.Kuckaćemo do tad,svakako.Kod nas je super u školi.Kako je kod vas?
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec danaMajčinstvo posle 45: Da li je biološki sat...Gotovo svako od nas poznaje nekoga ko je "imao sreću" i uspeo da zatrudni u svojim srednjim 40-im godinama. Te žene če...
Uobičajeni pregledi i analize u trudnoćiPred vama je spisak svih uobičajenih pregleda i analiza koje se rade u trudnoći i približni period kada se oni rade.
Kalendar vakcinacijeVaše dete trebate vakcinisati kako bi njegov organizam stekao imunitet na neke od težih zaraznih bolesti. Vakcina je pre...
Moje dete ima vaške!Kada se spomenu vaške svi prevrnemo očima. Vrlo lako se prenose sa glave na glavu, pa se može desiti da ih dobijemo i vi...
Anketa
imesunce123Koje je najlepse ime za decakaandrej (
35%)

aleksa (
18%)

sergej (
15%)

strahinja (
13%)

maksim (
11%)

matej (
10%)
Ukupan broj glasova: 636Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!