|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Vojska
13.8.2010 12:38:37   
Nensi*
IZVORNA PORUKA: Tashke

MM se zgrozi kada gleda kako presvlačim posteljinu. Uglavnom kaže "Aj daj ja ću!"... mislim da je to posledica vojske. user posted image

user posted image
I mm menja posteljinu,to je njegov posao user posted image
A inace bio je u vojsci ''95/''96 dok sam ja jos isla u skolu user posted image

Nena+Danilo=Vuk :)

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 26
13.8.2010 12:42:48   
Nensi*
IZVORNA PORUKA: BubaMira

Za to bi trebala posebna tema , uz upozorenje o posledicama -pucanje od smeha i slično user posted image

Sta bi sa temom? Hocemo da se smejemo user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio nensi27 -- 13.8.2010 12:43:33 >

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 27
13.8.2010 12:44:31   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: nensi27

Za to bi trebala posebna tema , uz upozorenje o posledicama -pucanje od smeha i slično user posted image

Sta bi sa temom? Hocemo da se smejemo user posted image user posted image user posted image

Ništa ne bi, žena odlučila da ne treba da se smejemo... user posted image

(odgovor članu Nensi*)
  Direktna veza do poruke: 28
13.8.2010 12:48:49   
Nensi*

IZVORNA PORUKA: Tashke

IZVORNA PORUKA: nensi27

Ništa ne bi, žena odlučila da ne treba da se smejemo... user posted image

user posted image user posted image user posted image
BubaMirooooooooooooo

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 29
13.8.2010 12:51:48   
Anoniman
Ček' samo da mslatim ovu punjenu papriku ... Sa' će dođem user posted image

(odgovor članu Nensi*)
  Direktna veza do poruke: 30
13.8.2010 13:52:49   
Anoniman
Mislim da sam to već pričala ovde , ne sećam se : 3 ujutru , neko krvnički lupa na ulazna vrata odeljenja . Mi trčimo , pred vratima stoje tri vojnika , dvojica su rmpalije , doveli trećeg , mršavog , malešnog dečačića vojnika kod nas , boli ga grlo user posted image Ja pitam : "Dobro , momci , nije li ta upala grla mogla da sačeka 7 ujutru , mislim , lupali ste kao da se neko s'' dušom rastaje ? " Oni samo sležu ramenima , vidim da su neke drvoseče , ne kapiraju mnogo ,samo se šire u ramenima .
Uveli smo tog trećeg vojničića , ja mu rekla da skine gornji deo uniforme , otišla po doktorku , koja me je iznenađeno pogledala kada sam rekla da ima "hitnu upalu grla" u 3 ujutru ...
Ulazimo u ambulantu , vojnik jadničak sav isprepadan , ima jedva 18 godina , iz nekog sela je u planinama Crne Gore , inače čuva stoku kod kuće , otac ga posalo u vojsku ...
Krenula doktorka da ga pregleda , sluša mu pluća , i , napokon , uzela špatulu i kaže mu :

- Sedite ovde naspram lampe , zinite jako i kažite AAAAAAA !!! - On , boreći se sa špatulom u ustima :
- AAaaaaaaaaaaa !! Doktorka :
- Kažite još jednom ! On (sa špatulom u ustima):
- Još jeeeeeeeednoooooooooooooooom !!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

U tom momentu , i doktorka , i ja , i vojnici , svi počnemo da VRIŠTIMO OD SMEHA , jedino siroti vojničić pocrveneo , nije mu jasno što se smejemo ...

Na kraju se ispostavilo da su ga ostali vojnici malo gnjavili pa je izmislio da ga boli grlo , ali njegovo "još jednom" me i dan danas natera na pišanje u gaće . user posted image

< Poruku je uredio BubaMira -- 13.8.2010 13:54:16 >

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 31
13.8.2010 14:05:40   
Anoniman
Odeljenje , ja u smeni , a baba Milunka , Partizanka user posted image ,me gnjavi ceo dan pričom o svome unuku kojeg nikako da oženi . Kaže ona meni : " Eto , moj sine , on će sad skoro četeres' godina , niđe nikog , ja bi voljela da on nađe tako neku fiiinu , mladu , tako k'a ti " . Ja joj kažem , kroz šalu : " Baka Milunka , a da nije on malo mator za mene ? Mora da bude mnogo zgodan , samo da znaš , za te godine ! " Ona mi dogovara : "Ada dijete moje dobro , on ti se ufatio one đa'olje boce , zna bome popit' , pa ga neće ni jedna takoga " . A ja joj kažem : "A što 'oćeš onda da ga meni uvališ , kad pije , pa zar nismo "dobre" ti i ja ? Kaže ona : " Ma gledam ja tebe , ti bi preko noći njega nagovorila da se on okane flaše " . Ja je pitam : "A kako bi ga to jedino ja nagovorila , majke ti ? " Ona : "Gledam te , bogomi , jučer si onoga momka vojnika za 10 minuta nagovorila da ti dozvoli da mu metneš ono crevo s vodom (klizma user posted image ) u guzicu , e vala kad si njega na to olako nagovorila , nagovorićeš i mojega unuka da se okane pića ! user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 32
13.8.2010 14:11:07   
Podrum Š.
BubaM na svu sreću sam sama kod kuće pa me niko ne čuje kako user posted image .
Dobar je i onaj jadničko sa grlom, ali ovaj antialko lek je neprevaziđenuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 33
13.8.2010 14:18:49   
Anoniman
Imam još par priča baš za vojnike , ali me je blam da pričam user posted image user posted image

(odgovor članu Podrum Š.)
  Direktna veza do poruke: 34
13.8.2010 14:20:19   
Podrum Š.
Molim te nastavi, ovo prija više nego apaurin user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 35
13.8.2010 14:27:57   
Anoniman
Doneli vojnika "odvaljenog" od alkohola i ko zna čega , bila je Nova godina i oni su , naravno , na neku foru provukli neke rakiještine u spavaonu i baš se urnisali od pića . Doneli njega u polusvesnom stanju , on se tu izbljuvao , ne zna gde se nalazi , mlati rukama , koluta očima . Umokrio se , naravno , bar nekoliko puta ... Nakon što smo uradili sve oko njega i stabilizovali ga , smestili smo ga u sobu u kojoj su bila još 3 vojnika . On je spavao par sati , i kad se probudio i došao sebi , počeo je da se pravi "mangup" . Dobacivao nama sestrama , zvao nas "mačkice" , dahtao , vikao "uh , šta bih ti radio" , ma krajnje ogavan bio . Po 15 puta je pitao mene ili koleginicu : "Mačkice , kad ćemo na cugu"? I moja koleginica , kojoj je više pukao film , kaže mu : "Srce , idemo na piće odmah kad završimo smenu , ali ako obećaš da ovaj put nećeš da nam se upiškiš" user posted image . Ućutao je kao zaliven , ali su ga posle cimeri odrali od za*ebancije .

(odgovor članu Podrum Š.)
  Direktna veza do poruke: 36
13.8.2010 14:28:05   
Mivica
IZVORNA PORUKA: Alexx RR

Izgleda da sam ja jedina koja misli da je obavezno sluzenje vojske potpuno bzvz.

Nisi. I ja isto mislim.

"Zeko, zeko, zeko...
tape meke...gude usi...lep...
zeko, zeko, lep!" :)

(odgovor članu *Alexx*)
Direktna veza do poruke: 37
13.8.2010 14:36:23   
Podrum Š.

"Srce , idemo na piće odmah kad završimo smenu , ali ako obećaš da ovaj put nećeš da nam se upiškiš" user posted image . Ućutao je kao zaliven , ali su ga posle cimeri odrali od za*ebancije .

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 38
13.8.2010 14:55:47   
Lu
Ja mislim da vojska treba da bude profesija,pa ko voli i ima hrabrosti ( da ne kažem drugu riječ), nek izvoli.
Nisu svi rođeni za oružje, a nije vojnik onaj koji u vojsci nauči držati šarafciger!

Kad zašutim, okrenem se i odem, to ne znači da si ti pobijedio.
Znači da više nisi vrijedan mog vremena!

(odgovor članu Vučko.ba.)
Direktna veza do poruke: 39
13.8.2010 14:57:22   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Mivica

IZVORNA PORUKA: Alexx RR

Izgleda da sam ja jedina koja misli da je obavezno sluzenje vojske potpuno bzvz.

Nisi. I ja isto mislim.

I ja to mislim....

(odgovor članu Mivica)
  Direktna veza do poruke: 40
13.8.2010 18:08:54   
Anoniman

"Srce , idemo na piće odmah kad završimo smenu , ali ako obećaš da ovaj put nećeš da nam se upiškiš" user posted image .

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 41
13.8.2010 20:40:45   
jagodo
Drage moje, ja licno mislim da vojska treba da bude profesija, pa ko zeli da bude profesionalni vojnik neka bude. Ne mora da znaci da svaki muskarac voli da puca. A
nisu svi koji ne sluze vojni rok, koji je morate priznati danas postao smesan, mamine maze. Ja nemam sina, ali  mislim da se ne uci samo u vojsci namestanje kreveta i promena posteljine.       

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 42
8.1.2011 4:38:59   
smeško
Ja na žalost nisam išao u normalnu vojsku, već u civilnu i jako mi je žao zbog toga. To je neophodna stvar kako bi se svaki muškarac disciplinovao i pripremio na brak. Znate ono kada ti žena drži predavanje, a ti misliš na sklekove.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 43
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Draga "NEPLANIRANA BEBO"...
Nema apsolutno ničeg slučajnog u vezi sa tobom, moja slatka bebo.
Kako probiotici pomažu u jačanju imuniteta...
Na razvoj imuniteta kod dece značajno utiču ishrana, san, higijena, fizička aktivnost i crevna mikrobiota. Crevna mikrob...
Pismo nezainteresovanim članovima porodice
Kako bi bilo da se pomirite sa tim ko i šta su vam prioriteti i samo priznate da naš sin nije deo toga. Vrlo jasno ste n...

image
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese. Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš. Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija. Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.  Više >>
image

Anketa

Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16

У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.

Click Here