New Mom
|
IZVORNA PORUKA: jovicaa ali mislim da je najteze tako kad ostane par ispita na kraju, pa se napravi pauza, nekako otudjis se od cele price fakulteta, ali samo hrabro i bez brige... Tu sam ja. Kad sam se porodila sa KL imala sam jos 19 ispita. Tu sk.godinu nisam nista dala, jednostavno sam isla na predavanja, vezbe po pola dana, ceo dan, kako kad, i nisam nista stigla da ucim. Onda ide sledeca sk.godina, ja trudna sa N., opet nista od ucenja (lazem, dala sam mozda 2-3 ispita), odlucim da to iskoristim da idem na turnuse (to je kao lekar da odradjujes smenu, negde i dezurstva), pa onda jos zaglavim na mirovanje zbog prevremenog. Opet zastoj. Tek u trecoj sk.godini krenem sa boljom organizacijom i svaki dan (a u 90% slucajeva i vikendom) od 7h do 15h sedela sam u citaoni dok je neko cuvao klince. Ni to nije sjajno jer mi fali ono da radis, pa pauza pa opet knjigu u ruke, a sad taj drugi deo nemam, pa sve duze traje. Sad sam na 5 ispita. Doduse, opet sam imala pauzu jer mi je 4 roka propalo zbog Koljine upale pluca i sad boginja. I to je kao da nikad nisi ucio, psihicki je jako tesko. Nekad ni ne vidim vise svrhu.