|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  50 51 [52] 53 54   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje
15.7.2014 13:49:21   
dunja RR
Biće to sve ok mila. Baš kao što si rekla, to su tvoji jajnici, i takvi su, i jednostavno moraš biti spremna na hiper, ako već mora tako. Pregrmećeš, znam te. Ja ti želim jedan divan zamotuljak na grudima za 9 meseci user posted image

IZVORNA PORUKA: plašljiva

Devojke evo i mene stigoh kući iz Valjeva. Situacija je sledeća endo 7,nesto i imam gomilu folikula od 10mm. Pitala sam docu za hiper, kaze da cu ga imati 100%. Meni je u prošloj vto estradiol pred aspiraciju bio 7500 kaze da će ovog puta ići i preko 10000, ali ako predje 12000 neće mi vraćati embrione. Kaže da ćemo imati puno nezrelih folikula i da će raditi više IVF. Sito sam se isplakala. Nadala sam se da će ovoga puta biti bolje ali su moji jajnici takvi. Smanjio mi je dozu gonala i sledeća kontrola je u sredu.

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Bitku dobija onaj koji je čvrsto odlučio da je dobije.

Šekspir

(odgovor članu plašljiva)
Direktna veza do poruke: 1276
16.7.2014 0:10:42   
prijepolje82
PLASLJIVA i VALJEVKA 014,bez nerviranja,videcete da bice sve kako treba,pa dragi Bog bice na vasoj stranï. Glavu gore i samo pozitivnouser posted image

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 1277
16.7.2014 10:04:31   
Skijasica
Ponovo dans zvali Narodni Front i dobili odgovor da oni ne rade drugostepene komisije zbog rekonstrukcije objekta. Rekli nam da se javimo svojoj filijali da nas rasporede na neku drugu kliniku! user posted image

(odgovor članu prijepolje82)
Direktna veza do poruke: 1278
16.7.2014 11:26:41   
Valjevka 014
Hvala, Prijepolje, evo ja sam u čekaonici i svratih da pokupim neku pozitivnu vibraciju. Hvala puno!

< Poruku je uredio Valjevka 014 -- 16.7.2014 11:27:21 >

(odgovor članu Skijasica)
Direktna veza do poruke: 1279
16.7.2014 15:29:38   
prijepolje82
Naravno Valjevka,samo pozitivno.. jel zenske da vas pitam kako peti dan ciklusa imam folikul 14mm,kaze mi ova doktorkka da mozda prosĺa ovulacija kasnila? Sta mislite? Nisam pila klomifen ni nista?

(odgovor članu Valjevka 014)
Direktna veza do poruke: 1280
16.7.2014 18:35:49   
Valjevka 014
Može da bude ovulacija ranije, recimo oko 10 dc, pa je to onda ok. Meni je ovulacija uvek bila oko 10 ili 11 dana.

(odgovor članu prijepolje82)
Direktna veza do poruke: 1281
16.7.2014 18:51:12   
plašljiva
Devojke evo me sa izveštajem iz Va. na desnom jajniku oko 20 folikula, na levom jajniku oko 15 folikula. Svi su ujednačeni od 12-14mm. Endo je 7,6. Stomak ubija, jedva hodam, naduven kao da sam trudna. Sledeća kontrola je petak.

(odgovor članu Valjevka 014)
Direktna veza do poruke: 1282
17.7.2014 7:42:45   
Anja74
Evo mene fsh 9.66, lh 3.34, prolaktin super, amh 0.63. Odusevljena sam s obzirom da mi je fsh bio 16 a amh 0.10. Neznam sta se desilo ali mislim da su sad hormoni ok. Uzimala sam dve smokve svako jutro. Poslala sam rezultate u Va pa sad cekam da se jave. Svima u postupku zelim user posted image samo hrabro i pozitivno.user posted image

(odgovor članu plašljiva)
Direktna veza do poruke: 1283
17.7.2014 9:54:06   
Štetica
Anja odlicni su ti rezultati,ulazis u postupak sigurno. E sad sto se tice pisanja u Va,neznam koliko su azurni da odgovore na mejl,mozda je ipak bolje da nazoves.
Prijepolje bice to rana ovulacija,mozda oko 10-og dana ciklusa.

Zivi za svoje hocu,a ne za tudje trebalo bi...

(odgovor članu Anja74)
Direktna veza do poruke: 1284
17.7.2014 11:50:34   
Anja74
Sad sam zvala rekli da zovem oko 2, dotle ce dr pogledati rezultate. Draga stetice redovno citam sve sto pises i divim ti se kolko si pozitivna i draga.

(odgovor članu Štetica)
Direktna veza do poruke: 1285
17.7.2014 11:57:42   
Anja74
Molim vas ako neko zna koja je razlika izmedju dugog i kratkog protokola. Ja sam dobila 11.07. a vto je planirana u septembru, pa me zanima kada krecem sa terapijom ako sam na kratkom protokolu. Hvala unapred

(odgovor članu Anja74)
Direktna veza do poruke: 1286
17.7.2014 13:55:40   
prijepolje82
Pocinjes u avgustu sa kontraceptivnim pilulama i pocetkom septembra ces verovatno da krenes sa stimulacijom,kratak protokol je deset dana a dugi petnest...

(odgovor članu Anja74)
Direktna veza do poruke: 1287
17.7.2014 13:59:38   
Štetica
Anja na kratkom protokolu se krece sa stimulacijom 2-4 dana ciklusa,a na dugom protokolu se pocinje sa diferelinom oko 10-12 dana pre ciklusa,a sa stimulacijom isto se pocinje 2-4dan ciklusa. U avgustu kad dobijes javljas se njima i oni prave semu za kontracepciju,do kada je pijes i kada pocinjes sa stimulacijom. Otprilike bi trebalko tako da bude

(odgovor članu Anja74)
Direktna veza do poruke: 1288
17.7.2014 14:00:02   
Štetica
Anja na kratkom protokolu se krece sa stimulacijom 2-4 dana ciklusa,a na dugom protokolu se pocinje sa diferelinom oko 10-12 dana pre ciklusa,a sa stimulacijom isto se pocinje 2-4dan ciklusa. U avgustu kad dobijes javljas se njima i oni prave semu za kontracepciju,do kada je pijes i kada pocinjes sa stimulacijom. Otprilike bi trebalko tako da bude

(odgovor članu Anja74)
Direktna veza do poruke: 1289
18.7.2014 10:49:28   
Anja74
Sinoc posaljem mejl sa molbom da udjemo u postupak od avgusta, jer ocekujem da dobijem pocetkom meseca, i jutros mi odgovorili da se javim, ako budu adekvatni uslovi pozvace me tada. Tako da molim Boga da sve to bude ok, psihicki bi volela da to bude sto pre da vise nemislim. Neznam da li imaju guzvu ili sta je u pitanju. Od srca zelimu speh svima u postupku user posted image

(odgovor članu Štetica)
Direktna veza do poruke: 1290
22.7.2014 9:22:54   
PalcicaBg
Anja navijam za avgust.
Ja sam cula da dr ide na odmor od 20og avgusta,mozda i nije tacno,a mozda cete vi i zavrsiti do tada s obzirom da je kratak protokol.

Cula sam se sa Plasljivom,juce je bila aspiracija,izvadjeno je 18 j.c.
Ima jaci hiper,slobodnu tecnost,bolove,kaze da su jajnici ogromni.
Ostala je u Va do daljnjeg,iznajmili su stan,nema net pa zato ne moze da se javi.

Pozdrav!

(odgovor članu Anja74)
Direktna veza do poruke: 1291
22.7.2014 9:59:06   
alex88
Devojke srecno,navijam jako za letnje user posted image .Imam jedno pitanje,jer uput za Valjevo uzimam samo ja,ili i mm?

(odgovor članu PalcicaBg)
Direktna veza do poruke: 1292
22.7.2014 10:01:53   
plačljiva
O gde nam je plašljiva?Mislim i navijam za nju user posted image

(odgovor članu alex88)
Direktna veza do poruke: 1293
22.7.2014 12:11:18   
Anja74
Palcice draga hvala na lepim zeljama. Molim te da mi pojasnis ako znas, ja 07.08.kada dobijem treba da se javim i pocinjem da pijem microgynin. Ako ga pijem 21 dan znaci dibicu 27,28.08. sta dalje? Jer tada krecem sa daljom stimulacijom nisam razumela najbolje. A isli bi na odmor 16.08. da se malo opustimo. Molim te ako imas iskustva pisi user posted image Hvala

(odgovor članu plačljiva)
Direktna veza do poruke: 1294
22.7.2014 13:55:26   
Štetica
Alex za tebe uzimas zeleni uput za stacionarno lecnje,a za muza plavi za spermogram. Ta dva uputa i resenje komisije nosis u fond da ti overe,kad te pozovu.
Anja kontracepciju mozes da pijes do 37-38dana najduze,zavisi za kad ti naprave semu.

(odgovor članu Anja74)
Direktna veza do poruke: 1295
22.7.2014 19:27:57   
cekisha
Cao devojke...Mozda mom pitanju nije ovde mesto a tice se inseminacije u Valjevu?Trebalo bi da je radim sledeci ponedeljak u Va,naravno to zavisi od ovulacije.Dali su mi da pijem klomifen od 2 dana ciklusa ,pet dana ujutru i uvece.I da se javim da se 10 dana odradi ultrazvuk.Kad sam ih zvala rekli mi da ultrazvuk odradim privatno u mom gradu i da ih zovem da im javim kakvi su mi folikuli i endometrijum.Meni je 10 dan ciklusa sad u petak i imam zakazan uz u sest popodne,znaci da ih moram zvati u subotu ujutru.user posted image Prvi put pijem klomifen ,ne znam kako cu odreagovati na njega ,stmak me ne boli ,nikakve simptome nemam.Brine me da li cu uspeti da pogodim pravo vreme za primanje pregnila,da ne bude kasno zbog folikula.Meni su ciklusi na 26 dana pa me takodje brine da nije taj 10 dan za prvi uz kasno.Izvinite,tek sam usla u sve ovo i pogubljena sam,vasa iskustva bi mi dosta znacila.Valjda me razumete sta hocu da pitam,pozz za sve zenske...

(odgovor članu Štetica)
Direktna veza do poruke: 1296
22.7.2014 19:38:13   
17 joka
Anjauser posted image user posted image puno srece

Alex, kad vi stupate u akciju?

Plašljiva, nadam se da je sve ok user posted image svim srcem

Što duže čekaš na nesto , više ceniš kad to dobiješ.Jer sve što je vredno imati ....VREDNO JE I ČEKATI...

(odgovor članu cekisha)
Direktna veza do poruke: 1297
22.7.2014 20:07:04   
alex88
Joko 31.Jula prva konsultacija,Stetice hvala na odgovoru.

(odgovor članu 17 joka)
Direktna veza do poruke: 1298
22.7.2014 20:11:27   
PalcicaBg
Anja Stetica ti je vec odgovorila,mikroginon pijes i duze po potrebi,ako dr ide na odmor 20og verovatno ce gledati da te uklopi kad se vrati s odmora.
A i ti slobodno mozes na odmor,zasto da ne.
Ti si bese na kratkom protokolu,to znaci bez diferelina,mada sam ja mislila i bez kontracepcije.
Kada dobijes posle mikroginona drugi dan ciklusa kreces sa stimulacijom.

< Poruku je uredio PalcicaBg -- 22.7.2014 20:12:39 >

(odgovor članu alex88)
Direktna veza do poruke: 1299
22.7.2014 20:20:37   
17 joka
Alexuser posted image user posted image sve znas

Palciceuser posted image za septembar

Što duže čekaš na nesto , više ceniš kad to dobiješ.Jer sve što je vredno imati ....VREDNO JE I ČEKATI...

(odgovor članu PalcicaBg)
Direktna veza do poruke: 1300
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  50 51 [52] 53 54   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  50 51 [52] 53 54   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Majčinstvo posle 45: Da li je biološki sat...
Gotovo svako od nas poznaje nekoga ko je "imao sreću" i uspeo da zatrudni u svojim srednjim 40-im godinama. Te žene če...
Praćenje ovulacije - iscedak iz vagine (ce...
Kako pratiti prirodni ciklus žene i određivati plodne dane pomoću iscetka iz vagine?

Anketa

Прање гузе.
пеперутка16

Да ли ваш муж пресвлачи детету одећу, мислим на прање гузе и мењање пелена?

Click Here