|
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje 4.9.2014 21:22:11
|
|
|
|
Bibi78
|
Dama Herc Anja,mislim da je od antibiotika i hoce kod pada imuniteta,ali to ce se srediti terapijom koju ti je dr dala.Ja sam juce dobila i sutra idemo za Va i nadam se krecem sa stimulacijom.Srecno svima
|
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje 4.9.2014 21:25:19
|
|
|
|
Dama Herc
|
Hvala draga. Danas sam jurila uput kod svog ginekologa. Cudila se sto sam izabrala Va. Takodje i komisija se cudila, mada mi nisu overili upute. Sutra moram opet da idem kod njih... I srecno bibi78 sutra
< Poruku je uredio Dama Herc -- 4.9.2014 21:27:07 >
|
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje 4.9.2014 21:32:15
|
|
|
|
Bibi78
|
Hvala puno A zasto ti nisu overili?I mene su svi zivi pitali otkud to da sam odbrala Va
|
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje 4.9.2014 21:50:35
|
|
|
|
Dama Herc
|
Cetvrtak je,rade dve komisije posle 13, i imaju puno posla ( nikog nije bilo, sem sto je bilo kasno 14, 30 ) nemaju sluzbenicu... tako da idem sutra posle posla... bar sam danas sve zavrsila sa uputima. A nisu mi jasni sto se cude za Va?!
|
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje 4.9.2014 22:12:50
|
|
|
|
Bibi78
|
Dosta njih nije znalo barem iz mog okruzenja da se tamo radi.A i kao mali centar,tek su poceli i te predrasude...a ja zimus radila kod privatnika,pa kada sam otisla u Va primili su nas i udostojili deset puta bolje nego ovi gde smo ostavili novac.Mi smo za sada prezadovoljni!
|
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje 5.9.2014 12:54:37
|
|
|
|
Marinmar
|
Hi! Nisam baš aktivna ali čitam vaše postove. Uglavnom trenutno sam na pilulama, od 22-og krećem sa Dipherelinom, od 3-eg bi trebalo sa stimulacijom. Do sad sam bila ok, ali polako počinjem da budem nestrpljiva i da ludim zbog gluposti. Razmišljam se još uvek da li da uzmem bolovanje od 22-og ili da čekam početak stimulacije. U suštini sam ubedjena da ću skroz šiznuti do tada....
|
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje 5.9.2014 16:05:00
|
|
|
|
prijepolje82
|
Meni jos nema cilusa
|
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje 5.9.2014 18:59:46
|
|
|
|
wivern
|
Prijepolje a da uradis test? Za svaki slucaj...
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje 5.9.2014 19:53:33
|
|
|
|
prijepolje82
|
Pa sacekacu,pa u ponedeljak cu uraditi betu iz krvi,strah me da uradim test,vidjecu u pon da uradim betu,drzite mi palceve...
|
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje 5.9.2014 19:55:09
|
|
|
|
prijepolje82
|
Vivern,kako bi bilo ljepo da to bude,ne smjem da nadam vidjecu,drzi mi palceve i sveci svi i bogovi nek mi pomognu
|
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje 5.9.2014 19:57:21
|
|
|
|
wivern
|
Drzim palceve a ti javljaj sta se desava.
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje 5.9.2014 20:09:11
|
|
|
|
prijepolje82
|
Samo da nije neka cista,wivern,ugfff,javljam se
|
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje 6.9.2014 11:58:27
|
|
|
|
alex88
|
Prijepolje da je cista videli bi na UZ,mozda je ipak trudnoca,nikad se nezna.Ja sam juce odradila histeroskopiju,znacu u ponedeljak kad uzmem odpusnu listu da li je sve u redu,jer je dr koji mi je radio na odmoru,samo je dosao da mi to odradi i nisam ga videla posle intervencije a niko drugi nije hteo da mi kaze nista.Sad me buni i razmisljam da li cu dobiti septembarski ciklus jer pomalo krvarim i neznam da li mi je ovo ciklus ili tako mora zbog histeroskopije
|
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje 6.9.2014 16:44:48
|
|
|
|
17 joka
|
Alex, bitno je da bude sve dobro,a za ciklus vidi sa dr. mozda je to i zbog intervenciije Prijepolje, cekamo vesti
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje 6.9.2014 19:10:34
|
|
|
|
alex88
|
Zvala sam rekao mi je da to nije ciklus i da je normalno krvarenje,u ponedeljak uvece idem na razgovor pa znacu da li je sve u redu.
|
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje 6.9.2014 19:50:23
|
|
|
|
prijepolje82
|
Alex,meni je tako malo krvarilo posle laparo i posle normalan ciklus krenuo i da malo okasnis pa sta..bice sve u redu,ja cu jos malo sacekati mozda mi je od stresa pojma nemam..vidjecu pa javljam sve vas
|
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje 7.9.2014 11:31:14
|
|
|
|
alex88
|
Navijamo za ,da zeznes VTO.
|
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje 8.9.2014 21:51:18
|
|
|
|
lolkica
|
Danas sam pocela sa Diferelinom, jeedva cekam da dodje sledeca kontrola.... :)
|
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje 9.9.2014 0:16:42
|
|
|
|
Dama Herc
|
Ja sam krvarila posle histeroskopije... nedelju dana, posle nje je krenuo ciklus. Prijepolje, sta ima novo? Lolkice
|
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje 9.9.2014 14:42:40
|
|
|
|
alex88
|
Lolkce,jos malo i bebac je tu,kog dana ciklusa si pocela sa Diferlinom? Dama Herc i ja se nadam da ce ciklus krenuti za desetak dana,danas poceo pms,ja sam oskudno krvarila,sad je vise neka rozikasta sluz.
|
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje 9.9.2014 14:44:14
|
|
|
|
wivern
|
Zene gde nam je prijepolje, ja ocekujem lepe vesti Prijepolje javi seeeeeee
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje 9.9.2014 16:12:16
|
|
|
|
alex88
|
Dama Herc jer si ti danas na konsultacijama u Va? Prijepolje nestrpljivo cekamo da se javis
|
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje 9.9.2014 21:25:00
|
|
|
|
Bebana17
|
Prijepolje, baš znaš da nas držiš u neizvesnosti
|
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje 9.9.2014 23:39:38
|
|
|
|
Dama Herc
|
alex88 Ja sam posle histeroskopije krvarila nedelju dana, pa rozikasto, pa kao na kraju ciklusa ( ne verujem da pise o krarenju )... onda sam imala iscedak kad i kontracije, taman je to stalo krenuo je redovni ciklus.... druzila sam se sa uloscima 3 nedelje... Malo je ruzno i grozno sto ovo pisem. Gde nam je prijepolje? Bila sam na konsultacijama danas. U pravu ste - divni su ljudi i divan tim. Moram sutra da odradim tsh ako je i dalje preko 2 idem do endokrinologa. A od sledeceg ciklusa pijem Mikrogynon.
|
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje 9.9.2014 23:55:11
|
|
|
|
prijepolje82
|
Cekam betu,nije mi gotov nalaz,ludim i eto,sta ako se razocaram,ah joj kako me strah
|
|
|
|
Anketa
Кофеин током трудноће.
пеперутка16
Да ли је здраво пити пуно кофеина током трудноће, да ли то утиче на здравље бебе? Колико кафе мислите да је „дозвољено“ пити дневно током трудноће?