Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje 25.10.2014 12:47:16
|
|
|
|
zebrazebra
|
Devojke, jel dr Bane svima sad trazi histeroskopiju pre postupka? Meni je letos predlagao al nije insistirao. Sad cujem da je jednoj devojci trazio i vas insistira iako je dosla prvi put. Zanima me jer sam mislila da mi i drugi pokusaj bude u Valjevu pa cisto da znam da li cu morati to da uradim pre postupka
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje 25.10.2014 14:37:10
|
|
|
|
PalcicaBg
|
Zebra moguce je da insistira na histeroskopiji,i mene je pitao pred FET da li sam radila,ja rekla da jesam pre 2godine i tu se zavrsilo.Ali mislim da je zbog nas samih dobro da se odradi neposredno pred postupak.
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje 25.10.2014 15:01:38
|
|
|
|
alex88
|
Nista devojke,nisu hteli da potpisu za vto,donekle ih i razumem,rizik je to,ici cu opet u Bg na konzilijum,da mi je stigla magnetna kao sto je trebala do juce,mozda bi i dobila konkretan odgovor,ovako se i dalje vrtim u krug.Borim se i dalje,pa kako bude.Jeste najbolja varijanta operacija ali ne mogu tek tako da pristanem.
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje 25.10.2014 16:11:28
|
|
|
|
Skijasica
|
Alex draga, bas mi je zao. Mozda se nesto promeni kada stigne magnetna. Kod mene situacija jutros malo bolja. Pojavila se 4 folikula na desnom. Dva su od 15, po jedan od 13 i 11. Na levom dva od 18. nesto se levi jajnik nije video dobro, mozda ih ima jos. Endo 6,1. Nocas stop, aspiracija u ponedeljak. Dr kaze da ne ocekuje vise od 4 jc. Rekla sam neka bude jedna ali vreedna.
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje 25.10.2014 18:16:38
|
|
|
|
Benibenesi
|
Pozdrav devojke.Imam jedno pitanje u vezi Valjeva i vto preko fonda.Cula sam da se besplatno zamrzavaju embrioni.U slucaju da prvi pokusaj ne uspe,da li se vracanje eskimcica(kako ih vi zovete )racuna kao drugi pokusaj,pa vise nemamo prava za vto o trosku drzave ili ne?I da li se et u tom slucaju placa?Hvala vam na odgovoru
< Poruku je uredio Benibenesi -- 25.10.2014 18:21:35 >
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje 25.10.2014 19:35:22
|
|
|
|
PalcicaBg
|
Bebibenesi vracanje smrznutih embriona se ne racuna kao pokusaj.Zamrzavanje se ne placa,ali se placa odmrzavanje i transfer oko 250e.Ako ne dodje do transfera placa se samo 150e. Alex mila nadam se najboljem,mislim na tebe!
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje 25.10.2014 20:13:43
|
|
|
|
Benibenesi
|
Hvala Palcice
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje 25.10.2014 20:49:01
|
|
|
|
wivern
|
Alex mozda ce proci u Bgd-u, vredi probati sa rezultatima magnetne. Pokusaj sve varijante a ja se nadam da ces uspeti
|
|
RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje 25.10.2014 21:33:41
|
|
|
|
alex88
|
Tesko,jer bi oni sasvim drugu varijantu,nisu hteli da me prime kod nekog ko radi VTO,poslali me kod Kesicke,zena je super ali ona bi varijantu ugradjivanje spirale i lecenje progesteronom,gde uspesnost i nije neka,sto mi je i sam rekla,ali ako nista drugo ne uradim probacu i tu varijantu.Da ne ometam temu,nije tema za to,pratim vas i navijam svim srcem za sve vas.
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje 27.10.2014 12:34:34
|
|
|
|
plašljiva
|
Alex dušo pratim te i nadam se da ćeš dobiti svoj pokušaj
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje 27.10.2014 22:06:13
|
|
|
|
prijepolje82
|
Cure moje,samo da vam se zahvalim za ljepe rjeci ..Drzim vam vam palceve da svima uspjeeeeeee od srca vam zelimmmmm,sve vas
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje 30.10.2014 20:42:14
|
|
|
|
Skijasica
|
E, drage moje, stigla sam kuci, tj. kod mojih. Transfer bio juce. Vracene mi dve jc. Vise nismo ni imali. Sada cekamo betu i verujemo u sve najbolje!
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje 30.10.2014 21:35:01
|
|
|
|
PalcicaBg
|
Skijasice navijam da ovaj put bude to to!
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje 31.10.2014 10:08:29
|
|
|
|
Benibenesi
|
Skijasice,srecno ovaj put.Javi nam lepu trocifrenu betu.
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje 31.10.2014 15:29:28
|
|
|
|
Dama Herc
|
Skijasice, navijamo za visoku betu!!!
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje 1.11.2014 9:35:58
|
|
|
|
Skijasica
|
Drage moje, imam jedno pitanje. Da li ste utrogestan koristile oralno ili vaginalno? Meni nekako vise odgovara oralno. Negde sam procitala da je bolji efekat vaginalno.
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje 1.11.2014 11:02:31
|
|
|
|
Benibenesi
|
Skijasice,koliko ja znam,efikasniji je vaginalno.Jedino u slucaju,blagog krvarenja ili pojave braonkastog iscedka,se preporucuje oralno.Isto tako,tableda uzeta oralno,kod nekih zena izaziva vrtoglavice,pa se i u tom slucaju,preporucuje vaginalna aplikacija leka.Najbolje je da se konsultujes sa lekarom,i odredite najbolji nacin za tebe.
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje 2.11.2014 16:40:17
|
|
|
|
Bibi78
|
Skijasice,zelim ti visoku betu
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje 2.11.2014 18:48:38
|
|
|
|
Skijasica
|
Hvala, draga! Mene malo bolucka stomak pri dnu i grudi me bole. Mislim da je to od utrogestana!
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje 3.11.2014 9:53:30
|
|
|
|
PalcicaBg
|
Skijasice ja mislim da je to od bebe
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje 3.11.2014 10:09:33
|
|
|
|
Skijasica
|
Jao, Palcice, dace BOG! Naravno i tebi zelim da uskoro bude FET i to uspesan!
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje 3.11.2014 19:28:54
|
|
|
|
jugoslovenka
|
Živimo 200 km od Valjeva, a odlučili smo se za VTO u VA. Molim vas da mi neko ko je sa strane (van Valjeva) opiše postupak VTO u ZC Valjevo, najviše me interesuje koliko puta moram dolaziti u Valjevo, da li moram određene dane provesti u Valjevu (da bi znala zbog smeštaja), postoje li neki koraci koje mogu u svom gradu odraditi itd. Hvala.
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje 3.11.2014 20:07:30
|
|
|
|
Skijasica
|
Cao Jugoslovenka, sve zavisi na kom si postupku dugom ili kratkom. mada, u principu poslednjih desetak dana bih ti preporucila da budes u VA zbog udaljenosti. Ja sam udaljena od VA oko 100km i poslednjih 10 dana sam bila tamo. Neke devojke su sve vreme putovale, sem na dan transfera. Oni ti daju injekcije da nosis kuci, ali na svaku kontrolu dolazis kod njih. (ni ti daju broj injekcija taman da imas do sledece kontrole. Prvi put ides, pa otprilike za 5 dana ponovo. Onda ide na 2 dana. Mislim da ti se vise isplati da uzmes stan. Poslacu ti pp poruku, preporuku za stan. Nadam se da sam ti bar malo pomogla.
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje 4.11.2014 6:22:55
|
|
|
|
alex88
|
Skjasice navijamo za veliku betu
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje 4.11.2014 10:59:06
|
|
|
|
Skijasica
|
Hvala, Alex draga!
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubriciZačeće - 2. deo Oplodnja jajne ćelije, nastavak videa.
Anketa
IzborDa li biste zrtvovali "imanje" porodice zarad blistave karijere?Da (
9%)

Ne (
77%)

Neodlucan/a sam (
14%)
Ukupan broj glasova: 190Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!