|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  88 89 [90] 91 92   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje
31.3.2015 13:15:07   
ferero84
Hvala tiuser posted image

(odgovor članu lakixox)
Direktna veza do poruke: 2226
31.3.2015 13:17:12   
ferero84
Pobratime,gde si ti izgleda otisla u setnju po Lo!Kako se osecas boli li stomak,jel se naduvao.Kod mene i nema nekih promena za sad.

(odgovor članu Yellena008)
Direktna veza do poruke: 2227
31.3.2015 13:17:45   
lakixox
Devojke sad mi je stigla analiza krvi pise da su mi trombociti 152 a referentna vrednost je 158-424.???

(odgovor članu ferero84)
Direktna veza do poruke: 2228
31.3.2015 13:29:46   
ferero84
Mislim da to nije strasno ipak je to mali broj u razlici.Ako se neko bolje razume neka javlja.

(odgovor članu lakixox)
Direktna veza do poruke: 2229
31.3.2015 14:51:43   
Yellena008
Evo me pobratime....isla po nalaze....kod mene malo peska u bubrezima i malo secer povecan ali bas malo ,to je zato sto aam glupaca jela sinoc bounty kao luda,plus ananas,plus brazilski,prlus surutka,belanca i mladi sir....nemam pobratime nikakvih promeni,ne boli stomak,nisam se ni nadula...sutra cemo da vidimo...i

Lakiloxx hvala,drzacemo i mi vama prekosutra fige....

Ima li vesti o Snezinim celijama,prebrojase li joj do sada?

(odgovor članu ferero84)
Direktna veza do poruke: 2230
31.3.2015 15:01:29   
Yellena008
Lakiloxx sto se tice trombocita ja mislim da to nije nista....nemoj da se brines....

Direktna veza do poruke: 2231
31.3.2015 15:06:34   
ferero84
Ja mislim da Snezi nisu jos izbrojali he he!A i nama sutra kad pocnu da broje,lele ce ih glava zaboli od nas hiperasicauser posted image

Direktna veza do poruke: 2232
31.3.2015 16:28:14   
Dinak
lakixox, rezultat ti je ok, nemaju sve laboratorije iste parametre.

Tako sam se ja isprepadala pred vto da mi je visok progesteron, ustvari je bila greska u lab, omasili ref.vrednosti za 1 decimalu.

(odgovor članu ferero84)
Direktna veza do poruke: 2233
31.3.2015 16:47:21   
Yellena008
Zene drage sto pijete surutku,jel imate apetita? Ja od juce od kako sam pocela da je pijem, uopste nisam gladna....jedem bukvalno na silu pa mi je onda muka...ima li neko iskustva slicnog?

(odgovor članu Dinak)
Direktna veza do poruke: 2234
31.3.2015 17:06:11   
JACIKA77
Gde ste zenske evo ja da predam raport...oitala sam dr.Baneta za glavobolje to mi je kaze od stimulacije...sve je super endometrijum 4.3 ima za sada 9 folikula koje prati svi su velicine 8 i 9 i jedan 7,kaze daje super sto ih ima toliko pogotovo sto se stimulacijom trose jc a ja sam na prosloj imala samo 4 tako da kaze da je ovo super i da ce ih biti mozda i jos,pricao mi je za estradiol da mi je prosli put bio 83 a trebao je da bude oko 30 znaci losiji rezultat a sada je mislim 1680 kaze da je sada fenomenalan...u petak idem ponovo na kontrolu user posted image

Direktna veza do poruke: 2235
31.3.2015 17:25:56   
Yellena008
user posted image user posted image user posted image Jacika za tebe.....samo guraj....bice to sve dobro....

(odgovor članu JACIKA77)
Direktna veza do poruke: 2236
31.3.2015 17:44:47   
margom
Sneza ima 26 j.c. ali naravno nisu sigurni koliko je upotrebljivo od toga, znace sutra bolje....jos joj nisu rekli da li ce biti embrio-transfera, zbog hipera..

Direktna veza do poruke: 2237
31.3.2015 17:47:32   
Yellena008
Jel dobro ona,kako se oseca? Jel ima tegobe od hipera? Mozes li da je ispitas? Nadam se da ce biti sve ok...drzim joj palceve....

(odgovor članu margom)
Direktna veza do poruke: 2238
31.3.2015 17:54:51   
margom
Zene drage, mi smo se morali prebaciti iz VA u BG i tu zavrsiti vantelesnu. Problem je bio u organizaciji TESA metode, tacnije punkcije testisa i vadjenja spermatozoida, posto suprug zbog bolesti nije u mogucnosti da da samostalno uzorak...ma u ovom trenutku on nije ni za put do Valjeva, a kamoli davanje uzorka.....Dr Bane je probao to tamo da organizuje, ali nije naisao na dobru volju urologa, iako i sam kaze da tako nesto oni moraju imati organizovano jer im se cesto desava da muzevi ne mogu dati uzorak pa im propadnu j.c. i ceo postupak. Posto mi ne zelimo da nam se to desi, danas smo se prebacili na privatnu kliniku u BG i sve nastavljamo po semi dr Baneta, samo mi je aspiracija pomerena dva sata kasnije, samim tim i stop inekcija. A mm ce da bocnu kasnije za plivace....Naplatice nam samo taj deo postupka jer je veci deo zavrsen u VA. Eto, zao m je sto nismo zajedno zavrsile i proslavile betu, ali ja cu vas pratiti i navijati za vas, nemojte da se zezate user posted image ....Drzite nam palceve u cetvrtak..... Lakixox, sad mozes da se rasiris na dva kreveta, bices sama u apartmanu hehehe.....user posted image

(odgovor članu margom)
Direktna veza do poruke: 2239
31.3.2015 17:55:57   
ferero84
I ja joj drzim palceve!Prenesi joj moje pozdrave.

(odgovor članu margom)
Direktna veza do poruke: 2240
31.3.2015 18:00:55   
ferero84
O koji obrt situacije,samo da vi uspete ma gde god zavrsili proces.Drzacemo vam najjace fige!

(odgovor članu margom)
Direktna veza do poruke: 2241
31.3.2015 18:05:08   
JACIKA77
Margom u kojoj klinici u Bg-u radis i koliko moras da platis...

(odgovor članu ferero84)
Direktna veza do poruke: 2242
31.3.2015 18:25:58   
Yellena008
Margom,nek sve bude kako treba pa gde god da obavite to....drzim vam palceve...i javljaj obavezno sta se desava....Praticemo se ovde makar ako se vec necemo vidjati....

Pobratime po hiperu kako se osecas?

< Poruku je uredio Yellena008 -- 31.3.2015 18:26:53 >

(odgovor članu JACIKA77)
Direktna veza do poruke: 2243
31.3.2015 18:57:10   
margom
Radim kod prof Radulovica, on je radio dugo sa mojom tetkom, pa po preporuci, a platicemo samo aspiraciju i laboratorijski deo posla, oko 120 000,00 ili 1000 €...inace je ceo proces 3000....... sto znaci da je stimulacija i folikulometrije 2000 €.... U neku ruku mi je i lakse jer sam u Beogradu, i znam da im je laboratorija jako dobra, a stimulaciju je odradio dr Bane. Dace Bog da sve bude ok, hvala svima na lepim zeljama ! Valjda cemo uskoro ugledati user posted image user posted image ........

Direktna veza do poruke: 2244
31.3.2015 19:13:55   
Dinak
Bravo JACIKA77!
Margom, srecno! Javi nam se sa lepim vestima user posted image

Bila bi mnogo veca uspesnost Centra za VTO Valjevo da hoce da im pruze podrsku urologija i endokrinologija, al sta vredi kad su totalni ludaci! Banetu svaka cast!

(odgovor članu margom)
Direktna veza do poruke: 2245
31.3.2015 19:22:31   
JACIKA77
Ja sam kod Radulovica radila privatno vto u decembru 2013,znam da je ceo postupak 3000 evra,oni kazu da su hormoni 1000 evra a ostalo 2000 evra...meni nazalost nije uspela vto i mislim da je slaba stimulacija bila ali sto se tice ljubaznosti isti su kao u Valjevu...ja sam posle god dana bila kod njih kada se izvlacila besplatna vto i mozes da zamislis da me sestrica prepoznala iako sam kada sam radila vto imala dugu crnu kosu a tada kada sam otisla kratku plavu user posted image Javi kada radis da ti drzimo fige user posted image

(odgovor članu margom)
Direktna veza do poruke: 2246
31.3.2015 19:29:41   
margom
Jacika hvala ti puno na podrsci user posted image ...javljam obavezno posle aspiracije sta smo dobili, i kod mene i kod mog kilavka hehehe.....Zao mi je sto ce da ga bodu, al sta da mu radim.....user posted image
Dinak, bas mi je dr Bane o tome pricao, kako nemaju resursa, a bogami ni podrsku da oforme celokupnu ekipu kakva i mora da postoji u procesu VTO....zato se ovakve stvari i desavaju.....Acradi se o 15-minutnom postupku i eto plivaca.....nasi poznanici su to morali da odrade u Visegradskoj, jer je muz imao blokadu na psihickoj bazi i nije bilo sanse da isporuci plivace.....onda su trcali kod urologa u privatnoj bolnici preko puta klinike i tako su dosli do plivaca, i srecom uspeo im je VTO iz prve.....user posted image

(odgovor članu JACIKA77)
Direktna veza do poruke: 2247
31.3.2015 19:39:55   
ferero84
Yellena super se osecam,stomak me uopste ne boli a nisam ni naduta.Mozda mi je malo muka ali mislim da je to od surutke i od vode koju pijrm kao kamila.

Direktna veza do poruke: 2248
31.3.2015 19:49:38   
Dinak
Prosle nedelje sam se licno uverila koliko je rasulo kad sam zvala Valjevsku bolnicu da zakazem kod endokrinologa, pri tom kazem da sam trudnica i da sam isla kod Dr Baneta na VTO... rekli su mi da mogu da mi zakazu pregled tek za kraj leta user posted image
i onda bukvalno moras kod privatnika.

Sreca je sto u svom tom blatu ima i bisera kao sto je tim centra za VTO Valjevo.

(odgovor članu ferero84)
Direktna veza do poruke: 2249
31.3.2015 19:53:32   
margom
Sta reci.....Srbija.......user posted image

(odgovor članu Dinak)
Direktna veza do poruke: 2250
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  88 89 [90] 91 92   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  88 89 [90] 91 92   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Praćenje ovulacije - ovulacijski testovi
Kako pratiti prirodni ciklus žene i određivati plodne dane pomoću ovulacijskih testova?
Začeće (video)
video
Nakon što siđe niz jajovode, rani embrion se ugnezdi u sluznicu materice. Taj proces, zvan implantacija, počinje 6 dana,...

Anketa

Одвикавање од пелена.
пеперутка16

Да ли се ваше дете прво одвикло од пишкања у пелену или од какања и да ли постоји одређени редослед којим једно долази прво, а када друго?

Click Here