Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Gde je sta povoljnije - hrana,pice, odeca 10.9.2019 15:24:11
|
|
|
|
vocicana
|
Ne odnosi se na nase trziste, ali nisam odolela a da ne donesem prasak za ves. OMO koji obozavam, toliko mi je zao sto ga nema ovde i kupila sam veliku kutiju Ariel deterdzenta u Grckoj. Znaci bolji od ovdasnjeg svakako. Nego sto se naseg trzista tice, evo ovako, kapsule Persil 72 kom 1399 u Maxi prodavnicama, ispada 19, nesto dinara po kapsuli. Duo pack, ako nekome fali, odlicna ponuda.
|
|
RE: Gde je sta povoljnije - hrana,pice, odeca 11.9.2019 18:08:09
|
|
|
|
dunja RR
|
Nisu, polovinom septembra stižu, javljam kakve su. IZVORNA PORUKA: Duškić Jesu li tebi stigle one patike sto si porucila? Koliko se ceka dostava?
|
|
RE: Gde je sta povoljnije - hrana,pice, odeca 11.9.2019 22:11:14
|
|
|
|
Duškić
|
IZVORNA PORUKA: vocicana RR Ne odnosi se na nase trziste, ali nisam odolela a da ne donesem prasak za ves. OMO koji obozavam, toliko mi je zao sto ga nema ovde i kupila sam veliku kutiju Ariel deterdzenta u Grckoj. Znaci bolji od ovdasnjeg svakako. Nego sto se naseg trzista tice, evo ovako, kapsule Persil 72 kom 1399 u Maxi prodavnicama, ispada 19, nesto dinara po kapsuli. Duo pack, ako nekome fali, odlicna ponuda. Super ponuda i ves lepo mirise
|
|
|
|
RE: Gde je sta povoljnije - hrana,pice, odeca 13.9.2019 20:14:45
|
|
|
|
jane1
|
Kucna hemija u TSV diskontu je povoljna.
|
|
|
|
RE: Gde je sta povoljnije - hrana,pice, odeca 15.9.2019 19:54:37
|
|
|
|
dunja RR
|
Stigle juče, odlične! Bila sam juče ceo dan u njima napolju sa decom, lagane, ne osete se. Nisu za neko hladnije vreme rekla bih, ali za proleće, leto, ranu jesen, idealne. IZVORNA PORUKA: dunja RR Nisu, polovinom septembra stižu, javljam kakve su. IZVORNA PORUKA: Duškić Jesu li tebi stigle one patike sto si porucila? Koliko se ceka dostava?
|
|
RE: Gde je sta povoljnije - hrana,pice, odeca 15.9.2019 20:35:55
|
|
|
|
vocicana
|
Divno Dunjci!
|
|
RE: Gde je sta povoljnije - hrana,pice, odeca 16.9.2019 9:52:32
|
|
|
|
Duškić
|
Super. Drago mi je da si zadovoljna.
|
|
|
|
RE: Gde je sta povoljnije - hrana,pice, odeca 11.11.2019 18:22:05
|
|
|
|
nata11
|
U Aksi 2 kutije pelena za 3.999 din. 240 komada.
|
RE: Gde je sta povoljnije - hrana,pice, odeca 12.11.2019 8:45:55
|
|
|
|
Duškić
|
A bilo je je za vikend jungle baby 20 -30% online.
|
|
|
|
RE: Gde je sta povoljnije - hrana,pice, odeca 12.11.2019 18:49:02
|
|
|
|
mama ivane
|
Meni je Tempo najpovoljniji za sve , pampers pelene br 3 ima 104 pelene 1800 din
|
|
|
|
RE: Gde je sta povoljnije - hrana,pice, odeca 13.11.2019 16:04:06
|
|
|
|
nata11
|
IZVORNA PORUKA: mama ivane Meni je Tempo najpovoljniji za sve , pampers pelene br 3 ima 104 pelene 1800 din Ovo je bas povoljno. Verovatno obican pampers?
|
RE: Gde je sta povoljnije - hrana,pice, odeca 13.11.2019 16:28:36
|
|
|
|
mama ivane
|
IZVORNA PORUKA: nata11 IZVORNA PORUKA: mama ivane Meni je Tempo najpovoljniji za sve , pampers pelene br 3 ima 104 pelene 1800 din Ovo je bas povoljno. Verovatno obican pampers? Pampers active beby uvek kupujem povoljne i odlicne prezadovoljna
|
|
|
|
RE: Gde je sta povoljnije - hrana,pice, odeca 14.11.2019 6:11:13
|
|
|
|
Duškić
|
Dobri su oni sa cenama , kome je blizu.
|
|
|
|
RE: Gde je sta povoljnije - hrana,pice, odeca 16.2.2020 22:33:08
|
|
|
|
dunja RR
|
U Beba Kids-u su super popusti trenutno, uzeh M dve super hajinice, i jedan lep plišani duksić, haljinice su 1.000-1.500, ali su tooop, jednu ću joj obući za 1. rođendanac za par dana a drugu sam za kasnije, ta druga je čipkana, obe imaju volane od tila.
|
|
RE: Gde je sta povoljnije - hrana,pice, odeca 24.3.2020 8:11:51
|
|
|
|
nata11
|
Laguna ne naplacuje postarinu kome nedostaju knjige da prekrari vreme.
|
RE: Gde je sta povoljnije - hrana,pice, odeca 24.3.2020 8:12:13
|
|
|
|
nata11
|
IZVORNA PORUKA: nata11 Laguna ne naplacuje postarinu kome nedostaju knjige da prekrari vreme. *prekrati 😀
|
RE: Gde je sta povoljnije - hrana,pice, odeca 25.3.2020 18:50:55
|
|
|
|
dunja RR
|
Ja sam narucila i iz Vulkana i iz Lagune svasta na akciji i jos nesto iz Dexica, društvene igre na akciji. U Mendi danas počela super akcija na proslogodisnje modele za proleće i leto.
|
|
RE: Gde je sta povoljnije - hrana,pice, odeca 25.3.2020 19:14:53
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
IZVORNA PORUKA: nata11 Laguna ne naplacuje postarinu kome nedostaju knjige da prekrari vreme. Мени је Лагуна у комшилуку и ради. Само мислим да је тај попуст само преко интернета.
|
|
RE: Gde je sta povoljnije - hrana,pice, odeca 25.3.2020 19:25:07
|
|
|
|
Filadendronka
|
Evro book ima akciju za knjige, 10 naslova sa ponudjenog spiska za 888 dinara. Porucila sam decije - Kalimero, Angry birds, neke bajke. Dostava je 200 dinara.
|
|
|
|
RE: Gde je sta povoljnije - hrana,pice, odeca 25.3.2020 23:25:53
|
|
|
|
mama Jo
|
Fil, sjajno, za 1000 dindzi 10 knjiga... Ju, bas cu da pogledam, super. Nego, znate li nekog proizvodjaca kocki koje mogu da se uklapaju sa Legom, a da su povoljniji od lega? I, naravno, gde mogu da ih nadjem?
< Poruku je uredio mama Jo -- 25.3.2020 23:26:15 >
|
|
RE: Gde je sta povoljnije - hrana,pice, odeca 25.3.2020 23:34:15
|
|
|
|
Khaleesi
|
Fili ja nisam znala za te izdavace bas cu ppgledati te decije... A i za nas velike mozda se nesto nadje...
|
|
|
|
RE: Gde je sta povoljnije - hrana,pice, odeca 26.3.2020 9:55:33
|
|
|
|
nata11
|
IZVORNA PORUKA: dunja RR Ja sam narucila i iz Vulkana i iz Lagune svasta na akciji i jos nesto iz Dexica, društvene igre na akciji. U Mendi danas počela super akcija na proslogodisnje modele za proleće i leto. E super. Taman da porucim kupaci i neke majcice za I za Uskrsnju korpicu. Jedino jos igracku nisam nasla. Par firmi koje imaju povoljno su javili da ne salju jer su u izolaciji.
|
RE: Gde je sta povoljnije - hrana,pice, odeca 26.3.2020 9:56:17
|
|
|
|
nata11
|
Sanjice da, mislim da je samo za on line porudzbine.
|
RE: Gde je sta povoljnije - hrana,pice, odeca 26.3.2020 10:24:48
|
|
|
|
Ana RR
|
IZVORNA PORUKA: mama Jo Fil, sjajno, za 1000 dindzi 10 knjiga... Ju, bas cu da pogledam, super. Nego, znate li nekog proizvodjaca kocki koje mogu da se uklapaju sa Legom, a da su povoljniji od lega? I, naravno, gde mogu da ih nadjem? Ako se dobro sećam, Sluban kocke su kompatibilne sa lego.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Gde je sta povoljnije - hrana,pice, odeca 26.3.2020 10:32:54
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
IZVORNA PORUKA: Ana RR IZVORNA PORUKA: mama Jo Fil, sjajno, za 1000 dindzi 10 knjiga... Ju, bas cu da pogledam, super. Nego, znate li nekog proizvodjaca kocki koje mogu da se uklapaju sa Legom, a da su povoljniji od lega? I, naravno, gde mogu da ih nadjem? Ako se dobro sećam, Sluban kocke su kompatibilne sa lego. Sluban kocke su odlicna zamena.
|
Anketa
Прање зуба.
Admin
Када сте почели да перете зубе својој деци?