Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Razgovori mama 02/21 13.2.2021 14:05:42
|
|
|
|
jess021
|
2 sata smo cekali na naplatnoj rampi Cacak, Von i mi🙃
|
|
RE: Razgovori mama 02/21 13.2.2021 14:11:34
|
|
|
|
vonavoj
|
Jess,jeste presli? Mi u cacku! Milimo..pakao. Ali to nije sve..nazvala smestaj,zena mi kaze poslala sam vam poruku pre 2 dana,OTKAZALA SAM VAM...moolimm!? Kaze imali su pre vas gosti koronu,pa sam zatvorila apartman! A muz juce kaze zovi,ma reko necu,cule smo se pre 6 dana...nocna mora..sve zauzeto...nema koga nismo zvali...aktivirali sve zive..i jess😂Nazovem drugaricu sa faksa,kaze ima,pre 2 dana im otkazali...uh,laknulo mi je..Pisem u temi apartman za izbegavanje!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 02/21 13.2.2021 15:01:39
|
|
|
|
Tiziana
|
Pa svi krenuli na planin. Zato mi uvek izbegavamo i praznike i raspust. Ja nemam vise strpljenja za toliku guzvu.. Jednostavno nit mi je odmor, nit mi je uzivanje.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 02/21 13.2.2021 15:03:34
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Bas to Tizi. Ne volimo ni mi gužve. Ko voli, zasto da ne. Lep provod svima. 😘
|
|
RE: Razgovori mama 02/21 13.2.2021 15:31:15
|
|
|
|
flamingos
|
Von,dobro je,mislim na smeštaj.Uživajte.Sedoh,do sad nisam stala.Dosta je za danas.Mama Jo,kako ti je mama?Ostale mame,šta radite?
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 02/21 13.2.2021 16:26:04
|
|
|
|
Duškić
|
Von, mogu misliti koliko si se iznervirala. Cekali, cimali se , jos otkazsn smestaj.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 02/21 13.2.2021 17:34:18
|
|
|
|
jess021
|
Ne volim ni ja, ali nisam imala izbora. Mm ne moze dobiti vise slobodne dane, tako da super je i ovo. Mi se smestili, rucali, pa cemo do centra. Von i ja se dopisujemo😊 Pozdrav svima sa hladnog Zlatibora
|
|
RE: Razgovori mama 02/21 13.2.2021 17:37:37
|
|
|
|
vonavoj
|
Isto kao i jess,nemamo kad,kad su samo sad slobodni dani...bila sam svesna guzve..ali ne i otkazivanja...samo da padne sneg..mnogo nam je lepa livada odmah iza apartmana..ceo dan bi mogli da se spustaju ovde. Mislim da cemo u utorak kasnije krenuti,da izbegnemo guzvu...jer ce svi u 10h izaci..
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 02/21 13.2.2021 17:49:18
|
|
|
|
Duškić
|
Padace sneg sigurno, najavljuju i sutra padavine. Koristite sad kad ste tamo , setajte , opustite se.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 02/21 13.2.2021 17:58:16
|
|
|
|
flamingos
|
Jess,pozdrav tebi i svima.Da,Von,bolje ranije da krenete da izbegnete gužvu.Branki,gde si?Milena?Nema nam ni Emice?Odmaram,gledam tv.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 02/21 13.2.2021 18:17:07
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Von, izadjete iz apartmana, proset_ate, rucate negde i krenete siti 😊 I izbegnete jutarnju guzvu.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 02/21 13.2.2021 20:09:23
|
|
|
|
Milena18
|
Evo me, Flam 🙂 M od jutros ima neku temperatutu 37.5, žalila se kad se probudila i na glavobolju. Sada deluje bolje, videćemo kako će biti noćas. Ana, kako je Mare? Von, Jess, Maraj, lepo se provedite !
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 02/21 13.2.2021 20:21:41
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Sto prija ovaj hladan vazduh. Malo malo pa vetrim 😊
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 02/21 13.2.2021 20:25:41
|
|
|
|
Tiziana
|
Ja imam 17 dana odmora iz 2020.🙃 Od marta cu svaki mesec da uzmem po 5 dana odmora.. Da premostim do leta..
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 02/21 13.2.2021 20:26:19
|
|
|
|
vonavoj
|
IZVORNA PORUKA: Ivanka 75 Von, izadjete iz apartmana, proset__ate, rucate negde i krenete siti 😊 I izbegnete jutarnju guzvu. Sreca je sto mozemo u utorak da izadjemo i uvece😀 Smrzli smo se.2h smo set_ali,do jezera i nazad..zeznem se sto nisam ponela kolica za M..
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 02/21 13.2.2021 20:32:49
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Eeee imaju jedna kolica kod mene u vikendici... Al nema nikoga 😏
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 02/21 13.2.2021 20:34:17
|
|
|
|
flamingos
|
Milena,ljubi dete i budite dobro.Von,hladno je,ali,prijaće vam odmor.Uživajte.❤
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 02/21 13.2.2021 20:47:31
|
|
|
|
Duškić
|
Malo ste se smrzli a deca ce lepse da spavaju.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 02/21 13.2.2021 20:55:47
|
|
|
|
pari
|
Milena,nadam se da nije ništa...Ana,kako je M? Nas dve bile jutros da probamo sportić...fino je bilo. Nećemo više danas nigde, hladno je. Po kući ćemo nešto.
|
|
RE: Razgovori mama 02/21 13.2.2021 20:56:38
|
|
|
|
vonavoj
|
IZVORNA PORUKA: Ivanka 75 Eeee imaju jedna kolica kod mene u vikendici... Al nema nikoga 😏 Da obijemo😂😂
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 02/21 13.2.2021 20:57:06
|
|
|
|
flamingos
|
Pari,jeste li se privikli?Uživajte zajedno.Ovde je baš hladno.Puno vas grlim i ljubim.❤
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 02/21 13.2.2021 21:07:10
|
|
|
|
pari
|
Privikli smo se uglavnom. Uhodali što se tiče škole, organizacije... Hvala flamingos!
|
|
RE: Razgovori mama 02/21 13.2.2021 21:11:38
|
|
|
|
flamingos
|
Super pari.Drago mi je da sve ide po planui.Razmišljam o vama.Evo još malo,pa dve godine od kada si moja dugaRRka.❤
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 02/21 13.2.2021 21:16:20
|
|
|
|
Duškić
|
Nisam ni procitala Milena da M nije dobro. Valjda ce je brzo popustiti. Koliko je hladno , bas tesko dok se priviknemo.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 02/21 13.2.2021 21:38:51
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Gledqm prognozu malopre i kukaju kako je ladno a najvljuju rast temp od ponedeljka. Nismo ni videli zime na zalost. Ja vise volim debeli minus nego ovo gluoi ni tami ni ovamo vreme. 🤔😏😉
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec danaŠta je AMH – i da li možemo uticati na nje...Anti-Müllerian hormon (AMH) je važan marker koji pokazuje kapacitet jajnika i potencijal za proizvodnju jajnih ćelija. N...
Uobičajeni pregledi i analize u trudnoćiPred vama je spisak svih uobičajenih pregleda i analiza koje se rade u trudnoći i približni period kada se oni rade.
Bebin plač i grčevi: naša neispričana pričaMirna beba koja samo sisa i spava..promeškolji se po koji put, pa nastavi da pajki. Budi se da siki, i podeli mami i tat...
Moje dete ima vaške!Kada se spomenu vaške svi prevrnemo očima. Vrlo lako se prenose sa glave na glavu, pa se može desiti da ih dobijemo i vi...
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda.
Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka.
Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug.
Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije.
Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.
Više >>
Anketa
Како се решити цуцле?
пеперутка16
Моја ћерка (23 месеца) користи цуцлу само ноћу када иде на спавање. У вртићу је одвикавана од цуцле поподневном дремком, тако да мислим да је време да се потпуно реши цуцле. Како сте помогли детету да се реши цуцле?