Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: JanuaRRska kafanica 14.1.2022 13:55:34
|
|
|
|
dddaca
|
IZVORNA PORUKA: Mirko Svirko Flamingos, sta su to vasuljice? Mislim da se to jos zove i vasilica
|
|
|
|
RE: JanuaRRska kafanica 14.1.2022 13:56:50
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
IZVORNA PORUKA: Mirko Svirko Flamingos, sta su to vasuljice? Mozda uma neki drugi naziv. Sanjice,mi citamo iz bibkioteke "pohod ba zveri" i vracamo cini mi se 19og.I ostaje nam jos jedan deo i zavrsili smo 6 knjiga. Mi smo produžili karton. Za S je besplatna članarina posto je dobila nagradu kao ucenik koji je procitala najvise knjiga u svojoj kategoriji. Tako je i T jedne godine. Uzele su po 5 knjiga.
|
|
RE: JanuaRRska kafanica 14.1.2022 15:33:36
|
|
|
|
flamingos
|
IZVORNA PORUKA: dddaca IZVORNA PORUKA: Mirko Svirko Flamingos, sta su to vasuljice? Mislim da se to jos zove i vasilica Vasilica je drugi naziv za česnicu.Ovo je nešto drugo.
|
|
|
|
RE: JanuaRRska kafanica 14.1.2022 18:24:59
|
|
|
|
Mirko Svirko
|
Flamingos,jel to kao pite? Sanjice,nama je besplatna clanarina do cetvtog razreda.
|
|
|
|
RE: JanuaRRska kafanica 14.1.2022 18:42:20
|
|
|
|
flamingos
|
Mirko,nije kao pita.Peku se kao lepinjice,pa se prže na svinjskoj masti,ne nikada na ulju.Bilo da je sreda ili petak,na masti se pržu,pošto se tada ne posti.
|
|
|
|
RE: JanuaRRska kafanica 14.1.2022 18:44:16
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
IZVORNA PORUKA: Mirko Svirko Flamingos,jel to kao pite? Sanjice,nama je besplatna clanarina do cetvtog razreda. Svaka čast.
|
|
RE: JanuaRRska kafanica 14.1.2022 22:21:09
|
|
|
|
flamingos
|
Laku noć želim svima.❤
|
|
|
|
RE: JanuaRRska kafanica 14.1.2022 23:25:17
|
|
|
|
Mirko Svirko
|
Laku noc, Flamingos. Lepo spavaj... ❤❤❤
|
|
|
|
RE: JanuaRRska kafanica 15.1.2022 10:31:32
|
|
|
|
Mirko Svirko
|
Dobro jutro, gde ste zene? Jel danas neki praznik ili ovako nema nikoga?
|
|
|
|
RE: JanuaRRska kafanica 15.1.2022 11:05:26
|
|
|
|
flamingos
|
Evo mene Mirko.Ispih kafu sa komšinicom,ali može još jedna.Te na daljinu ne mogu da škode.❤
|
|
|
|
RE: JanuaRRska kafanica 15.1.2022 11:24:59
|
|
|
|
Mirko Svirko
|
Jeee... Aj i meni jedna.Ja popila jutros jednu. Ali lepo kazes, ova ne moze da skodi..
|
|
|
|
RE: JanuaRRska kafanica 15.1.2022 22:22:24
|
|
|
|
flamingos
|
Laku noć želim svima.❤
|
|
|
|
RE: JanuaRRska kafanica 16.1.2022 9:59:28
|
|
|
|
Mirko Svirko
|
Dobro jutro ili dobar dan, ko je za kafu?
|
|
|
|
RE: JanuaRRska kafanica 16.1.2022 10:12:14
|
|
|
|
flamingos
|
Dobar dan,može kafa Mirko.❤
|
|
|
|
RE: JanuaRRska kafanica 16.1.2022 13:36:53
|
|
|
|
Mirko Svirko
|
Ja sam raskitila jelku. Sve sredila, usisavala i prebrisala. Sada napokon da pijem kafu. Doduse sad vec hladna ali nema veze.
|
|
|
|
RE: JanuaRRska kafanica 16.1.2022 14:06:11
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Ja upravo raskitila ulaz, skupila sa vrata i prozora, jelku cemo sutra. Kad sam vec kuci, ne moram da zurim. Ulaz mi je u haosu 😟 Njime cu detaljno da se bavim sutra. Bitno da sam visak sklonila.
|
|
|
|
RE: JanuaRRska kafanica 16.1.2022 20:03:02
|
|
|
|
flamingos
|
Nama jelka stoji do svetog Save.Pijete li nešto?
|
|
|
|
RE: JanuaRRska kafanica 16.1.2022 20:51:29
|
|
|
|
Mirko Svirko
|
Hej Flamingos.. sta radis? Moze kisela za mene 😊
|
|
|
|
RE: JanuaRRska kafanica 16.1.2022 21:03:35
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
IZVORNA PORUKA: Ivanka 75 Ja upravo raskitila ulaz, skupila sa vrata i prozora, jelku cemo sutra. Kad sam vec kuci, ne moram da zurim. Ulaz mi je u haosu 😟 Njime cu detaljno da se bavim sutra. Bitno da sam visak sklonila. Ivanka, polako. Nemoj da previse radis.
|
|
RE: JanuaRRska kafanica 16.1.2022 21:14:37
|
|
|
|
flamingos
|
Stiže kisela voda,Mirko.❤
|
|
|
|
RE: JanuaRRska kafanica 16.1.2022 22:37:16
|
|
|
|
flamingos
|
Laku noć želim svima.❤
|
|
|
|
RE: JanuaRRska kafanica 16.1.2022 23:49:50
|
|
|
|
Mirko Svirko
|
Laku noc, Flamingos. Slatki snovi svima. 😻😊
|
|
|
|
RE: JanuaRRska kafanica 17.1.2022 8:08:57
|
|
|
|
nata11
|
Jutro kafaaa. Jelka i ukrasi skinuti posto stoje od prvog decembra. Ostalo je jos malo spoljne dekoracije da pokupim ali ne stizem. Za vikend se zabila, radna subvota je bila haos a onda celu nedelju nisam stala - cisti, kuvaj, nabavka, seckaj meso za ovu nedelju.
|
RE: JanuaRRska kafanica 17.1.2022 11:00:58
|
|
|
|
flamingos
|
Dobar dan.Nato,bravo za tebe.Može još jedna kafa,pa odosmo u grad.❤
|
|
|
|
RE: JanuaRRska kafanica 17.1.2022 11:06:44
|
|
|
|
Mirko Svirko
|
Moze i za mene kafa. Pa da idemo do prodavnice i da proset_amo malo... Nato,mi sve skupili vec. I sad mi je bas cudno nema jelke 😂Ali ima slatkisa 😂
|
|
|
Anketa
imemamaraimam sina i zove se jovan.opet ocekujem decaka pa se dvoumim izmedju ova dva imena.koje ime dati?lazar (
73%)

nenad (
27%)
Ukupan broj glasova: 83Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!