Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Razgovori mama 03/23 27.3.2023 10:52:26
|
|
|
|
dddaca
|
Pazi stvarno, bice hladnije. Ali bez kise, mozda malo samo. Ja gledala ikonicu i cim sam videla da nema kise odmah mi je bilo toplije
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 03/23 27.3.2023 11:24:39
|
|
|
|
Ana RR
|
Haha ni ja je ne volim nikako
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 03/23 27.3.2023 12:07:59
|
|
|
|
nata11
|
D Dan mame. Kod nas tek sad krenula kisa. Ne znam koliko ce trajati ali vikend sam iskoristila za sredjivanje balkona. Jos samo tepih da uzmem, bice u Lidlu. Ja se uspavala u pola 1 gledala netflix divan hrvatsko-nemacki film pa sam danas malo usporena.
|
RE: Razgovori mama 03/23 27.3.2023 12:45:54
|
|
|
|
Ana RR
|
Kod nas je takvo nevreme protutnjalo, sa gradom, sve se beli. Užas!
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 03/23 27.3.2023 13:22:38
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Dobar dan. Rucak u rerni ja kuliram dok dete ne ode uskolu.Flam, sveki je dobro. Mnogo sam se zabrinula, ma svi se zavrinusmo, zena bela ko kreč, nema kapi krvi u licu. Juce je mnogo lepse izgledala, urozila se u licu. 😊 Ana, nemam pojma kako sve to njima koji imaju visok pritisak izgleda, ali meni je atrasno kad je pogledam onako bledu. Inace, iz zezanja izmeri mm pritisak o ima 150/92, blago povisen. On to, naravno, negira. Sanjice, dete trenira tekvondo pa isla na takmicenje. Joj, ponedeljak, uopste mi se ne radi.
< Poruku je uredio Ivanka 75 -- 27.3.2023 13:23:22 >
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 03/23 27.3.2023 13:24:01
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Ovde nije bilo nevremena jutros. Samo je padala kisa.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 03/23 27.3.2023 14:23:00
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Ja sam malo pre stigla iz Bg. Evo ga pljusak, a i kad sam krenula u Bg bio je pljusak. Sreca kad smo usli u Bg stala je. Zavrsila sam i ovaj ispit. Jos jedan ove nedelje i malo predaha. Trebalo je da imam čas grckog, ali je otkazala. Veceras imam ja svoj čas u školi. I ja ne volim Ivanka ponedeljak.
|
|
RE: Razgovori mama 03/23 28.3.2023 6:49:48
|
|
|
|
flamingos
|
Dobro jutro.Ivanka,drago mi je da je sveki dobro.Ne mogu da spavam.Pijem kafu.Vreme je užasno.Duva jak vetar,pada kiša.Nadam se da sre dobro.Pozdrav svima.❤
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 03/23 28.3.2023 8:01:00
|
|
|
|
Kata90
|
Dobro jutro,izduvame me vetar uzasno 🌬U bolnici sam kod hematologa,garant ce mi sad vec ispisati inekcije.....pisacu u temi ako bude jos novosti.
|
|
RE: Razgovori mama 03/23 28.3.2023 8:03:08
|
|
|
|
dddaca
|
Samo da mahnem, pa da odem do prodavnice. I kod nas je juce padao grad. Zatekao me u kolima, dok sam vozila. Srecom nije bio krupan i nije dugo trajao. A i sa kisom je padao, pa je mozda zbog toga bio slabiji. Sanjice, bravo za ispit Ivanka, kako sveki? Ivana, kako ste vas dve?
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 03/23 28.3.2023 11:59:57
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Dobar dan. Ja vozila sabajle, od 8h. Tako da mi vec pola dana prodje, ja bi na spavanje 😊Sveki je dobro. I ja sam super vozila danas, zadovoljna sam 😁
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 03/23 28.3.2023 15:03:24
|
|
|
|
flamingos
|
IZVORNA PORUKA: Ivanka 75 Dobar dan. Ja vozila sabajle, od 8h. Tako da mi vec pola dana prodje, ja bi na spavanje 😊Sveki je dobro. I ja sam super vozila danas, zadovoljna sam 😁 Bravo za tebe.Drago mi je da je sveki dobro.Ovde je baš hladno.Duva jak vetar.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 03/23 29.3.2023 8:00:49
|
|
|
|
flamingos
|
Dobro jutro.Konačno greje sunce.Da popijem kafu i odoh do pijace.Milena,ne javljaš se.Jeste li dobro?Ivanka,kako napreduješ sa vožnjom?Kako je sveki?Ivana,kako ste vi?Ostale mame?Pozdrav svima.❤
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 03/23 29.3.2023 8:18:51
|
|
|
|
Kata90
|
Dobar dan,i ja kazem konacno se normalizovalo vreme....bila sam na inekciji pocela sam sa bockanjem....pa po hranarinu i da odnesem na posao.I tako....kafu jos nisam popila cim stignem doma😁
|
|
RE: Razgovori mama 03/23 29.3.2023 8:44:03
|
|
|
|
dddaca
|
Kato, bockaju te u dispanzeru? Kod nas sunce, ali opet se razduvao neki vetar.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 03/23 29.3.2023 8:52:39
|
|
|
|
Kata90
|
IZVORNA PORUKA: dddaca Kato, bockaju te u dispanzeru? Kod nas sunce, ali opet se razduvao neki vetar. Daco,kod mene u ambulanti.Ne daju vise kao nekad,da mozes kuci.
|
|
RE: Razgovori mama 03/23 29.3.2023 9:22:53
|
|
|
|
dddaca
|
To je bas nezgodno, narocito ako ne zivis u blizini ambulante
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 03/23 29.3.2023 9:31:22
|
|
|
|
flamingos
|
Proćiće i to Kato.Još malo,pa slavimo na našoj rr.Evo me u kuhinji.Moje dete još spava.Neka odmori.Završila je domaći sinoć.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 03/23 29.3.2023 10:23:11
|
|
|
|
Kata90
|
IZVORNA PORUKA: dddaca To je bas nezgodno, narocito ako ne zivis u blizini ambulante Blizu mi je sva sreca,10min peškeTako je Flam sad ce to brzo proci.😁
|
|
RE: Razgovori mama 03/23 29.3.2023 14:52:57
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Imali smo hitan roditeljski zbog decijih gluposti. Necu pisati sta je, samo, pazite roditelji starije dece sta rade telefonima i kakve slike prave i prosledjuju jedni drugima.Kod nas nije otislo predaleko, hvala Bogu. A roditelji su toliko sujetni da i ne prepozanju glupost ni da ih u lice udari. Moje dete nije bilo deo toga, dal sto se sklanja od svih gluposti u odeljenju i ne ucestvuje u njima, dal sto im je ona sama nezanimljiva. Da li je to bilo maslo deteta koje je htelo da ispadne cool ko ce ga znayi. Nikad necemo saznati.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 03/23 29.3.2023 14:56:16
|
|
|
|
Milena18
|
Dobar dan, mame! Tu sam, Flam, nego ne stižem da pišem. Bacim pogled povremeno da vidim kako ste. Pozdravljam vas sve!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 03/23 29.3.2023 15:15:30
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Ćao, devojke. Hvala sto pitate, maca je ok, ali ja sam onako. Malo bolje, ali i dalje nisam ozdravila. Kato, mrzim inekcije 🙄. Dodjoh sa posla ranije i spremi sebi kaficu pa redom po kući sređivanje.
|
|
RE: Razgovori mama 03/23 29.3.2023 15:25:12
|
|
|
|
flamingos
|
Milena❤Ivanka,svašta se dešava...Ivana,hajd da budeš dobro.Sedoh da popijem jedan hladan nes,pa da vidim nešto slatko da napravim.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 03/23 29.3.2023 15:27:13
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Dobar dan. Nadam se da ste svi dobro. Nemam kad da vas puno čitam. Samo bacim pogled. Sve vas redom pozdravljam.
|
|
RE: Razgovori mama 03/23 30.3.2023 7:32:50
|
|
|
|
flamingos
|
Dobro jutro.Pijem kafu,pa da spremim doručak,a i mm danas ide u selo,pa da pripremim šta će od hrane da ponese.Sutra se vraća.Dete spava,popodne u školu.Javiše za danas lepo vreme.Nadam se da ste dobro.Pozdrav svima.❤
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec danaŠta je AMH – i da li možemo uticati na nje...Anti-Müllerian hormon (AMH) je važan marker koji pokazuje kapacitet jajnika i potencijal za proizvodnju jajnih ćelija. N...
Uobičajeni pregledi i analize u trudnoćiPred vama je spisak svih uobičajenih pregleda i analiza koje se rade u trudnoći i približni period kada se oni rade.
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moje dete ima vaške!Kada se spomenu vaške svi prevrnemo očima. Vrlo lako se prenose sa glave na glavu, pa se može desiti da ih dobijemo i vi...
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti.
Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata.
Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!
Više >>
Anketa
Прање зуба.
Admin
Када сте почели да перете зубе својој деци?