Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
|
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Cekamo II crtice 09/18 [chat] 8.4.2026 9:59:03
|
|
|
|
Suncicabg
|
|
|
|
|
|
RE: Cekamo II crtice 09/18 [chat] 10.4.2026 22:11:20
|
|
|
|
Leptirica92
|
Ja ostajem u cekalicama do daljnjeg 🙈Ali barem sam dobila na vrijeme, ako nista drugo. Jer zadnja dva ciklusa sam dobila sa kasnjenjem od 2 do 3 mjeseca. Mozda ovaj donese vise srece 🫠
|
|
|
|
|
RE: Cekamo II crtice 09/18 [chat] 13.4.2026 8:42:34
|
|
|
|
Suncicabg
|
IZVORNA PORUKA: Leptirica92 Ja ostajem u cekalicama do daljnjeg 🙈Ali barem sam dobila na vrijeme, ako nista drugo. Jer zadnja dva ciklusa sam dobila sa kasnjenjem od 2 do 3 mjeseca. Mozda ovaj donese vise srece 🫠 Bas mi je zao, mislila sam na tebe. Ali novi ciklus nova šansa 🤗
|
|
|
|
|
RE: Cekamo II crtice 09/18 [chat] 13.4.2026 9:04:25
|
|
|
|
flamingos
|
I meni je žao.Srećno,pa da nam javiš lepe vesti.❤️
|
|
|
|
|
RE: Cekamo II crtice 09/18 [chat] 14.4.2026 21:04:26
|
|
|
|
Leptirica92
|
Hvala curke ☺️Krecemo u novu rundu, nadam se da ce uspjeti. Prvi puta sam ostala nakon druge ture klomifena, sad cemo vidjeti... Mislim da ako ne upali, da cu se baciti na trave kojekakve, pa sta bude. Ovaj klomifen, pa progesteron toliko mi se igraju sa raspolozenjem i nervima da u milisekundi odnludog smjeha, zavrsim na histericnom placu.Prvi puta sam bila sama i prelezala sam u sobi, sada bas i ne mogu sa djetetom i obavezama 🙈
|
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici7 neobičnih činjenica o spermiIstražujući, otkrili smo između ostalog i da sperma sprečava depresiju kod žena, kao i da služi za negu ženske kože, a d...
Anketa
Трудница и беба у саобраћају.пеперутка16Колико сте задовољни понашањем возача према трудним пешакама и женама са колицима?Веома сам задовољна. (
0%)

задовољна сам. (
100%)

Ни задовољна ни незадовољна. (
0%)

незадовољна сам. (
0%)

Веома сам незадовољна. (
0%)
Ukupan broj glasova: 1Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!