Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Zašto oni posle sexa odmah utonu u san? 13.11.2008 15:03:39
|
|
|
|
kumara
|
Jao boze kako to mene nervira! Ali znate sta me jos vise nervira? To sto se meni obavezno posle sexa uopste ne spava. On zaspi, a ja ustanem, blejim, gledam tv, citam... E to je jako strasno!
|
|
|
|
RE: Zašto oni posle sexa odmah utonu u san? 13.11.2008 15:07:07
|
|
|
|
Anoniman
|
Ni meni se ne spava. A ima još jedna čudna stvar: svi pušači kažu da je cigara posle sexa super, a meni uopšte ne prija.
|
|
|
|
RE: Zašto oni posle sexa odmah utonu u san? 13.11.2008 15:09:32
|
|
|
|
kumara
|
E meni cigara bas prija! Ja sam citala da je to neki francuski fazon... Kao posto su oni poznati kao veliki ljubavnici, onda su oni kao uveli i cigare kao ritual posle sexa.
|
|
|
|
RE: Zašto oni posle sexa odmah utonu u san? 13.11.2008 15:12:02
|
|
|
|
Anoniman
|
|
|
|
|
RE: Zašto oni posle sexa odmah utonu u san? 13.11.2008 17:48:59
|
|
|
|
Lu
|
moj neutone u san nego mu je bilo prešlo u naviku da uzme daljinski,hej tad se osjećam kao da smo odradili posao i doviđenja,ali nesmije više uf kako je dobio upozorenje
|
|
|
|
RE: Zašto oni posle sexa odmah utonu u san? 13.11.2008 18:03:04
|
|
|
|
Anoniman
|
Sve u svemu, nema romantike posle sexa ni kod jedne...
|
|
|
|
RE: Zašto oni posle sexa odmah utonu u san? 13.11.2008 19:45:48
|
|
|
|
guppy RR
|
A meni baš obratno, sva se uspavam
|
|
|
|
RE: Zašto oni posle sexa odmah utonu u san? 13.11.2008 19:46:40
|
|
|
|
Jeca*
|
mi bi se obično zagrlili i zaspali
|
|
|
|
RE: Zašto oni posle sexa odmah utonu u san? 13.11.2008 23:35:49
|
|
|
|
kumara
|
IZVORNA PORUKA: Jeca02 mi bi se obično zagrlili i zaspali E to je drage moje prava romantika!!!
|
|
|
|
RE: Zašto oni posle sexa odmah utonu u san? 14.11.2008 8:20:45
|
|
|
|
Anoniman
|
Nije to romantika, već ljubav!
|
|
|
|
RE: Zašto oni posle sexa odmah utonu u san? 14.11.2008 17:12:43
|
|
|
|
andrijana
|
Mi se posle sexa mazimo jedno pola sata,cigare ne konzumiramo,pa tek onda sporazumno odemo na spavanje.
|
|
RE: Zašto oni posle sexa odmah utonu u san? 14.11.2008 19:57:48
|
|
|
|
guppy RR
|
IZVORNA PORUKA: Lenka IZVORNA PORUKA: Jeca02 mi bi se obično zagrlili i zaspali E to je drage moje prava romantika!!! E to ti je draga moja, pravi umor
|
|
|
|
RE: Zašto oni posle sexa odmah utonu u san? 15.11.2008 14:56:43
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: andrijana Mi se posle sexa mazimo jedno pola sata,cigare ne konzumiramo,pa tek onda sporazumno odemo na spavanje. SPORAZUMNO...
|
|
|
|
RE: Zašto oni posle sexa odmah utonu u san? 15.11.2008 16:01:26
|
|
|
|
andrijana
|
Umorni smo i jedno i drugo. On radi kao obezbedjenje dve noci zaredom po 12 sati pa je stalno neispavan,to me nekad nervira,a ja sam po ceo dan sa bebom,nocu se budim da dojim i uvek mi se spava tako da smo isti. Nocas smo bauljali do 3 sata pa smo sada oboje slogirani!
|
|
RE: Zašto oni posle sexa odmah utonu u san? 27.11.2008 14:36:08
|
|
|
|
maslacak
|
Ja zaspem prije njega jednostavno me iscrpi.. eto da ne ispadne da sam oni zaspu odmah! Mene samo živcira ako smo se poriječkali prije spavanja što on zaspe i spava kao mala beba, a ja se prevrćem cijelu noć..
|
|
|
|
RE: Zašto oni posle sexa odmah utonu u san? 27.11.2008 14:40:42
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: maslacak Ja zaspem prije njega jednostavno me iscrpi.. Kako onda vidiš onu njegovu pozu posle sexa?
|
|
|
|
RE: Zašto oni posle sexa odmah utonu u san? 27.11.2008 14:42:01
|
|
|
|
maslacak
|
Odem da zapalim cigaretu i kad se vratim frajer pozira.. Toliko još imam snage, jer mi baš paše cigareta , a u međuvremenu još skupim malo snage..
< Poruku je uredio maslacak -- 27.11.2008 14:46:33 >
|
|
|
|
RE: Zašto oni posle sexa odmah utonu u san? 27.11.2008 14:43:16
|
|
|
|
Anoniman
|
|
|
|
|
RE: Zašto oni posle sexa odmah utonu u san? 6.4.2009 0:00:35
|
|
|
|
eugenija
|
Kopiraću jedan deo sa ovog linka koji si postavila i mislim da ima istine u sledećim redovima: ...naučna istraživanja su pokazala da je za postizanje orgazma neophodno da se "oslobodimo strahova i anksioznosti", a kada to postignemo, san je na vidiku...
|
|
RE: Zašto oni posle sexa odmah utonu u san? 6.4.2009 0:03:43
|
|
|
|
Verus
|
hm, mislis da oni uvek dozive orgazam? Mislim da i muskarac moze da dostigne kraj, a da ne dostigne vrhunac?
|
|
|
|
RE: Zašto oni posle sexa odmah utonu u san? 6.4.2009 0:05:13
|
|
|
|
eugenija
|
IZVORNA PORUKA: Verus hm, mislis da oni uvek dozive orgazam? Mislim da i muskarac moze da dostigne kraj, a da ne dostigne vrhunac? Ovo prvi put čujem!!!! Nisam imala priliku da svedočim takvom činu...
|
|
RE: Zašto oni posle sexa odmah utonu u san? 6.4.2009 0:07:02
|
|
|
|
Ptičica
|
Ja redovno zaspim posle mućenja! K'o magare... a mm bi da se mazi. Ne znam, jeste čudno, ali posle orgazma mi ne prijaju dodiri, već samo da dremam.
|
|
|
|
RE: Zašto oni posle sexa odmah utonu u san? 6.4.2009 0:08:14
|
|
|
|
Verus
|
Citala sam da muskarci mogu da svrse, a da ne moraju svaki put dostignuti orgazam. Ja sam se malo nasla u cudu, jer sam uvek mislila da ako izadje sperma, to je to, onda su i orgazam doziveli, navodno ne.. IZVORNA PORUKA: eugenija IZVORNA PORUKA: Verus hm, mislis da oni uvek dozive orgazam? Mislim da i muskarac moze da dostigne kraj, a da ne dostigne vrhunac? Ovo prvi put čujem!!!! Nisam imala priliku da svedočim takvom činu...
|
|
|
|
RE: Zašto oni posle sexa odmah utonu u san? 6.4.2009 0:12:30
|
|
|
|
eugenija
|
Ovo je za mene otkrivanje Svetog grala! Pa i ja sam mislila da je orgazam povezan sa izbacivanjem sperme! Ajde nađi članak... Ovo je za mene šok šokova!
|
Anketa
флашица.
пеперутка16
Моја мала има 2 године и користи флашицу, у дилеми сам како и када да почнем да је одвикавам, помозите ми.