|
RE: Djeca koja imaju sve,a i više od toga! 7.4.2009 23:10:10
|
|
|
|
Verus
|
totalan sok....ja bih neke ljude ustrojila pa da nikada nemaju decu, eto kako se odgoje oni mali, nadrkani mafijasi koji ne staju na crveno svetlo, ne ustaju starijima i trudnicama u autobusu, ne umeju da se kulturno jave, deru se u sred noci po hodnicima, i nemaju APSOLUTNO nikakvo postovanje ni prema drugima, ni prema sebi ni prema zivotu!!!Aaaaaaaaaaaa poludim odmah! IZVORNA PORUKA: eugenija O ovoj temi bih mogla danima... Moje iskustvo govori da je sve do roditelja, a evo i ilustrovanog primera (jednog u nizu)... Odem na opservaciju časa biologije, 9. razred, sednem u zadnju klupu sa instrumentom.. Ispred mene učenik spava na klupi, spustio glavu ... i zzzzzzzz.. Ja ga cimnem diskretno da prati čas, on se okrenu - pogleda me, pogled - zvezda... Pijan kao čep!! Izađem s njim iz učionice, pozovem njegovog oca na razgovor... Otac se stvori za 10 minuta u kancelariji, i skoči s vrata na mene i na direktora: "Jeste vi dali pare mom sinu da pije ili sam ja dao? Ko vama daje za pravo da ga prozivate? Sine (vadi novčanik), evo ti još 50 eura, idi u prvu kafanu sa prijateljima! Ma pi*** vam materina prosvetarska, te ovakvi ste, te onakvi...!" Direktor ustaje, ja podešavam boju glasa na najumirujuće moguće tonove, smirujemo čoveka, prvo da ga smirino, sav je crven u licu, i znojan od adrenalina, kipti.. čekamo kad će da fizički da nasrne... Kad smo uspeli da ga smirimo, tek onda smo uspeli da popričamo i da ukažemo na problem da bi nas čuo šta pričamo... Otišao je smiren, ali sa istim stavom, da ako mu on da pare, ima s tim parama da pije i tačka! Pa zaboga, NIJE NIKOME UKRAO!.......
|
|
|