Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Vicevi za dobar dan 2.6.2010 22:04:08
|
|
|
|
Ellenica
|
-Ulazi plavusa u bus,u tom trenutku policajac ustaje da joj ustupi mesto.Kaze plavusa: -Bas Vam hvala,pravi ste MENADZER. A policajac ce na to: -Hvala na KONTINENTU! -Dodje decak u prodavnicu i kaze hteo bih da kupim neku zivotinju .-Prodavac:manmo samo kung-fu psa. -Decak:a sta vam je to??? -Prodavac:- kazes mu kung-fu krevet on isecka krevet na parčiće, kazes mu kung-fu sto on isecka sto.... Decak dodje kuci i kaze tati- tata kupio sam kung-fu psa Tata:- kung-fu moj ku*ac
< Poruku je uredio Ellenica -- 2.6.2010 22:06:45 >
|
|
RE: Vicevi za dobar dan 11.6.2010 13:14:00
|
|
|
|
viking
|
Zašto cigani ne piju pivo? Plaše se da će dobiti tuborg na mozgu [color=#000000 size=3]Pita sin majku: - Mama, zašto guramo auto niz provaliju? - Ćuti sine, probudićes tatu. [color=#000000 size=3] [color=#000000 size=3]Kako ljudožderi zovu trudnice? - Kinder jaje!
< Poruku je uredio viking RR -- 11.6.2010 13:16:18 >
|
|
RE: Vicevi za dobar dan 11.6.2010 13:16:49
|
|
|
|
micketta
|
stoje dizelas i deda u krcatom busu. deda: sinko, ja bih sish'o. dizelas: pa, sishi, matori!
|
|
RE: Vicevi za dobar dan 11.6.2010 13:23:25
|
|
|
|
Anoniman
|
Kako Lala kaže Vrh Brate? -Špic Brašo...
|
|
|
|
RE: Vicevi za dobar dan 11.6.2010 13:24:33
|
|
|
|
bebironcic
|
IZVORNA PORUKA: viking RR Zašto cigani ne piju pivo? Plaše se da će dobiti tuborg na mozgu [color=#000000 size=3]Pita sin majku: - Mama, zašto guramo auto niz provaliju? - Ćuti sine, probudićes tatu. [color=#000000 size=3] [color=#000000 size=3]Kako ljudožderi zovu trudnice? - Kinder jaje!
|
|
RE: Vicevi za dobar dan 11.6.2010 13:24:38
|
|
|
|
Nena81
|
Brat od zebre ? Tebra
|
|
RE: Vicevi za dobar dan 11.6.2010 13:28:13
|
|
|
|
viking
|
Kaliopi, Nano
|
|
RE: Vicevi za dobar dan 11.6.2010 22:20:16
|
|
|
|
gagins
|
-Došao Crnogorac u kafić, prilazi konobarica i pita ga šta će da pije -Kafu, reče on, jaku kao ja i slatku kao ti. Konobarica se nasmiješi, donese kafu i nakon nekog vremena, prolazi pored njega i smješkajući se pita: -Je li dobra kafica? -Jeste, odgovori Crnogorac, no malo si se precjenila
|
|
|
|
RE: Vicevi za dobar dan 16.6.2010 16:37:00
|
|
|
|
modesti blejz
|
ide crvenkapica kroz sumu i sretne vuka: vuce vuce zasto su ti tako velike oci???? a vuk ce:ma bezi mala vidis da serem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
|
|
|
|
RE: Vicevi za dobar dan 26.6.2010 19:03:47
|
|
|
|
anajid
|
Tusira se mujo i pjevusi:suska se suska,da mi je ko puska.a njemu ce fata:mozda jeste,mozda nije,za pisanje dobar ti je. Mama i sin od pet godina stoje na prozoru kuće. Mali dečkić pita mamu:- Mama, mama, zašto tata tetura po dvorištu?- Šuti sine i dodaj mi još koji metak. Ulazi Haso u kuću kod Muje i vidi Muju kako si gura kobasicu u dupe i jauče, pa ga upita:- Bolan Mujo, a što to radiš sa tom kobasicom?- Ma izvadio sam zub pa mi je zubar reko da nedelju dana jedem na drugu stranu.
|
|
|
|
RE: Vicevi za dobar dan 2.7.2010 20:53:11
|
|
|
|
viking
|
Gatara gleda Muji u dlan. - Mmm... Stoji vam neki put... - Jes’ vala! Neki put mi stoji, a neki put mi ne stoji...
|
|
RE: Vicevi za dobar dan 2.7.2010 21:53:59
|
|
|
|
*Alexx*
|
IZVORNA PORUKA: viking RR Gatara gleda Muji u dlan. - Mmm... Stoji vam neki put... - Jes’ vala! Neki put mi stoji, a neki put mi ne stoji...
|
|
RE: Vicevi za dobar dan 2.7.2010 21:57:30
|
|
|
|
Anoniman
|
kako ekrem jevric kaze mestimicno oblacno? KISA-SUNCE SUNCE-KISA
|
|
|
|
RE: Vicevi za dobar dan 4.7.2010 16:22:04
|
|
|
|
Anoniman
|
Plavuša ulazi u poljoprivrednu apoteku i kaže: * Molim vas, dajte mi seme za ptice. * Koliko ptica imate? - pita apotekar. * Pa nemam ni jednu, ali hoću da posejem nekoliko. Zasto plavusa jede novine? * Hoce da cita u sebi. Mama, mama, danas sam ubio 4 ženske i 3 muške muve, uzbuđeno priča mali Perica!!! - Kako znaš da su ženske i muške, začuđeno pita mama! - 4 su bile na ogledalu, a 3 na flaši od rakije!!! Zašto pandur naručuje 3 kafe odjednom?! - zato sto pije srednju!
|
|
|
|
RE: Vicevi za dobar dan 14.7.2010 3:04:37
|
|
|
|
madam
|
ПЕКУ ДВА ЉУДОЖДЕРА МАЛОГ ЦИГУ, ДОЛАЗИ ТРЕЋИ И УПИТА ИХ : " ЗАШТО ГА ВРТИТЕ ТАКО БРЗО?" ОДГОВАРАЈУ ОВИ : " КАД ГА ВРТИМО СПОРО, КРАДЕ КРОМПИРИЋЕ!"
|
|
|
|
RE: Vicevi za dobar dan 14.7.2010 3:13:25
|
|
|
|
madam
|
Zemunu na sahrani, dok pop čita opelo, vetar dune i odnese buket cvećasa sanduka pokojnika, par metara dalje. Neki čikica ga uhvati i vrati ga nazad na sanduk. Klinac iz grupe ožalošćenih pored kojeg je stao čikica gura ga laktom i šapuće: -E ćale, ti si sledeći, uvatio si bidermajer! crno........ Kako prepoznati bebu zemunca u inkubatoru??Ima zatamnjena stakla '] Cula dorcolka da Zemunci otimaju tasne i siluju zene pa se lepo sredila i dosla na jelovac u setnjicu kad u jednom trenutku iz zbuna iskoci zemunac otme joj tasnu i pocne da bezi, a ona krene da trci za njim i vice: -- HEEEEJ DECKO A ONO!!!!!
|
|
|
|
RE: Vicevi za dobar dan 24.7.2010 19:33:32
|
|
|
|
Pretty78
|
Budi se dete ujutru i ode u kuhinju, a tamo nepoznati muskarac zaviruje u frizider. - Zdravo, ti si novi baby sitter? - Ne, ja sam novi mother fucker!
Ja sad nemam svoju dragu, i njen ne znam glas.Ne znam mesto na kom živi ili počiva;Ne znam zašto nju i san mi java pokriva;Možda spava, i grob tužno neguje joj stas.Ja sad nemam svoju dragu, i njen ne znam glas!!
|
|
|
|
RE: Vicevi za dobar dan 2.8.2010 11:00:07
|
|
|
|
Vučko.ba.
|
nije vic al je do j.j.
|
|
RE: Vicevi za dobar dan 2.8.2010 11:02:51
|
|
|
|
Vučko.ba.
|
Pita supruga svog muža: - Dragi, kako da povećam grudi? Ali bez operacije, bojim se... Dragi: - Probaj se trljati toaletnim papirom! Draga: - Kako će to pomoći?! Dragi: - Ne znam, ali ti je sa guzicom čuda napravilo!!!
|
|
RE: Vicevi za dobar dan 2.8.2010 15:32:29
|
|
|
|
*Alexx*
|
E, Vučko, stvarno si mi nedostajala
|
|
RE: Vicevi za dobar dan 6.8.2010 9:17:45
|
|
|
|
Vučko.ba.
|
Vidi Crnogorac da neka dobra riba cita Erotiku, pa je pita: "Jel' djevojko, jel pise tu kome je najduzi?" Ona: "Pise. Kaze da je indijancima." "A jel' pise kome najduze stoji?"Ona: "Kaze da najduze stoji Madjarima." "E pa, djevojko, sad i ja da se predstavim: ja sam Lajos Vinetu."
|
|
RE: Vicevi za dobar dan 6.8.2010 9:20:44
|
|
|
|
Anoniman
|
Zašto Džulija Roberts ne nosi minđuše? Upadaju joj non stop u usta
|
|
|
|
RE: Vicevi za dobar dan 6.8.2010 9:22:18
|
|
|
|
prase
|
IZVORNA PORUKA: Vučko.ba. Vidi Crnogorac da neka dobra riba cita Erotiku, pa je pita: "Jel' djevojko, jel pise tu kome je najduzi?" Ona: "Pise. Kaze da je indijancima." "A jel' pise kome najduze stoji?"Ona: "Kaze da najduze stoji Madjarima." "E pa, djevojko, sad i ja da se predstavim: ja sam Lajos Vinetu."
|
|
RE: Vicevi za dobar dan 7.8.2010 21:00:57
|
|
|
|
Nensi*
|
Pita kondukter osobu u autobusu: - "Jel' imate kartu?" - "What?" - "Kartu, molim." - "Excuse me?" - "Kartu!" - "I don't understand." - "Your ticket, please." - "Šta?"
|
|
RE: Vicevi za dobar dan 10.8.2010 12:22:30
|
|
|
|
Vučko.ba.
|
Voze se autom muz i zena,i - žena pocne pricati.- Dragi ja te dvije godine varam sa tvojim najboljim prijateljem! Muz dodaje gas.. žena .-Naravno,rastajem se od tebe.Uzet cu vilu,kucu na moru i usteđevinu!Muz dodaje gas...- Djeca ce naravno pripasti meni i mislim da je 1000 Eura mjesecno alimentacije dovoljno! Muz dodaje jos gasa... žena -Nego dragi, treba li tebi sta?- Muž - Ne,draga,ja imam vazdusni jastuk i to je sve sto mi treba.
|
Anketa
LEPO PONASANJEbukimukiKAD VASE DET SLUCAJNO ILI NAMERNO UDARI DRUGO U VASEM PRISUSTVU,STA VI RADITEIZGRDIM GA,KAZNIM I ODMAH UDALJIM (
23%)

PRVO SE LICNO IZVINIM DETETU KOJE JE MOJE DETE UDARILO,OBJASNIM I NATERAM MOJE DETE DA SE IZVINI (
32%)

ZAVISI OD SITUACIJE (
46%)
Ukupan broj glasova: 57Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!