Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Vicevi za dobar dan 29.3.2011 23:53:47
|
|
|
|
Anoniman
|
• Dragi, kada se pogledam u ogledalo vidim staru ženu, punu bora, na kojoj sve visi, prepunu celulita... To me jako rastužuje. Dragi, molim te reci mi nešto što će me razveseliti! • Pa, i dalje fantastično vidiš!
|
|
|
|
RE: Vicevi za dobar dan 29.3.2011 23:54:40
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: MaliMis • Dragi, kada se pogledam u ogledalo vidim staru ženu, punu bora, na kojoj sve visi, prepunu celulita... To me jako rastužuje. Dragi, molim te reci mi nešto što će me razveseliti! • Pa, i dalje fantastično vidiš! mišu ne staj mi na muku
|
|
|
|
RE: Vicevi za dobar dan 30.3.2011 0:06:52
|
|
|
|
Anoniman
|
Dunja ti se zeno topis svaki dan
|
|
|
|
RE: Vicevi za dobar dan 30.3.2011 12:12:52
|
|
|
|
eni26
|
Sta raditi ako vam je DOSADNO u avionu ! 1. Izvadite laptop iz torbe. 2. Polagano i pazljivo ga otvorite. 3. Upalite ga. 4. Cekajte trenutak kada ste sigurni da putnik do vas gleda. ......... 5. Na trenutak zatvorite oci, ponovo ih otvorite i podignite glavu ka nebu - kao da se molite. 6. Duboko udahnite... I otvorite sledeci link http://www.myit-media.de/the_end.html 7.Pogledajte izraz lica putnika do vas. :DDD hahaha
|
|
|
|
RE: Vicevi za dobar dan 30.3.2011 12:17:10
|
|
|
|
jance
|
ovo je moj drug pokusao kad je leteo za Ameriku jedva im je dokazao da je to sala
|
|
RE: Vicevi za dobar dan 30.3.2011 12:20:56
|
|
|
|
eni26
|
IZVORNA PORUKA: jance ovo je moj drug pokusao kad je leteo za Ameriku jedva im je dokazao da je to sala
|
|
|
|
RE: Vicevi za dobar dan 30.3.2011 12:42:12
|
|
|
|
isidora88
|
|
|
RE: Vicevi za dobar dan 30.3.2011 15:42:42
|
|
|
|
ksenija81
|
|
|
RE: Vicevi za dobar dan 30.3.2011 15:48:08
|
|
|
|
ksenija81
|
samo zamisljam sebe pored tako nekog... Mislim da bih odmah pala u nesvest jer se i bez toga plasim
|
|
RE: Vicevi za dobar dan 30.3.2011 16:21:39
|
|
|
|
Malecka074
|
hahahahahah
|
|
RE: Vicevi za dobar dan 30.3.2011 16:27:31
|
|
|
|
smeško
|
Prolazi Zemunac pored prosjaka i prosjak mu kaze: - ,,Nista nisam jeo vec tri dana''! Zemunac mu odgovori: -,,Moras, brate, makar na silu''!
|
|
|
|
RE: Vicevi za dobar dan 30.3.2011 16:37:56
|
|
|
|
ksenija81
|
Mislim sta reci Kad jednom budem otisla u zemun verovatno ce me neko prebiti kad pocnm da se smejem ko luda! Svaki put kad procitam neki vic o njima setim se, tj. u glavi mi stoji onaj lik iz filma sedam ipo sto bilduje
|
|
RE: Vicevi za dobar dan 30.3.2011 16:41:36
|
|
|
|
smeško
|
IZVORNA PORUKA: ksenija81 Mislim sta reci Kad jednom budem otisla u zemun verovatno ce me neko prebiti kad pocnm da se smejem ko luda! Svaki put kad procitam neki vic o njima setim se, tj. u glavi mi stoji onaj lik iz filma sedam ipo sto bilduje
|
|
|
|
RE: Vicevi za dobar dan 30.3.2011 17:10:05
|
|
|
|
jance
|
IZVORNA PORUKA: ksenija81 samo zamisljam sebe pored tako nekog... Mislim da bih odmah pala u nesvest jer se i bez toga plasim da, a sto je najgore, mm preporucio sajt! ludaci su , cela generacija! ima inace i dodatak ono kad pogledas gore treba nesto da uzviknes, nesto za Alaha, samo da se setim sta....
|
|
RE: Vicevi za dobar dan 30.3.2011 17:30:36
|
|
|
|
ksenija81
|
Joj da mi je takvog mozga, nikad mi ne bi bilo dosadno
|
|
RE: Vicevi za dobar dan 30.3.2011 23:39:20
|
|
|
|
Snelle
|
1. BIOMED - prazna tegla u kojoj je nekada bio med 2. "Imam gasove ...” - bespotreban trud da ispadneš kulturan. Prdn''o si i gotovo. 3. "Šta ga bockaš, mrtvo je!" - doskočica upućena gostu na slavi koji nikako da se odluči koje parče praset_ine da transferuje u svoj tanjir, već neodlučno prebira viljuškom po ovalu. 4. Bezalkoholno pivo: da bazdite isto ali budete svesni toga. 5. OGLEDALO - najbitnija sprava u teretani 6. STEREO - kad ti istovremeno "drže predavanje" žena i keva. Ako se uključe deca i ćale onda je to surround 7. PRAVI ALKOHOLIČAR - onaj koji ni ne zna da na Beer festu postoji muzički program 8. DANTEOV PAKAO - knjiga u kojoj je najzanimljiviji deo onaj kada gledaš skicu pakla i pitaš se gde će te smestiti pošto si ispunio kriterijume za više pozicija 9. FACEBOOK je kao celulit. Imaš ga, mrziš što ga imaš i ne radiš ništa povodom toga. 10. DVOKLIK NA LINK - jedan od pokazatelja nepoznavanja rada na računaru. "JEDNOM KEVOOO, JEDNOM!" 11. VELEBAJT - planina 8 puta veća od Velebita 12. ROĐENDAN - skupljanje godišnjih zaliha dezodoransa i gelova za tuširanje 13. HAPPY HOUR - situacija kad se probudite sat vremena pre alarma i shvatite da još toliko možete da spavate 14. RADILIŠTE - napušteno gradilište na kome se skupljaju narkomani 15. VEŠTAČKA INTELIGENCIJA - plavuša koja se farba u crno 16. EMAJLIRAN - zatrpan elektronskom poštom 17. BEKSTVO IZ ZATVORA - prva uspešno izvedena velika nužda posle zatvora 18. "More, ulazi u kuću!" - rečenica kojom se završavaju svi veliki životni planovi jednog petogodišnjaka 19. PILEĆI TETRIS - kad pržiš tri bataka u tiganju pa moraš da ih sklopiš u pun krug svaki put kad ih okrećeš 20. MARIHUANA - trava koja može da prouzrokuje znatno veću sreću od deteline sa četiri lista 21. DROGA - put do pakla preko raja 22. KAFA - napitak, bez kojeg bi se komunikacija sa komšijama svela na: "Dobar dan..." 23. Moj deda je uvek govorio: "Kad god se zarati, ti udri po Bugarima, ne''š pogrešiti!" Moj favorit - broj 18.
< Poruku je uredio Snelle -- 30.3.2011 23:40:26 >
|
|
RE: Vicevi za dobar dan 30.3.2011 23:45:14
|
|
|
|
Anoniman
|
19. PILEĆI TETRIS - kad pržiš tri bataka u tiganju pa moraš da ih sklopiš u pun krug svaki put kad ih okrećeš
|
|
|
|
RE: Vicevi za dobar dan 30.3.2011 23:45:17
|
|
|
|
madre
|
|
|
RE: Vicevi za dobar dan 30.3.2011 23:47:33
|
|
|
|
madre
|
IZVORNA PORUKA: smeško Prolazi Zemunac pored prosjaka i prosjak mu kaze: - ,,Nista nisam jeo vec tri dana''! Zemunac mu odgovori: -,,Moras, brate, makar na silu''! a joooj
|
|
RE: Vicevi za dobar dan 5.4.2011 0:23:13
|
|
|
|
Anoniman
|
prolazio kamion koji je prevozio kasicice za expreso kroz crnu goru i ispadne mu jedno pakovanje kasicica.... skupe se mestani i nemogu da izvale sta je to .... mrdali oni to cudo prutom i sete se da zovnu najstarijeg u selu .. kada je najstariji dosao povika: bacajte to u more to nesme da vidi zemlje... oni svi : sto? opet ce stari : jade jadne bacajte to u more da nevidi zemlje. doviknu jedan iz mase : bacicemo al prvo reci sta je to . stari viknu: jado baci to u vodu to ti je velika muka to ti je sjeme za lopate
|
|
|
|
RE: Vicevi za dobar dan 5.4.2011 9:23:34
|
|
|
|
eni26
|
|
|
|
|
RE: Vicevi za dobar dan 6.4.2011 21:46:51
|
|
|
|
eni26
|
glavni grad fejsbuka? pa Lajkovac
|
|
|
|
RE: Vicevi za dobar dan 8.4.2011 9:29:08
|
|
|
|
Anoniman
|
Takmičili se Bosanac, Amerikanac i Rus ko će duže sačuvati državnu tajnu. I tako mučili Amerikanca 10 minuta i Amerikanac oda tajnu. Rusa tukli pola sata i on oda tajnu. Na kraju Bosanca biju li, biju čitav dan, a onda ga bace u tamnicu, a on ništa. Posle 3 dana ulaze u tamnicu da mu čestitaju pobedu i ugledaju njega kako drži ruke na...... glavi i viče: • Seti se tajne, budalo!!!
|
|
|
|
RE: Vicevi za dobar dan 8.4.2011 9:31:26
|
|
|
|
zoća
|
koja je razlika između pedofila i pedagoga.Pa pedofili vole decu.CRNJAK
|
|
|
|
RE: Vicevi za dobar dan 8.4.2011 9:48:38
|
|
|
|
MarijaBg
|
Odavno nisam svracala ovde, ukocila mi se vilica sad
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec danaRingerajina tabela za praćenje plodnih danaŽelite da zatrudnite, a ne znate kad vam je ovulacija? Volite prirodni metod kontracepcije? Pratite plodne dane pomoću R...
Uobičajeni pregledi i analize u trudnoćiPred vama je spisak svih uobičajenih pregleda i analiza koje se rade u trudnoći i približni period kada se oni rade.
Mirne noći uz Nutrino Sleep WellRoditeljstvo sa sobom nosi mnogo emocija, a večernje rutine često mogu biti najosetljivije. Nutrino Sleep Well podržava ...
Moje dete ima vaške!Kada se spomenu vaške svi prevrnemo očima. Vrlo lako se prenose sa glave na glavu, pa se može desiti da ih dobijemo i vi...
Anketa
Прање гузе.
пеперутка16
Да ли ваш муж пресвлачи детету одећу, мислим на прање гузе и мењање пелена?