|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  5 6 [7] 8 9   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Posao kod kuce, preko interneta
28.7.2014 14:57:38   
Adriana83

IZVORNA PORUKA: nata11

Lesice user posted image
Taj posao svi hvale a niko nece da objasni konkretno o cemu se radi. Jel se igraju igrice, kace reklame, kucaju eseji, sta se radi?
Da ne bude ko Game collection, teraj ljude da se prijavljuju i skuplaj poene.

Pa otprilike tako nesto.Ja sam ukljucena vec neko vreme,nikog jos nisam ja ukljucila i nista nisam ulozila i naravno da nema zarade.Da bi iole mogao da zaradis moras da ulozis barem 30-tak eura svaki mesec i da ukljucis sto vise ljudi.

(odgovor članu nata11)
Direktna veza do poruke: 151
   RE: Posao kod kuce, preko interneta
28.7.2014 15:19:21   
jelena mili
I mene zanima posao preko interneta,ali nešto ne verujem da može da se zaradi tako lako a da ništa ne uložišuser posted image

(odgovor članu Adriana83)
Direktna veza do poruke: 152
   RE: Posao kod kuce, preko interneta
28.7.2014 19:10:42   
iliana4
Pozdrav, nisam zelela da kuckam ovde o poslu, jer sam u sustini smatrala da ko je zainteresovan javice se putem pp, ne postoji nijedan skriven razlog, a vec nekoliko clanica se javilo ovde sa pozitivnim iskustvima. Ne znam da li smem da pominjem naziv kompanije, ona uspesno posluje vec 16 godina i ima mnoooogo partnera, a poseban uspeh ostvaruje nas region. Registracija je besplatna, kada se registrujes krenes sa obavljanjem zadataka, kroz koje ustvari kreces da ucis o poslu. Svakodnevno dobijas lekcije iz oblasti marketinga i tvoj sponzor ti je konstantno dostupan za svaku vrstu pomoci. Sav materijal, bilo u pisanom ili video obliku je preveden na nas jezik, imamo jakooo veliki tim, svake nedelje se odrzavaju predavanja-webinari uzivo sa mogucnoscu resavanja svih dilema koje imamo u vezi posla. Postoji nekoliko nacina zarade:
-Stvaranje vlastitog Tima
-Promocija proizvoda iz Tripleclicks online prodavnice. Izbor preko 73.000 proizvoda
-Zarada od prodaje vaših vlastitih proizvoda
-Zarada dovođenjem drugih prodavaca
-Zarada promocijom/reklamiranjem online aukcija PriceBenders
Tacno je da ukoliko se opredelis za prvi nacin moras imati tim koji radi, ako nemas tim nema ni zarade, ali postoje i drugi nacini i mogucnosti zarade. Ja sam se opredelila za izgradnju tima i pruzam veliku podrsku svojim saradnicima. Naravno vecina nas se pita gde cemo naci ljude za tim. To je moguce zahvaljujuci marketing alatima i besplatnim obukama koje nam kompanija pruza. Tacno je i da se sa ulaganjem brze napreduje, ja npr. puno ulazem u tim, ali sa tim ulaganjem nije obavezno krenuti odmah vec tek kada imas tim i ostvaris zaradu.
Nisam ovde da bilo koga dovedem u zabludu i nemam nikakve koristi od samog uclanjenja ni broja clanova. Saradnja mene i mog psa se zasniva na obostranom interesu, jer i on mora raditi da bi zaradjivao i ja imala zaradu od toga, a sa vecom mojom zaradom ja opet ulazem u tim i napredujemo zajedno. Ovo nije klasican MLM jer tvoj clan moze brze napredovati ukoliko radi vise i bolje.
Ako vas jos nesto zanima pitajte.

(odgovor članu Pcelica Lila)
Direktna veza do poruke: 153
   RE: Posao kod kuce, preko interneta
28.7.2014 19:33:11   
lesica
Dakle affiliate marketing, ok, jasno mi je potpuno koja je kompanija u pitanju, ne mogu reći da je baš klasična piramida ali ima elemenata dovoljno.

Ok, to sam htela da znam! Smatram da je u ovakvim slučajevima, kada se nudi posao preko interneta, fer direktno izneti sve činjenice prosto da svako ko ovo pročita sam prosudi hoće li ili ne da se uključuje, naročito kada se već promovišete kod nas na RR i pokušavate da nađete saradnike za svoj tim (pretpostavljam - teško da se to sve radi samo zato što je neko dobar čovek).

Toliko od mene, sve dok nema spamovanja na RR ja sam zadovoljna, a naše članice će se već same rešiti za dalje korake user posted image


Hvala!


_____________________________

"Majkooooo, bič pliiiiz!!!"

JER SMO TAKO U MOGUĆNOSTI

(odgovor članu iliana4)
Direktna veza do poruke: 154
   RE: Posao kod kuce, preko interneta
28.7.2014 19:55:26   
iliana4
Jedini razlog zbog kog nisam javno iznosila cinjenice je zato sto sam mislila da je zabranjeno. Svim clanicama koje su bile zainteresovane poslala sam PP sa istim objasnjenjem, a da ste se od samog starta ukljucili i dali mi zeleno svetlo da objasnim o cemu se ovde radi odmah bih to uradila. Kao sto vidite iskustva clanica koje su se ukljucile su pozitivna. Ja sam postovala i na drugim temama, tako da nisam ovde zbog promovisanja ali nisam mogla izbeci da se ne ukljucim i u ovu temu s obzirom na to da imam pozitivna iskustva iz te oblasti.
Moje misljenje o ovom forumu je i vise nego pozitivno, sve clanice su jako ljubazne i pristojne, ima puno interesantnih tema i vrlo rado ga posecujem.user posted image

(odgovor članu lesica)
Direktna veza do poruke: 155
   RE: Posao kod kuce, preko interneta
30.7.2014 12:20:39   
cuba juba
Evo i ja da se ukljucim na ovu temu. Jos prosle godine, kada sam otisla na trudnicko, trazila sam posao koji mogu da obavljam od kuce. Redovno sam posecivala ovu stranicu, ali nije bilo nista, sve kupujem-prodajem i sl. I digla sam ruke. A onda sam sasvim slucajno, pre 10-15 dana pogledala ponovo ovu stranicu i naisla na tekst devojke koja je rekla da je posle 3 meseca pocela da zaradjuje i da ce do kraja godine ostvariti ozbiljnu cifru, i to sve sa radom od kuce. Citala sam dalje, videla sam dalja iskustva, raspitivala se i skontala da je to moja sansa. Sve mi mame trazimo neki dodatni posao. Takvo je vreme doslo. Porodiljsko kasni, cena vrtica velika i ostalo. I svaki dinar preko, znaci.Ja sam pocela prosle nedelje sa radom i zadovoljna sam. user posted image Koga interesuje, slobodno neka mi se javi, objasnicu mu sve.

< Poruku je uredio cuba juba -- 30.7.2014 12:25:56 >

(odgovor članu iliana4)
Direktna veza do poruke: 156
   RE: Posao kod kuce, preko interneta
30.7.2014 15:29:24   
jinjang
Vidim da je ovaj posao ono što i meni treba...i ja ću vam se pridružiti...ništa ne mogu izgubiti samo vreme,ako mi ne bude išlo kako treba

(odgovor članu cuba juba)
Direktna veza do poruke: 157
   RE: Posao kod kuce, preko interneta
30.7.2014 19:19:02   
cuba juba
Jinjang, poslacu ti privatnu poruku sta i kako. Ni ja ti nemam para, ali vremena imam i zato sam resila da ga iskoristim pametno!

(odgovor članu jinjang)
Direktna veza do poruke: 158
   RE: Posao kod kuce, preko interneta
4.8.2014 23:17:51   
Milagros
evo cure napominjem opet ako ima neka da želi da se uključi u ovaj posao- jako je bitno učiniti to na početku mjeseca.gore imate navedeno o kom poslu se radi,pa IZVOLITE.

_____________________________

Živim za moju dječicu i za bolje sutra!!!

(odgovor članu cuba juba)
Direktna veza do poruke: 159
   RE: Posao kod kuce, preko interneta
5.8.2014 9:06:17   
Adriana83
Evo imam i ja nesto.Pocela sam pre nepune 3 nedelje.Jednostavno kliktanje na reklame.Kao besplatni clan , ako svaki dan kliknene na svih 15 reklama,mesecno imate 9 dolara.Ako nekog ukljucite,zarada se malo (bas malo) povecava. Ima tamo i cenovnik,ko zeli nesto da ulozi ( ulaze se 6-39-100 dolara) zarada se povecava.Vise vam placaju i mozete ukljuciti vise ljudi.Ako je neko zainteresovan ,saljem link na pp.

(odgovor članu Milagros)
Direktna veza do poruke: 160
   RE: Posao kod kuce, preko interneta
5.8.2014 12:27:56   
stadani
zdravo,i ja bi zelela da se ukljucim u taj posao

(odgovor članu Milagros)
Direktna veza do poruke: 161
   RE: Posao kod kuce, preko interneta
19.8.2014 1:47:02   
OgledalceO
Cao svima! Kao i vecina ovde i ja sam bez posla. Dosta vremena provodim na netu, i pokusavala sam da nesto i zaradim... Medjutim nije mi poslo za rukom. A onda sam na jednom forumu pronasla devojku koja je radila na internetu i zaradjivala cak user posted image I ja sam se u to ukljucila, a onda sam pozvala i neke prijatelje, i svi smo zadovoljni. Jos uvek sam nova u ovome, tako da zarada i nije neka, ali zarada raste iz meseca u mesec, posao ne oduzima puno vremena, i najvise mi se svidja to sto niko ne obecava zaradu preko noci... Vec koliko radis toliko i zaradis. Inace, svi su materijali prevedeni na nas jezik, ima jako puno ljudi sa nasih prostora (EX YU) koji to rade i koji imaju samo reci hvale. Sve je do detalja objasnjeno, tako da ne postoji sansa za neuspeh... Zainteresovane, neka mi pisu, saljem link za registraciju i odmah krecemo sa radom user posted image

(odgovor članu stadani)
Direktna veza do poruke: 162
   RE: Posao kod kuce, preko interneta
26.8.2014 10:32:08   
mackica mica
Ovo je link za posao od kuce na internetu.

< Poruku je uredio Cakana84 RR -- 26.8.2014 10:40:26 >

(odgovor članu Zlatna ribica)
Direktna veza do poruke: 163
   RE: Posao kod kuce, preko interneta
26.8.2014 10:34:26   
mackica mica
link za posao od kuce, zarada na netu
probajte nista ne kosta a ne oduzima puno vremena



< Poruku je uredio Cakana84 RR -- 26.8.2014 10:41:17 >

(odgovor članu Adriana83)
Direktna veza do poruke: 164
   RE: Posao kod kuce, preko interneta
1.9.2014 13:01:12   
dunja RR
Da li znate nekoga ko izrađuje sajtove (online prodaja). Šaljite pp ako znate, jedan od naših sponzora traži osobu za izradu sajta.
Hvala

_____________________________

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...



Bitku dobija onaj koji je čvrsto odlučio da je dobije.

Šekspir

(odgovor članu iliana4)
Direktna veza do poruke: 165
   RE: Posao kod kuce, preko interneta
1.9.2014 13:19:45   
Peace*
A kad radiš ovakav posao, jesi prijavljen?
Kako plaćaš porez?
Kako pravdaš priliv?
Nemam iskustva sa svim ovim...

_____________________________

Tasha

Objasni im Bože, da mi se može!

(odgovor članu Adriana83)
Direktna veza do poruke: 166
   RE: Posao kod kuce, preko interneta
24.9.2014 6:15:30   
Misha i Ljisha
eh ja sam se prijavila na nekoliko poslova preko interneta. U pitanju je Freelancer editing, i skroz je ok posao. Juce su mi poslali jedan naucni clanak iz fizike da odradim edit (ispravke) i mislim da sam ga ok odradila. Postoji standard edit to je samo kad ispravljas recenicu koja nije gramaiticki tacna i umesto reci koje se koriste u svakodnevnom zivotu ubacujes formalne, i malo korigujes recenice. Ima i premium edit to je vec kad menjas i tok misli u radu, menjas redosled paragrafa i td. Za standard edit se krece "plata" po jednoj stranici od 15 do 18 dolara a za premium od 18 do 28. Ja sam se prijavila za sada za standard edit jer racunam trebace mi vremena da se uhodam da bih odradjivala premium edit. U svakom slucaju plata je onoliko koliko radis, mozes i da radis 24h pa da naguras platu i do 3000 dolara mesecnouser posted image , ja cu biti srecna i sa 300 ahahah...Ce da vidimo kako ce sve to da funkcionise pa vam javim.

(odgovor članu Peace*)
Direktna veza do poruke: 167
   RE: Posao kod kuce, preko interneta
28.9.2014 14:28:10   
Vatrena
Dodatna zarada na netu kliktanjem reklama,gledanjem videa,i još sitnih poslova moguća je uz malo dobre volje i truda.
Odvojite trenutak i registrirajte se.....nema nikakve obuke,na jednoj stranici je 5 minuta posla,nisu potrebne nikakve smjernice klikate koliko želite,više stranica-više zarade.

Ako imate pitanja,molim na pp.

(odgovor članu Misha i Ljisha)
Direktna veza do poruke: 168
   RE: Posao kod kuce, preko interneta
28.9.2014 14:36:46   
Mala Elena
Ljiso, kako si se uklopila, jel tesko..? Daj nam neki primer ovde neobradjenog pasusa i obradjenog, cisto me zanima da vidim...mozda bih i ja nasla vreme za tako nesto.user posted image

(odgovor članu Misha i Ljisha)
Direktna veza do poruke: 169
   RE: Posao kod kuce, preko interneta
28.9.2014 15:26:30   
Misha i Ljisha
ME cekam 24. su mi poslali odgovor da ce me kontaktirati u narednih 10 radnih dana. E sad ja mogu da postavim obradjeni i neobradjeni tekst al moram da smislim kako to da postavim kao sliku user posted image ajd probacu bas sad

evo ovako

pre ispravljanja
user posted image

i posle:
user posted image

< Poruku je uredio Misha i Ljisha -- 28.9.2014 15:36:34 >

(odgovor članu Mala Elena)
Direktna veza do poruke: 170
   RE: Posao kod kuce, preko interneta
28.9.2014 15:45:33   
Misha i Ljisha
e izes ga istekla mi opcija uredi.

U svakom slucaju mislim da su freelancer poslovi buducnost.user posted image

(odgovor članu Misha i Ljisha)
Direktna veza do poruke: 171
   RE: Posao kod kuce, preko interneta
28.9.2014 15:50:04   
Azra_
M I LJ, da li moramo biti upućeni u određenu temu, dakle, ako je stručan rad, ili samo dovoljno poznavanje engleskog?


_____________________________

˝ Ko sam? Šta sam? Ja sam samo sanjar, čiji pogled gasne u magli i memli... Živio sam usput, kao da sanjam, kao mnogi drugi ljudi na toj zemlji.˝

(odgovor članu Misha i Ljisha)
Direktna veza do poruke: 172
   RE: Posao kod kuce, preko interneta
28.9.2014 15:51:13   
Misha i Ljisha
trazi se bas da to bude struka osobe koja ispravlja radove. Znaci odlicno poznavanje engleskog i strucnost u datoj oblasti koju ispravljas. Traze psihologe, medicinare, fizicare, hemicare i td

(odgovor članu Azra_)
Direktna veza do poruke: 173
   RE: Posao kod kuce, preko interneta
28.9.2014 16:01:10   
Azra_
Heheh, ja nisam baš od tih... Ako ti nije teško, pošalji mi link na pp bar da psrosledim sestri, ona je hemičar, pa može da se uključi.

_____________________________

˝ Ko sam? Šta sam? Ja sam samo sanjar, čiji pogled gasne u magli i memli... Živio sam usput, kao da sanjam, kao mnogi drugi ljudi na toj zemlji.˝

(odgovor članu Misha i Ljisha)
Direktna veza do poruke: 174
   RE: Posao kod kuce, preko interneta
28.9.2014 16:04:34   
Misha i Ljisha
ok user posted image

(odgovor članu Azra_)
Direktna veza do poruke: 175
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  5 6 [7] 8 9   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  5 6 [7] 8 9   Sledeća stranica >   >>
Idi na:







Moje putovanje kroz vantelesnu oplodnju
Zaista ne znam odakle da počnem. Vraćam se u mislima godinu dana unazad...bila sam ljuta, frustrirana, beznadežna. Nikak...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Prirodan izbor za miran san vaših mališana
Odabir pravilne i kvalitetne ishrane kojom ćete omogućiti da vaši mališani utonu u miran san predstavlja izazov za svako...
IMA LI VAŠE DETE RAVNA STOPALA?
Problemi ravnih stopala mogu biti izuzetno neprijatni, zbog njih mogu nastati bolovi u nogama i leđima, kao i smetnje pr...
HOTEL "FONTANA" - na raskrsnici lj...
photo
Dođite i doživite nezaboravne trenutke i kreirajte najlepše porodične uspomene koje će vas uvek podsećati na ljubav, sre...



Anketa

Пелене.
пеперутка16

Када сте почели да одбијате своју бебу?

Click Here