Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje 4.9.2014 21:22:11
|
|
|
|
Bibi78
|
Dama Herc Anja,mislim da je od antibiotika i hoce kod pada imuniteta,ali to ce se srediti terapijom koju ti je dr dala.Ja sam juce dobila i sutra idemo za Va i nadam se krecem sa stimulacijom.Srecno svima
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje 4.9.2014 21:25:19
|
|
|
|
Dama Herc
|
Hvala draga. Danas sam jurila uput kod svog ginekologa. Cudila se sto sam izabrala Va. Takodje i komisija se cudila, mada mi nisu overili upute. Sutra moram opet da idem kod njih... I srecno bibi78 sutra
< Poruku je uredio Dama Herc -- 4.9.2014 21:27:07 >
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje 4.9.2014 21:32:15
|
|
|
|
Bibi78
|
Hvala puno A zasto ti nisu overili?I mene su svi zivi pitali otkud to da sam odbrala Va
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje 4.9.2014 21:50:35
|
|
|
|
Dama Herc
|
Cetvrtak je,rade dve komisije posle 13, i imaju puno posla ( nikog nije bilo, sem sto je bilo kasno 14, 30 ) nemaju sluzbenicu... tako da idem sutra posle posla... bar sam danas sve zavrsila sa uputima. A nisu mi jasni sto se cude za Va?!
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje 4.9.2014 22:12:50
|
|
|
|
Bibi78
|
Dosta njih nije znalo barem iz mog okruzenja da se tamo radi.A i kao mali centar,tek su poceli i te predrasude...a ja zimus radila kod privatnika,pa kada sam otisla u Va primili su nas i udostojili deset puta bolje nego ovi gde smo ostavili novac.Mi smo za sada prezadovoljni!
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje 5.9.2014 12:54:37
|
|
|
|
Marinmar
|
Hi! Nisam baš aktivna ali čitam vaše postove. Uglavnom trenutno sam na pilulama, od 22-og krećem sa Dipherelinom, od 3-eg bi trebalo sa stimulacijom. Do sad sam bila ok, ali polako počinjem da budem nestrpljiva i da ludim zbog gluposti. Razmišljam se još uvek da li da uzmem bolovanje od 22-og ili da čekam početak stimulacije. U suštini sam ubedjena da ću skroz šiznuti do tada....
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje 5.9.2014 16:05:00
|
|
|
|
prijepolje82
|
Meni jos nema cilusa
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje 5.9.2014 18:59:46
|
|
|
|
wivern
|
Prijepolje a da uradis test? Za svaki slucaj...
|
|
RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje 5.9.2014 19:53:33
|
|
|
|
prijepolje82
|
Pa sacekacu,pa u ponedeljak cu uraditi betu iz krvi,strah me da uradim test,vidjecu u pon da uradim betu,drzite mi palceve...
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje 5.9.2014 19:55:09
|
|
|
|
prijepolje82
|
Vivern,kako bi bilo ljepo da to bude,ne smjem da nadam vidjecu,drzi mi palceve i sveci svi i bogovi nek mi pomognu
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje 5.9.2014 19:57:21
|
|
|
|
wivern
|
Drzim palceve a ti javljaj sta se desava.
|
|
RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje 5.9.2014 20:09:11
|
|
|
|
prijepolje82
|
Samo da nije neka cista,wivern,ugfff,javljam se
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje 6.9.2014 11:58:27
|
|
|
|
alex88
|
Prijepolje da je cista videli bi na UZ,mozda je ipak trudnoca,nikad se nezna.Ja sam juce odradila histeroskopiju,znacu u ponedeljak kad uzmem odpusnu listu da li je sve u redu,jer je dr koji mi je radio na odmoru,samo je dosao da mi to odradi i nisam ga videla posle intervencije a niko drugi nije hteo da mi kaze nista.Sad me buni i razmisljam da li cu dobiti septembarski ciklus jer pomalo krvarim i neznam da li mi je ovo ciklus ili tako mora zbog histeroskopije
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje 6.9.2014 16:44:48
|
|
|
|
17 joka
|
Alex, bitno je da bude sve dobro,a za ciklus vidi sa dr. mozda je to i zbog intervenciije Prijepolje, cekamo vesti
|
|
RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje 6.9.2014 19:10:34
|
|
|
|
alex88
|
Zvala sam rekao mi je da to nije ciklus i da je normalno krvarenje,u ponedeljak uvece idem na razgovor pa znacu da li je sve u redu.
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje 6.9.2014 19:50:23
|
|
|
|
prijepolje82
|
Alex,meni je tako malo krvarilo posle laparo i posle normalan ciklus krenuo i da malo okasnis pa sta..bice sve u redu,ja cu jos malo sacekati mozda mi je od stresa pojma nemam..vidjecu pa javljam sve vas
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje 7.9.2014 11:31:14
|
|
|
|
alex88
|
Navijamo za ,da zeznes VTO.
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje 8.9.2014 21:51:18
|
|
|
|
lolkica
|
Danas sam pocela sa Diferelinom, jeedva cekam da dodje sledeca kontrola.... :)
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje 9.9.2014 0:16:42
|
|
|
|
Dama Herc
|
Ja sam krvarila posle histeroskopije... nedelju dana, posle nje je krenuo ciklus. Prijepolje, sta ima novo? Lolkice
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje 9.9.2014 14:42:40
|
|
|
|
alex88
|
Lolkce,jos malo i bebac je tu,kog dana ciklusa si pocela sa Diferlinom? Dama Herc i ja se nadam da ce ciklus krenuti za desetak dana,danas poceo pms,ja sam oskudno krvarila,sad je vise neka rozikasta sluz.
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje 9.9.2014 14:44:14
|
|
|
|
wivern
|
Zene gde nam je prijepolje, ja ocekujem lepe vesti Prijepolje javi seeeeeee
|
|
RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje 9.9.2014 16:12:16
|
|
|
|
alex88
|
Dama Herc jer si ti danas na konsultacijama u Va? Prijepolje nestrpljivo cekamo da se javis
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje 9.9.2014 21:25:00
|
|
|
|
Bebana17
|
Prijepolje, baš znaš da nas držiš u neizvesnosti
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje 9.9.2014 23:39:38
|
|
|
|
Dama Herc
|
alex88 Ja sam posle histeroskopije krvarila nedelju dana, pa rozikasto, pa kao na kraju ciklusa ( ne verujem da pise o krarenju )... onda sam imala iscedak kad i kontracije, taman je to stalo krenuo je redovni ciklus.... druzila sam se sa uloscima 3 nedelje... Malo je ruzno i grozno sto ovo pisem. Gde nam je prijepolje? Bila sam na konsultacijama danas. U pravu ste - divni su ljudi i divan tim. Moram sutra da odradim tsh ako je i dalje preko 2 idem do endokrinologa. A od sledeceg ciklusa pijem Mikrogynon.
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje 9.9.2014 23:55:11
|
|
|
|
prijepolje82
|
Cekam betu,nije mi gotov nalaz,ludim i eto,sta ako se razocaram,ah joj kako me strah
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubriciKada je šansa da ostanem u drugom stanju n...Do ovulacije dođe kad se jajna ćelija koja je sazrevala u jajniku odvoji i započne svoj put jajovodom u matericu.
Mesečni ciklus ženeSaznajte nešto više o svom telu, proučite vaš menstrualni ciklus i naučite da ocenite kada su vam plodni dani.
Anketa
Прање гузе.
пеперутка16
Да ли ваш муж пресвлачи детету одећу, мислим на прање гузе и мењање пелена?