pocahontas
|
ma gde pise da dojenje odlaze trudnocu? razlika izmedju mojih je 19m, dakle zatrudnela sam kad je starija imala 11m, a dojila sam je 14,5m. a inace, zatrudnela sam od JEDNOG nezasticenog odnosa...toliko o tome da je dojenje konyracepcija :-D a sto se tice tela i oparavka od porodjaja, ni posle prvog mi nije trebalo dugo, a ovog dugog kao da nije ni bilo, bas brzo sam se oporavila. u sali kazem, rodila me mama da radjam decu, stvarno kod mene to tece bez problema. apropo teme, raspadam se, ali to je u velikoj meri do mene, a ne do broja dece i razlike izmedju njih, jako mi je vazno da mi je kuca pod konac, obroci redovni i na vreme, da svakom posvetim paznju (tu spada i mm), stalno balansiram izmedju obaveza i tempa koji sam sama sebi nabila...realno, nece neispeglan ves nigde pobeci niti ce kanta sa prljavim eksplodirati i poubijati nas, a ja se ponasam kao da hoce. uvece ne legnem dok sve ne pospremim, a volim da svako vece mm i ja imamo bar dva sata samo za sebe... starije dete mi je bas dobrica, sa njom nekako sve bas glatko tece, ovaj mali je malko drugaciji, malo je tezi za saradnju, al ne dam se, doci ce i to na svoje...
|