Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Beba kod oftamologa 13.10.2019 22:43:10
|
|
|
|
jess021
|
Nato, to sto ti se cini da je jedno oko malo više zatvoreno, ne mora uopšte biti do očiju u smislu samog oka. Već do te strane glave, da je jače odnosno slabije razvijena. Tako je i L jedno oko ali to je bilo zbog položaja u stomaku, nešto kao blagi oblik torikolitisa ako sam dobro napisala. Nadam se da si shvatila sta sam htela da kažem 😊A sto se tice pregleda nemam iskustva, ali znam da u Ns postoji jedna dr oftalmolog koji je specijalista za bebe...
|
|
RE: Beba kod oftamologa 13.10.2019 22:45:37
|
|
|
|
jess021
|
Moram da te pitam kako misliš gleda tv 15-20 min?
|
|
RE: Beba kod oftamologa 13.10.2019 22:51:14
|
|
|
|
vonavoj
|
Jess,bas sam to i ja napisala,bas je poenta u strani glavice,koja je jaca.
|
|
|
|
RE: Beba kod oftamologa 14.10.2019 7:56:36
|
|
|
|
nata11
|
IZVORNA PORUKA: jess021 Moram da te pitam kako misliš gleda tv 15-20 min? Dostupan joj je. Na to sam mislila. U vidnom polju. OK hvala svima.
|
|
RE: Beba kod oftamologa 14.10.2019 8:30:59
|
|
|
|
jess021
|
Nato, ok onda😊
|
Duškić
I mama je oduševljena CortinaT kremom
Odlična krema, meni čim je hladno vreme izlaze mali lišaji, peruta mi se koža lica, rešenje je CortinaT krem. Mama koja živi na selu, takođe koristi, za ruke, lice , laktove, apsolutno za sve. Posebno joj odgovara zbog blagog mirisa, u poslednje
vreme je guše ti mirisi jaki. Kad sam bila kod nje sa decom nisam ni nosila, kod nje ima u rezervi uvek.
Više >>
Kuvar: Sladja 29
Domaće je najlepše.... 
Anketa
TRECE DETEsupermDa li je ok planirati trece dete ako je prvo veliko a drugo jos uvek beba? Napisite komentarda (
81%)

ne (
19%)
Ukupan broj glasova: 121Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!
Oznake