Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Slike nase decice - VI deo :) 2.12.2024 20:33:57
|
|
|
|
flamingos
|
Preslatki su.Ljubi ih puno.❤️❤️❤️
|
|
|
|
RE: Slike nase decice - VI deo :) 2.12.2024 21:18:14
|
|
|
|
mama ivane
|
Hoću. Hvala😘😘😘
|
|
|
|
RE: Slike nase decice - VI deo :) 5.12.2024 7:55:40
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Veliki mačići ❤️
|
|
RE: Slike nase decice - VI deo :) 10.12.2024 12:15:07
|
|
|
|
17 joka
|
Preslatki su 🥰😍😇Vreme leti prebrzo evo mi za koji dan 9 meseci
|
|
RE: Slike nase decice - VI deo :) 10.12.2024 12:18:48
|
|
|
|
flamingos
|
Joko,grlim vas puno.❤️❤️
|
|
|
|
RE: Slike nase decice - VI deo :) 21.2.2025 3:14:36
|
|
|
|
TimTam
|
IZVORNA PORUKA: 17 joka Preslatki su 🥰😍😇Vreme leti prebrzo evo mi za koji dan 9 meseci https://atelierrebul.rs/ Čestitam! Sad dolazi najlepši deo—male ruke koje te nikad ne puštaju! 🥰
|
|
|
|
RE: Slike nase decice - VI deo :) 23.3.2025 8:29:10
|
|
|
|
17 joka
|
Mi smo proslavili prvi rodjendan, krstii smo devojke i mama i tata su se vencali i u opstini i crkbi posle xy godina.
|
|
RE: Slike nase decice - VI deo :) 23.3.2025 8:35:37
|
|
|
|
flamingos
|
Joko,prelepe ste!❤️❤️❤️Devojčicama želim srećan rođendan i krštenje,a mami i tati srećno venčanje!
|
|
|
|
RE: Slike nase decice - VI deo :) 23.3.2025 8:38:22
|
|
|
|
17 joka
|
Hvala draga😘💖🥰
|
|
RE: Slike nase decice - VI deo :) 23.3.2025 10:53:27
|
|
|
|
Kata90
|
Joko Sretan rodjendan curicama😊🥳lepi ste.Sve najbolje od ❤️
|
|
RE: Slike nase decice - VI deo :) 23.3.2025 14:01:15
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Joko, srećno krštenje, srećno venčanje, srećan rođendan ❤️❤️❤️❤️❤️
|
|
|
|
RE: Slike nase decice - VI deo :) 23.3.2025 18:14:36
|
|
|
|
Duškić
|
Srecno sve u kompletu! Preslatke ste ,
|
|
|
|
RE: Slike nase decice - VI deo :) 30.3.2025 11:32:27
|
|
|
|
17 joka
|
Hvala vam drage moje dRRugarice💖💖💖
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubriciTetka – ekološko sklonište dečje duše Tetka je nešto poput dobre vile iz lepih dečjih bajki.
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.
Više >>
Anketa
Trudnocaelenica4everKada ste bile trudne, sta ste vise prizeljkivale?Devojcicu (
83%)

Decaka (
17%)
Ukupan broj glasova: 29Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!