Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Lepe vesti - 2. deo 6.7.2015 22:51:23
|
|
|
|
degu
|
Našla sam odličan posao, u struci, onaj koji sam oduvek želela i još ne mogu da verujem. Sutra počinjem, danas sam potpisala otkaz u poljoprivrednoj apoteci. Sad samo da se uklopim i sve brzo naučim, sad imam i motivaciju da idem na posao i znam zašto svoje dete ostavljam kući, a opet ću imati dosta vremena za nju i biće kvalitetno jer neću biti mrtva umorna.
|
|
RE: Lepe vesti - 2. deo 6.7.2015 22:54:12
|
|
|
|
vikiveki
|
degu,to su baš divne vesti a koja ti je struka,tj koji posao ćeš sada raditi?
|
|
RE: Lepe vesti - 2. deo 6.7.2015 22:58:57
|
|
|
|
veselicaa
|
Degu cestitam,bas lepe vesti
|
|
|
|
RE: Lepe vesti - 2. deo 6.7.2015 23:07:25
|
|
|
|
World
|
Divne vijesti, cestitaaaaaaaam Ima nade ljudi, ima
|
|
RE: Lepe vesti - 2. deo 7.7.2015 8:35:12
|
|
|
|
branki*
|
degu,bas lepa vest!cestitam,sjajno
|
|
RE: Lepe vesti - 2. deo 7.7.2015 9:02:55
|
|
|
|
mama micki
|
Degu čestitam! To su stvarno lepe vesti!
|
|
RE: Lepe vesti - 2. deo 7.7.2015 9:39:31
|
|
|
|
Maraj
|
Degu sjajno! Nek je sa srecom!
|
|
|
|
RE: Lepe vesti - 2. deo 7.7.2015 10:02:51
|
|
|
|
minnica
|
Čestitam za posao u struci! To, nažalost, nije česta pojava u poslednje vreme.
|
|
|
|
RE: Lepe vesti - 2. deo 7.7.2015 13:08:56
|
|
|
|
mama krava
|
Juhuuuuuu...pa bravo! Cestitam od srca!
|
|
|
|
RE: Lepe vesti - 2. deo 7.7.2015 16:20:31
|
|
|
|
degu
|
IZVORNA PORUKA: vikiveki degu,to su baš divne vesti a koja ti je struka,tj koji posao ćeš sada raditi? Hvala žene Ja sam inženjer poljoprivrede, radiću u prognozno izveštajnoj službi, fenomenalan posao. Bila sam danas, prelepo mi je bilo.
|
|
RE: Lepe vesti - 2. deo 7.7.2015 16:22:31
|
|
|
|
jess021
|
Degu, cestitam od srca Svaka cast, zelim ti puno uspeha na novom radnom mestu
|
|
RE: Lepe vesti - 2. deo 7.7.2015 16:26:44
|
|
|
|
eca89
|
Jao, degu kako mi je drago, srećno ti bilo, razveselila si me, možda i ja nekad nadjem posao u svojoj struci, uvijek mi je drago čuti da je neko našao posao u struci čestitam
|
|
|
|
RE: Lepe vesti - 2. deo 7.7.2015 20:07:40
|
|
|
|
vikiveki
|
Zvuči baš kao super posao i verovatno je zanimljivo raditi ga...svaka čast
|
|
RE: Lepe vesti - 2. deo 7.7.2015 20:09:18
|
|
|
|
milicicak
|
Degu cestitam Uzivaj u poslu
|
|
|
|
RE: Lepe vesti - 2. deo 9.7.2015 8:44:54
|
|
|
|
vikiveki
|
Imam i ja jednu lepu vest...da ne pišem samo u negativi uvažili su mi reklamaciju i popravili su mi tablet,sad radi kao nov A i majstor je juče po ko zna koji put došao zbog veš mašine, i ovaj put je odneo,pa ćemo videti šta je u pitanju
< Poruku je uredio vikiveki -- 9.7.2015 8:46:04 >
|
|
RE: Lepe vesti - 2. deo 9.7.2015 9:39:32
|
|
|
|
Kata90
|
Degu,sjajno Viki,super barem nisi morala nista platiti
|
|
RE: Lepe vesti - 2. deo 9.7.2015 9:46:24
|
|
|
|
isidora88
|
degu svaka cast za posao viki super za tablet
|
|
RE: Lepe vesti - 2. deo 9.7.2015 9:50:00
|
|
|
|
vikiveki
|
Ma da sam ga ja odnela na reklamaciju ne bi ga ni uzeli,a mm on bi od ciganke dete isprosio kad on složi lepu priču sve je rešeno
|
|
RE: Lepe vesti - 2. deo 31.8.2015 16:52:35
|
|
|
|
mali_mis
|
Sutra pocinjem da radim Uleteo mi poslic na frku, iznenada, usred selidbe, ali nema veze, ja sam prezadovoljna
|
|
|
|
RE: Lepe vesti - 2. deo 31.8.2015 17:01:45
|
|
|
|
Ana RR
|
Super mišu
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Lepe vesti - 2. deo 31.8.2015 17:08:26
|
|
|
|
choopa choops
|
Bravo
|
|
RE: Lepe vesti - 2. deo 31.8.2015 17:09:18
|
|
|
|
milicicak
|
Super misu
|
|
|
|
RE: Lepe vesti - 2. deo 31.8.2015 17:12:55
|
|
|
|
zece
|
super
|
|
|
|
RE: Lepe vesti - 2. deo 31.8.2015 17:20:29
|
|
|
|
eca89
|
Super misu !
|
|
|
|
RE: Lepe vesti - 2. deo 31.8.2015 17:27:15
|
|
|
|
branki*
|
bravo,misu,odlicna vest
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec danaŠta je AMH – i da li možemo uticati na nje...Anti-Müllerian hormon (AMH) je važan marker koji pokazuje kapacitet jajnika i potencijal za proizvodnju jajnih ćelija. N...
Uobičajeni pregledi i analize u trudnoćiPred vama je spisak svih uobičajenih pregleda i analiza koje se rade u trudnoći i približni period kada se oni rade.
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moje dete ima vaške!Kada se spomenu vaške svi prevrnemo očima. Vrlo lako se prenose sa glave na glavu, pa se može desiti da ih dobijemo i vi...
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti.
Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata.
Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!
Više >>
Anketa
флашица.
пеперутка16
Моја мала има 2 године и користи флашицу, у дилеми сам како и када да почнем да је одвикавам, помозите ми.