Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Lepe vesti - 2. deo 24.5.2016 16:42:10
|
|
|
|
NadaR
|
Bravo Trcoo
|
|
RE: Lepe vesti - 2. deo 24.5.2016 16:48:03
|
|
|
|
mila83
|
Cestitam Trco ! Da budes vredna i zadovoljna !
Šta je najljepše na svijetu? Upita dijete majku jedno veče. - Ti dok spavaš.- Zašto?-- Ti si jedina moja istina o kojoj ne razmišljam i dok te gledam kako spavaš znam da je to jedina slika na svijetu koja oslikava mir koji mi treba da bih bila sretna.
|
|
|
|
RE: Lepe vesti - 2. deo 24.5.2016 21:58:10
|
|
|
|
isidora88
|
Bravo trco Za mene najlepse vesti su da sutra dolazi mm, nismo se videli 2 nedelje i jedva cekam da opet budemo svi na okupu
|
|
RE: Lepe vesti - 2. deo 24.5.2016 22:04:55
|
|
|
|
eca89
|
Čestitam Trco, nemas pojma kako mi je drago, kao da sam i ja! Isidora, super uzivaj!
|
|
|
|
RE: Lepe vesti - 2. deo 24.5.2016 22:17:55
|
|
|
|
17 joka
|
Trco Cestitam
|
|
RE: Lepe vesti - 2. deo 24.5.2016 22:32:57
|
|
|
|
superm
|
Trco, čestitam! I što reče Šerpi, pazi na liniju
|
|
RE: Lepe vesti - 2. deo 25.5.2016 7:46:25
|
|
|
|
mali_mis
|
Trco cestitam
|
|
|
|
RE: Lepe vesti - 2. deo 25.5.2016 7:48:43
|
|
|
|
Mala Elena
|
Tu bi svako voleo da radi cestitam!
|
|
|
|
RE: Lepe vesti - 2. deo 25.5.2016 7:53:08
|
|
|
|
vocicana
|
Nisamm ni znala da postoji ova tema. Trco,cestitke, bas mi je drago da pocinjes da radis, nista lepse.
|
|
RE: Lepe vesti - 2. deo 25.5.2016 7:54:55
|
|
|
|
nikiteki
|
Trco cestitam.
|
|
|
|
RE: Lepe vesti - 2. deo 25.5.2016 8:04:49
|
|
|
|
Trcosava
|
Hvala drage moje. Što se tiče linije - ima i da smršam. A onog da bi svako voleo da radi tamo ahahahaha predlažem da ode jedno mesec dana da radi. Radila sam nekada davno nekih pola godine tamo. Kada bejah mlađana.
|
|
RE: Lepe vesti - 2. deo 25.5.2016 11:18:10
|
|
|
|
vonavoj
|
Trco,draga,cestitam!!! VErujem da nije lako tamo raditi,ali ces izaci iz kuce (i posle se vratiti u haos,hahha)! A ko ce da cuva L?
|
|
|
|
RE: Lepe vesti - 2. deo 14.7.2016 8:04:04
|
|
|
|
Trcosava
|
Evo opet mene sas lepe vesti - juče mi je prišao vođa restorana i rekao da ćemo ranije potpisati ugovor za trenera (od 1.8. će važiti ugovor) Meni to samo znači - veća plata svejedno sam happy happy
|
|
RE: Lepe vesti - 2. deo 14.7.2016 8:05:52
|
|
|
|
branki*
|
Bravo,trco,bravo
|
|
RE: Lepe vesti - 2. deo 14.7.2016 8:06:35
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Trco, drago mi je zbog tebe!
|
|
|
|
RE: Lepe vesti - 2. deo 14.7.2016 8:07:05
|
|
|
|
eca89
|
Bravo Trco, mnogo mi je drago ! Sad će sve biti mnogo lakše!
|
|
|
|
RE: Lepe vesti - 2. deo 14.7.2016 8:19:52
|
|
|
|
vocicana
|
Bravo trcoslava! to je stvarno super!
|
|
RE: Lepe vesti - 2. deo 14.7.2016 8:54:17
|
|
|
|
mali_mis
|
Trco
|
|
|
|
RE: Lepe vesti - 2. deo 14.7.2016 10:57:41
|
|
|
|
emicaa
|
Trćo bravo ti
|
|
RE: Lepe vesti - 2. deo 14.7.2016 12:09:19
|
|
|
|
Sanjalicaaa
|
Trco, bravo! Pa skoro si pocela da radis, a vec si unapredjena za trenera! Bravo
|
|
RE: Lepe vesti - 2. deo 14.7.2016 12:19:49
|
|
|
|
milicicak
|
Trco
|
|
|
|
RE: Lepe vesti - 2. deo 14.7.2016 13:57:52
|
|
|
|
Trcosava
|
IZVORNA PORUKA: Sanjalicaaa Trco, bravo! Pa skoro si pocela da radis, a vec si unapredjena za trenera! Bravo Da ne pomislite da sam ja sad tako ultra mega giga dobra. Mislim ima svega tu. Prvo primljena sam sa namerom da budem trener, samo sam mislila da će se ugovor promeniti kad isteknu ova tri meseca. Drugo, dosta ljudi im odlazi, ne može svako da izdrži tempo (pogotovo sad početak kad se svi uče i svuda je po malo haos) i verujem da su zato odlučili da se ranije potpiše ugovor da ne odem i ja. Treće - mislim da je ono najbitnije - vide da se trudim i ne pravim problem oko posla. Šta mi se kaže da uradim, uradim bez daljnjeg raspravljanja. Kako god - ja sam super happy
|
|
RE: Lepe vesti - 2. deo 14.7.2016 14:02:07
|
|
|
|
vonavoj
|
Trco,malo lli je sve ovo sto si napisala! Bravo!! Kako se snalazite za cuvanje,kakve su ti smene? Kod mene je haos na poslu,od 1.5. je otislo njih sedmoro..nece ljudi da rade za 230e...
|
|
|
|
RE: Lepe vesti - 2. deo 14.7.2016 14:25:52
|
|
|
|
Trcosava
|
Smene su sačuvaj Bože. Skoro ceo mesec radim 14-22, ali dobro - kapiram da je početak, da će sada haos da bude jer su godišnji odmori i na prometnom smo mestu. Deca su mi kući pa sam makar malo sa njima. Luku mi pazi komšinica (da tako kažem) i nju plaćam. Ana tih par sati što me nema je kod babe od mm. S jedne strane biće lakše kad krenu, s druge ako me ostave u ovakvim smenama decu neću viđati po mesec dana. Čekaću septembar pa da vidim kako će biti onda. Svakako moraću da zamolim da mi dve nedelje daju popodne da radim kad krene prilagođđavanje na vrtić. A posle ću da molim da mi daju po dve nedelje pre podne, da makar malo vidim decu
|
|
RE: Lepe vesti - 2. deo 14.7.2016 14:29:43
|
|
|
|
eca89
|
Trco, a plata valja li čemu ?
|
|
|
Anketa
флашица.
пеперутка16
Моја мала има 2 године и користи флашицу, у дилеми сам како и када да почнем да је одвикавам, помозите ми.