Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Ishrana bebe od 6-9 meseci -V deo 16.2.2017 9:46:47
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Ivancice, mi smo svaki dan jeli meso. Prvi put to cujem tri puta nedeljno. Ona je beba. Zumance mozes da kombinujes za dorucak ili veceru.
|
|
RE: Ishrana bebe od 6-9 meseci -V deo 16.2.2017 9:53:39
|
|
|
|
Duškić
|
Milicicak, pa i meni je dr rekla kad dajem zumance ne meso..Mada se meni desavalo da dam i meso nije strasno.
|
|
|
|
RE: Ishrana bebe od 6-9 meseci -V deo 16.2.2017 10:17:56
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Uvescu onda meso svaki dan. Krvnu sliku smo radili krajem decembra, hemoglobin je bio 109, a 110 je granica. Referum treba da pijemo do kraja februara, a kontrola tek sa godinu dana.
|
|
RE: Ishrana bebe od 6-9 meseci -V deo 17.2.2017 21:14:23
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Doručak griz sa bananom, rucak junetina, krompir, brokoli. Rucka je pojela samo par kasika, pa je posle dobila krusku. Vecera makarone i zumance, bilo je previse gusto pa sam dodala malo kuvane jabuke.
|
|
RE: Ishrana bebe od 6-9 meseci -V deo 18.2.2017 16:48:14
|
|
|
|
emicaa
|
Dorucak proso,malo banane i svjeza jabuka. Rucak ostatak prosa,cvekla i pileca prsa. Sta od mesa pored piletine i teletine smije ruckati,kad se daju pilece dzigarice?
|
|
RE: Ishrana bebe od 6-9 meseci -V deo 18.2.2017 17:54:30
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Danas smo imali isti meni Mozes junetinu i curetinu, ja bih odavno dala dzigericu al nemam nista domace kod mene u oklini
|
|
|
|
RE: Ishrana bebe od 6-9 meseci -V deo 18.2.2017 19:09:49
|
|
|
|
Duškić
|
Ivana, bas i ja pojacavam ovih dana hranu tj. Namirnice bogate gvozdjem, poceli smo Referum po 3ml nam prepisala dr. Dorucak proso i breskva. Rucak zumance, brokoli i sargarepa.
|
|
|
|
RE: Ishrana bebe od 6-9 meseci -V deo 18.2.2017 19:27:42
|
|
|
|
emicaa
|
Anck ni ja nemam domace,nema gdje meso nabaviti.Povrce mogu ali ovo ne.
|
|
RE: Ishrana bebe od 6-9 meseci -V deo 18.2.2017 21:50:02
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Duskic, uzmi vitamin C za decu u kesicama i razmuti u malo vode, i odmah posle sirupa i to nek popije. Mleko i mlečne proizvode nemoj davati dva sata pre i dva sata posle namirnica bogatih gvozdjem. A i sirup dajem minimum dva sata pre ili posle mlecnih proizvoda. Doručak griz sa bananom, rucak gotova kasica od piletine, sargarepe, krompira i ja sam dodala zumance u to. Vecera palenta sa jogurtom.
|
|
RE: Ishrana bebe od 6-9 meseci -V deo 19.2.2017 17:31:12
|
|
|
|
emicaa
|
Dorucak mango i zitarice.rucak opet cvekla,slatki krompir i bundeva.Pojeo je sve,cak sam mu posle dala i puding jer mu je bilo malo za veceru cu vjerovatno palentu,ali nisam mu do sad davala pavlaku pa se dvoumim
|
|
RE: Ishrana bebe od 6-9 meseci -V deo 19.2.2017 18:21:51
|
|
|
|
Duškić
|
E pa uzecu mu vitamin C, hvala Ivana. Sad ce mlada kopriva pa ce da se sredimo sa tim gvozdjem. . Dorucak sljive i zitarice, rucak dziga i sargarepa i malo praziluka. Uzina Nestle dezert. Vecerica mlad kajmak i palenta. Stigao nam mlad kajmak sa sela ...da vidite kako se obradovao malac...samo mljacka. Ps. Sad zavrsio klopu
|
|
|
|
RE: Ishrana bebe od 6-9 meseci -V deo 19.2.2017 19:43:59
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
IZVORNA PORUKA: emicaa RR Anck ni ja nemam domace,nema gdje meso nabaviti.Povrce mogu ali ovo ne. Pa kao sto nama nasa dr. rece ako nemam domace provereno bolje i da ne dajem.
|
|
|
|
RE: Ishrana bebe od 6-9 meseci -V deo 20.2.2017 8:29:19
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Doručak Nestle pirincane, rucak junetina, šargarepa, tikvica.
|
|
RE: Ishrana bebe od 6-9 meseci -V deo 21.2.2017 8:07:28
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Doručak griz i banana, rucak kao juce,vecera verovatno makarone i zumance.
|
|
RE: Ishrana bebe od 6-9 meseci -V deo 21.2.2017 8:35:04
|
|
|
|
Duškić
|
Dorucak 7 vrsta zitarica plus bockica. Rucak teletina, blitva , pirinac .
|
|
|
|
RE: Ishrana bebe od 6-9 meseci -V deo 21.2.2017 10:09:51
|
|
|
|
emicaa
|
Dorucak kruska,suve sljive i zitarice.Rucak teletina,brokuli i karfiol.Za veceru jos nemam plan
|
|
RE: Ishrana bebe od 6-9 meseci -V deo 22.2.2017 8:28:43
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Doručak proso sa visnjama i bananom. Rucak junetina, krompir, bundeva.
|
|
RE: Ishrana bebe od 6-9 meseci -V deo 22.2.2017 8:37:04
|
|
|
|
Duškić
|
Dorucak, zitarice i banana. Rucak zumance, sargarepa, krompir, luk. Uzina.Nestle dezert. Vecera teletina, blitva, pirinac.
|
|
|
|
RE: Ishrana bebe od 6-9 meseci -V deo 23.2.2017 7:53:49
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Doručak proso sa visnjama i kruskom, rucak blitva, krompir, šargarepa, zumance.
|
|
RE: Ishrana bebe od 6-9 meseci -V deo 23.2.2017 8:00:57
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Ivana, nikako da te pitam kako je prodla visnja?
|
|
RE: Ishrana bebe od 6-9 meseci -V deo 23.2.2017 8:17:15
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Sanjice, fantasticno, bas joj se svidja :)
|
|
RE: Ishrana bebe od 6-9 meseci -V deo 24.2.2017 8:48:17
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Doručak visnje i banana, rucak junetina, blitva, krompir.
|
|
RE: Ishrana bebe od 6-9 meseci -V deo 24.2.2017 10:28:20
|
|
|
|
Duškić
|
Dorucak griz i kajsije, rucak curetina , praziluk, pirinac , sargarepa.(sa dodatkom mladog kajmaka)
|
|
|
|
RE: Ishrana bebe od 6-9 meseci -V deo 24.2.2017 10:28:57
|
|
|
|
Duškić
|
A da grickamo i plazmu po malooo
|
|
|
|
RE: Ishrana bebe od 6-9 meseci -V deo 24.2.2017 10:32:16
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Duskic, u postu imas opciju Uredi, tu mozes da izmenis poruku tj. dodas ako si nesto zaboravila da napises.
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubriciNi strije, a ni stanje vagine, za nju nisu...U svojim objavama redovno pokazuje područja na stomaku, zadnjici i nogama, delove tela koje većina drugih influenserki k...
AnaTamara
Preporuka budućim mamama!
Porođaj je sve bliže, pripremaju se stvarčice, između ostalog i Fitolat, koji mi je mnogo pomogao sa prvim detetom, uspeli smo da uspostavimo laktaciju!
Više >>
Anketa
Прање зуба.
Admin
Када сте почели да перете зубе својој деци?