|
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: DecembaRRska zuRRka [chat] 10.12.2015 17:36:33
|
|
|
|
emicaa
|
Trćo ti si luda Meni se prijele kiflice pa se iste sada peku i čim njih završim idem pravit picu. Meni treba nešto da mi digne pritisak
|
|
|
RE: DecembaRRska zuRRka [chat] 10.12.2015 18:01:37
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Idite bre zene u persun. Danas jad sam bila na casu objasnjavam nesto deci i rekoh ajde da im pokazem to na netu. Stranica koja je ostala ukljucena je sa ovim muskarcem. Sreca brzo sam ugasila inace bi deca ko zna sta pomislila.
|
|
|
RE: DecembaRRska zuRRka [chat] 10.12.2015 18:23:50
|
|
|
|
Trcosava
|
Pa bre Sanjice, znaš da kafana nije za decu. Sledeći put ostavi otvorenu stranicu recimo temperatura i čepići. Tamo nema polugolih čika
|
|
|
RE: DecembaRRska zuRRka [chat] 10.12.2015 18:30:07
|
|
|
|
mamin mish
|
Trco ne da brigas imam ja jednog i za tebe. Sa odgovarajucu kapicu na gornju glavu.
|
|
|
RE: DecembaRRska zuRRka [chat] 10.12.2015 18:31:45
|
|
|
|
mamin mish
|
Izvolte zene da se zasladite. Samo pazite jos su pec pec.
|
|
|
RE: DecembaRRska zuRRka [chat] 10.12.2015 18:40:06
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Trco Misu ovo mi se bas jede.
|
|
|
RE: DecembaRRska zuRRka [chat] 10.12.2015 18:45:27
|
|
|
|
Trcosava
|
Ijao Mišu kojo mi radiš mori de me nađe sas medicinski brat! A ni lava kejk ne bi odbila, al' džaba kad nikakav ukus ne osećam
|
|
|
RE: DecembaRRska zuRRka [chat] 10.12.2015 19:13:18
|
|
|
|
wivern
|
Pi, ja ću ipak samo lava cake. Ovi mnogo cosavi za moj ukus, ja sam više za sirovine
|
|
|
RE: DecembaRRska zuRRka [chat] 10.12.2015 19:17:20
|
|
|
|
emicaa
|
A od mene pivce,i neka mi neko posluža Adama,hvala
|
|
|
RE: DecembaRRska zuRRka [chat] 10.12.2015 19:38:03
|
|
|
|
vocicana
|
Dobro vece party ladies! Bas ste mi falile! Kako ste? Vidim spremaju se slatkisi, pije se pivo, jao ja sve to volim! Wiv
|
|
|
RE: DecembaRRska zuRRka [chat] 10.12.2015 20:07:00
|
|
|
|
branki*
|
IZVORNA PORUKA: Sanjica26 Idite bre zene u persun. Danas jad sam bila na casu objasnjavam nesto deci i rekoh ajde da im pokazem to na netu. Stranica koja je ostala ukljucena je sa ovim muskarcem. Sreca brzo sam ugasila inace bi deca ko zna sta pomislila. Hehe,sanjice,da znas Evo i mene malo...da zurkiram!
|
|
|
RE: DecembaRRska zuRRka [chat] 10.12.2015 20:19:40
|
|
|
|
veselicaa
|
Lele kakve slike,bruka Moram brzo neko pice da sluzim ovde,ovo vise ne lici na kafanu
|
|
|
|
|
RE: DecembaRRska zuRRka [chat] 10.12.2015 20:25:45
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Meni treba nesto. Ubise me filosofi koje citam iz didatktike.
|
|
|
RE: DecembaRRska zuRRka [chat] 10.12.2015 21:17:24
|
|
|
|
milicicak
|
De ste zene kafanske Stigoh sa posla malo pre bas je bio duuug daaan. Vidim da su nam na druzenje svratili i momci maseri a i da se neki cvarci spominju. Da danem dusom malo pa da se bacim na seckanje
|
|
|
|
|
RE: DecembaRRska zuRRka [chat] 10.12.2015 21:17:44
|
|
|
|
wivern
|
Stvarno bre, sipajte neki alkohol. Mante se ove golotinje
|
|
|
RE: DecembaRRska zuRRka [chat] 10.12.2015 21:21:03
|
|
|
|
Trcosava
|
Spešli za tebe draga, biraj online photo sharing
|
|
|
RE: DecembaRRska zuRRka [chat] 10.12.2015 21:21:45
|
|
|
|
milicicak
|
Od mene zna se I Pa ko voli nek izvoli
|
|
|
|
|
RE: DecembaRRska zuRRka [chat] 10.12.2015 21:23:13
|
|
|
|
Trcosava
|
Di ga je so Mili? Jao bre žene, ću šenem od nosa i glave
|
|
|
RE: DecembaRRska zuRRka [chat] 10.12.2015 21:25:43
|
|
|
|
milicicak
|
Stizeeeee
|
|
|
|
|
RE: DecembaRRska zuRRka [chat] 10.12.2015 21:34:17
|
|
|
|
mamin mish
|
Emice ja cu jedno pivce za zivce. Ovo moje cedo ne planira da ide u krevet eno razigrala se u sobi a treba da skuplja igracke. Malopre mi mama otisla i mm zauzeo pozu u dnevnoj i vec izvodi solo koncert.
|
|
|
RE: DecembaRRska zuRRka [chat] 10.12.2015 21:45:34
|
|
|
|
mila83
|
Vau,kakva je zurka ovde ! Steta sto mi jos klinci nisu zaspali ali moze jedan Somersby na brzinu
Šta je najljepše na svijetu? Upita dijete majku jedno veče. - Ti dok spavaš.- Zašto?-- Ti si jedina moja istina o kojoj ne razmišljam i dok te gledam kako spavaš znam da je to jedina slika na svijetu koja oslikava mir koji mi treba da bih bila sretna.
|
|
|
|
|
RE: DecembaRRska zuRRka [chat] 10.12.2015 21:47:07
|
|
|
|
emicaa
|
Smiju li trudnice somersby ili da se uhvatim sokića
|
|
|
RE: DecembaRRska zuRRka [chat] 10.12.2015 21:48:58
|
|
|
|
eca89
|
Evo i mene kasnim, moja mala mi dzigericu pojede,a da cujete tek kad ona kaze "dzigerica" to je smijeh do suza
|
|
|
|
|
RE: DecembaRRska zuRRka [chat] 10.12.2015 22:00:41
|
|
|
|
mamin mish
|
Moje dete napokon zaspalo. Sad i mama da se malo opusti. Za mene moze jedan somersby.
|
|
|
RE: DecembaRRska zuRRka [chat] 10.12.2015 22:24:07
|
|
|
|
emicaa
|
Dosta ste pile,sad da vidimo koje je bila dobra
|
|
Anketa
Koje ime vam se više sviđa?dunja RRe vam se više sviđa?Dunja (
70%)

Višnja (
30%)
Ukupan broj glasova: 210Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!