|
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: DecembaRRska zuRRka [chat] 11.12.2015 13:37:48
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Kako glava Mishu?
|
|
|
|
|
RE: DecembaRRska zuRRka [chat] 11.12.2015 13:41:41
|
|
|
|
Anarunika
|
Žene evo da se javim i ovde . Imam dve neotvorene kutije Pro NAN 4 koje neću sigurno koristiti. Ako nekome treba neka mi se javi,poklanjam !
|
|
|
|
|
RE: DecembaRRska zuRRka [chat] 11.12.2015 13:58:23
|
|
|
|
Trcosava
|
IZVORNA PORUKA: emicaa Joj Trćo ovo mi djeluje sva kao šaka jada,a možda samo imaju velike šake E vala kad me vučeš za prst, ću ti rečem. Jel' te, a tvoj adam nosi dokolenice umesto gaća pre nego mu se digne? Mišu, obećavam neću više. Odo' detetu kuvam ručak
|
|
|
RE: DecembaRRska zuRRka [chat] 11.12.2015 14:07:49
|
|
|
|
amelia
|
Dan zene moze kafica? Mene kao da me je vos pregazio od nosenja bebe u kenguru ledza i ramena mi otpadose. Vise sam se zarekla da necu da ga nosim samo u kolica.
|
|
|
RE: DecembaRRska zuRRka [chat] 11.12.2015 14:14:01
|
|
|
|
mila83
|
Ohoho,ima opet nekih golaca ovde,zurka ranije pocinje Ja sam upravo postavila za rucak,pa posle toga kratka setnja je u planu.Posle vam se pridruzujem,na jednoj kafici,a posle moze nesto i zesce(ja mislim na picence !)
Šta je najljepše na svijetu? Upita dijete majku jedno veče. - Ti dok spavaš.- Zašto?-- Ti si jedina moja istina o kojoj ne razmišljam i dok te gledam kako spavaš znam da je to jedina slika na svijetu koja oslikava mir koji mi treba da bih bila sretna.
|
|
|
|
|
RE: DecembaRRska zuRRka [chat] 11.12.2015 14:20:30
|
|
|
|
emicaa
|
Joj Bože ne znam ne znam ali on je meni onako sav neki grrrrrrrrrr,sad kako mi divljaju hormoni još je bolji pa taman da mu je kao moj palac
< Poruku je uredio emicaa -- 11.12.2015 14:22:41 >
|
|
|
RE: DecembaRRska zuRRka [chat] 11.12.2015 18:06:36
|
|
|
|
bubulence
|
Juuuuu sto ste se pokvarile
|
|
|
|
|
RE: DecembaRRska zuRRka [chat] 11.12.2015 18:16:11
|
|
|
|
veselicaa
|
Strasno,Bubi ovo kao da nije kafana vise Mislim ako je kafana trebalo bi da imaju polugole pevaljke a ne ova braca i unuci Deca odose kod babe,muz da set_a zvao i mene ali mi je hladno,ja kuckam neke mejlove i razmisljam sta za veceru.
|
|
|
|
|
RE: DecembaRRska zuRRka [chat] 11.12.2015 18:58:09
|
|
|
|
emicaa
|
Eto sad nije golotinja,navalite
|
|
|
RE: DecembaRRska zuRRka [chat] 11.12.2015 19:03:25
|
|
|
|
amdn
|
pozz mame samo da se javnem, mi opet zaglavili, J ima upalu levog uveta, bas sam se smorila a bas sam pomislila kako smo sastavili 2 nedelje u vrticu, kad ono.....
|
|
|
|
|
RE: DecembaRRska zuRRka [chat] 11.12.2015 20:00:42
|
|
|
|
mali_mis
|
Ovo je zenska kafana, naravno da treba da budu gole cike
|
|
|
|
|
RE: DecembaRRska zuRRka [chat] 11.12.2015 21:01:09
|
|
|
|
mila83
|
Hvala na posluženju Emice,ja cu se poslužiti sokicima. Već sam večerala. Amdn,nadam se da ćete brzo ozdraviti. M Mišu, u pravu si
Šta je najljepše na svijetu? Upita dijete majku jedno veče. - Ti dok spavaš.- Zašto?-- Ti si jedina moja istina o kojoj ne razmišljam i dok te gledam kako spavaš znam da je to jedina slika na svijetu koja oslikava mir koji mi treba da bih bila sretna.
|
|
|
|
|
RE: DecembaRRska zuRRka [chat] 11.12.2015 21:05:40
|
|
|
|
wivern
|
Ne, ne, ne, ne, ne... Ne volim te depilirane golace. Ali roštilj volim, to ću da uzmem Ne stižem da nadjem fotku mog favorita
|
|
|
RE: DecembaRRska zuRRka [chat] 11.12.2015 21:07:28
|
|
|
|
eca89
|
Joj, Emice ja cu i pice i rostilj mmmm
|
|
|
|
|
RE: DecembaRRska zuRRka [chat] 11.12.2015 21:10:15
|
|
|
|
veselicaa
|
Emice bravo za posluzenje,e sad lici na kafanu Jeste zenska kafana ali preterasmo sa golaci
|
|
|
|
|
RE: DecembaRRska zuRRka [chat] 11.12.2015 21:12:08
|
|
|
|
wivern
|
Ma golaca nikad dosta, nego se ja bunim što nijedan nije po mom ukusu
|
|
|
RE: DecembaRRska zuRRka [chat] 11.12.2015 21:14:39
|
|
|
|
veselicaa
|
Da znas,ovi depilirani,ocupanih obrva ni mene ne privlace
|
|
|
|
|
RE: DecembaRRska zuRRka [chat] 11.12.2015 21:22:45
|
|
|
|
mali_mis
|
Ma bitno da nesto visi izmedju nogu sad da'l su depilirani ili dlakavi nije bitno Meni su u poslednje vreme nesto simpaticni sa bradama, valjda brada ide sa godinama
|
|
|
|
|
RE: DecembaRRska zuRRka [chat] 11.12.2015 21:24:50
|
|
|
|
wivern
|
A vala ne mogu, dzaba sve ako sam ja dlakavija od njih
|
|
|
RE: DecembaRRska zuRRka [chat] 11.12.2015 21:29:51
|
|
|
|
mamin mish
|
Samo da mahnem. Mi smo tek sada stigli kuci od svekijevca. Mrtva sam umorna. Odo pod tus i u krpe. Ivanka glava je malo bolje nego juce. Mora da se poplasila da cu ke zameniti sa onom grok, grok.
|
|
|
RE: DecembaRRska zuRRka [chat] 11.12.2015 21:39:11
|
|
|
|
emicaa
|
Wiv treba mi otprilike ko je tvoj ti da ti ga okačim Opet sam se dohvatili sjemenki i najstrašnije mi se jede sve ovo gore sa slike.
|
|
|
RE: DecembaRRska zuRRka [chat] 11.12.2015 21:53:13
|
|
|
|
Trcosava
|
IZVORNA PORUKA: wivern RR Ne, ne, ne, ne, ne... Ne volim te depilirane golace. Ali roštilj volim, to ću da uzmem Ne stižem da nadjem fotku mog favorita E pa vala od ovog nisi sigurno dlakavija A ovaj drvoseča ispod može me obradi kad god hoće Emice, njoj je baja brat od onog iz prison break, Linkoln
< Poruku je uredio Trcosava RR -- 11.12.2015 21:54:02 >
|
|
|
RE: DecembaRRska zuRRka [chat] 11.12.2015 21:54:25
|
|
|
|
wivern
|
I tako....
|
|
|
RE: DecembaRRska zuRRka [chat] 11.12.2015 21:55:46
|
|
|
|
milicicak
|
Vece zene kafanske :) Trco, de me nadje sa drvosecom Mi imali goste, mini buba se super igrala sa drugaricom sad spava a ja seckam irvase :) Sta se pije, rostilj necu
|
|
|
|
|
RE: DecembaRRska zuRRka [chat] 11.12.2015 22:01:18
|
|
|
|
Trcosava
|
Mili, prste dalje od mog drvoseče imam bič i ne bojim se da ga upotrebim!! E bre Wiki, taman nađem dlakavog, ti me pokopaš. Ovaj šiša dlake. Ja sad odo' da gledam MOG (Mili čitaj mooooooooog) drvoseču p.s. ako me smori film, eto mene nazad da vas ja smaram. Film je Pan
|
|
Anketa
Филмови за одрасле.пеперутка16Да ли волиш да гледаш „филмове за одрасле“?Волим. (
0%)

Не волим. (
0%)

Понекад. (
0%)
Ukupan broj glasova: 0Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!