Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Jesen na Ringeraji! 28.10.2009 8:15:03
|
|
|
|
sladjaaaa
|
Ne volim jesen, ni kišu ali volim RR
|
|
|
|
RE: Jesen na Ringeraji! 28.10.2009 8:20:32
|
|
|
|
Anoniman
|
Ne dopadaju mi se boje.
|
|
|
|
RE: Jesen na Ringeraji! 28.10.2009 8:21:35
|
|
|
|
sladjaaaa
|
Kako si ti surovo iskrena, kao jedna moja drugarica
|
|
|
|
RE: Jesen na Ringeraji! 28.10.2009 8:27:58
|
|
|
|
Anoniman
|
Ma jel moguće da još uvek niste navikle na to?
|
|
|
|
RE: Jesen na Ringeraji! 28.10.2009 8:30:36
|
|
|
|
sladjaaaa
|
IZVORNA PORUKA: Tasha RR Ma jel moguće da još uvek niste navikle na to? Navikavamo se... polako ali sigurno
|
|
|
|
RE: Jesen na Ringeraji! 28.10.2009 9:36:38
|
|
|
|
Anoniman
|
još kad dođe zima pa promijenimo boje ima da ne posjećujem rr do proljeća
|
|
|
|
RE: Jesen na Ringeraji! 28.10.2009 9:57:53
|
|
|
|
buhla
|
IZVORNA PORUKA: 2002m kome smeta, evo Meni mi smeta i posto vidim da niki nece ove zelene ja cu da ih uzmem! IZVORNA PORUKA: Tasha RR Ne dopadaju mi se boje. Ubi me ova belina! Bas je pogubna za oci! Sto bi rekla: IZVORNA PORUKA: kaliopi oslep*o sam!
|
|
RE: Jesen na Ringeraji! 28.10.2009 10:01:18
|
|
|
|
Trcosava
|
IZVORNA PORUKA: Vučko.ba. još kad dođe zima pa promijenimo boje ima da ne posjećujem rr do proljeća vule možda ga oboje u plaaaaavo
|
|
|
|
RE: Jesen na Ringeraji! 28.10.2009 10:03:49
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Trcosava IZVORNA PORUKA: Vučko.ba. još kad dođe zima pa promijenimo boje ima da ne posjećujem rr do proljeća vule možda ga oboje u plaaaaavo nemoj u plavo ...ne volim želju
|
|
|
|
RE: Jesen na Ringeraji! 28.10.2009 10:22:59
|
|
|
|
NadaR
|
Pa sto vam se ne svidja? Bili smo iznenadjeni onom narandzastom ljetnom pa se navikli
|
|
RE: Jesen na Ringeraji! 28.10.2009 10:24:52
|
|
|
|
Trcosava
|
IZVORNA PORUKA: Vučko.ba. IZVORNA PORUKA: Trcosava IZVORNA PORUKA: Vučko.ba. još kad dođe zima pa promijenimo boje ima da ne posjećujem rr do proljeća vule možda ga oboje u plaaaaavo nemoj u plavo ...ne volim želju hmmm... a sivo? mada mi to tmurno mnogo.... e nama ženama ugoditi....
|
|
|
|
RE: Jesen na Ringeraji! 28.10.2009 10:25:39
|
|
|
|
Trcosava
|
IZVORNA PORUKA: nnaaddaa Pa sto vam se ne svidja? Bili smo iznenadjeni onom narandzastom ljetnom pa se navikli nado draga nije poenta u tome da li nam se sviđa i da li ćemo se navići...meni smeta bela
|
|
|
|
RE: Jesen na Ringeraji! 28.10.2009 10:27:05
|
|
|
|
buhla
|
Meni stvarno smeta ova svetla boja za oci. Ja inace nosim dioptriju malo vecu, pa mozda je i zbog toga. Meni zimi kad ima snega suze oci, moram da nosim naocare za sunce, pa kao ludak te stavljam ove sa dioptrijom te cvike za sunce.
|
|
RE: Jesen na Ringeraji! 28.10.2009 10:32:41
|
|
|
|
Trcosava
|
buhla - fotogrej pa nemaš muke ja inače imam minijaturnu dioptriju - od crtanja noćom i virusnog konjuktivitisa, ali mi rekli da ne nosim naočari i ako mi smeta računar da uzmem planantireflex stakla - koštaju petra kajgana pa mi bilo jednostavnije da sve pozadine roknem na crno ionako mi omiljena boja
|
|
|
|
RE: Jesen na Ringeraji! 28.10.2009 10:46:39
|
|
|
|
NadaR
|
IZVORNA PORUKA: Trcosava IZVORNA PORUKA: nnaaddaa Pa sto vam se ne svidja? Bili smo iznenadjeni onom narandzastom ljetnom pa se navikli nado draga nije poenta u tome da li nam se sviđa i da li ćemo se navići...meni smeta bela Sorry,nisam mislila nista lose
|
|
RE: Jesen na Ringeraji! 28.10.2009 10:48:19
|
|
|
|
Trcosava
|
IZVORNA PORUKA: nnaaddaa Sorry,nisam mislila nista lose znam draga, samo pojašnjavam
|
|
|
|
RE: Jesen na Ringeraji! 28.10.2009 10:49:25
|
|
|
|
NadaR
|
|
|
RE: Jesen na Ringeraji! 27.9.2010 14:59:43
|
|
|
|
guppy RR
|
Stigla jesen 2010 :) Sigurno ste primetile
|
|
|
|
RE: Jesen na Ringeraji! 27.9.2010 15:01:09
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: guppy RR Stigla jesen 2010 :) Sigurno ste primetile prelepo je
|
|
|
|
RE: Jesen na Ringeraji! 27.9.2010 15:01:36
|
|
|
|
indy_25
|
super je
|
|
|
|
RE: Jesen na Ringeraji! 27.9.2010 15:02:29
|
|
|
|
Jeca*
|
cuj primetile, vec i ispljuvale i nahvalile u temi problemi na RR
|
|
RE: Jesen na Ringeraji! 27.9.2010 16:18:06
|
|
|
|
SUPER MAMA
|
Meni se dopada novi izgled
|
|
|
|
[Obrisana poruka] 27.9.2010 16:44:04
|
|
|
|
Brisani korisnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: Jesen na Ringeraji! 27.9.2010 16:57:18
|
|
|
|
Mishica 77
|
Kako je leeepoooo! Boja je diiiivna!!! Ne volim baš jesen al' volim RR!
|
|
RE: Jesen na Ringeraji! 27.9.2010 17:28:07
|
|
|
|
Lilly*
|
Promene, promene
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec danaPodrška partnera kao ključ uspeha u VTO Uspeh vantelesne oplodnje često zavisi od mnogo faktora, a jedan od ključnih je i emocionalna podrška partnera. U nastav...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noćiAutor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Božić, Božić blagi danBožić, Božić, blagi dan, Blagog Hrista rođendan, Božić, Božić, svetli dan, Sav svetlošću obasjan.
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti.
Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata.
Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!
Više >>
Anketa
Како би реаговали ..
пеперутка16
.. да ваш муж оде на кафу са бившом девојком, коју није видео годинама, па да "попричају"?