|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 2 [3] 4   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: AERIUS SIRUP- HITNO ODGOVOR!!
26.11.2009 13:43:45   
oliveradj
Moja malena je imala osip koji se širio. Dobila je Afloderm koji je kortikosteroid i naravno ja sam promenila kremu i šampon sa Nivea sam prešla na Sebamed i zadovoljna sam jako mazala sam joj alergiju kremom za lice Sebamed i alergija se povukla. Sad pričam sa kolegom on kaže da je za alergiju dobar Fenergan sirup samo ne znam da li je za uzrast bebe. Probaj i Jekoderm mast ona je jako dobra za kožu, a nije škodljiva na bazi je ribljeg ulja.  Sretno i nadam se da će biti bolje.

Adrijana moje zlato 26.05.2008.

(odgovor članu eugenija)
Direktna veza do poruke: 51
26.11.2009 18:34:54   
mihi
Fenergan sirup je zabranjen i više se ne daje deci!

(odgovor članu oliveradj)
Direktna veza do poruke: 52
26.11.2009 18:53:23   
Jelena81
Nama se dete par puta osulo: poslednji put jer je jel No problemm bombone, pa je verovatno od tih vestackih boja...
Prethodno je buknula zbog prvih jagoda i graska iz bakine baste, 100% PRIRODNO...

Diabla, nadam se da je bebac sada OK

(odgovor članu mihi)
Direktna veza do poruke: 53
26.11.2009 21:08:56   
Anoniman
Hvala. dobro je, hvala Bogu. Hvala svima jos jednomuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Jelena81)
  Direktna veza do poruke: 54
26.11.2009 21:19:08   
eugenija
Namučio se David za 5-oro deceuser posted image ...

user posted image user posted image user posted image

ŽENA JE STENA!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 55
26.11.2009 22:16:19   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: mihi

Fenergan sirup je zabranjen i više se ne daje deci!

ZAŠTO??? OD KADA?

(odgovor članu mihi)
  Direktna veza do poruke: 56
27.11.2009 14:12:16   
eugenija
Kako je danas?

ŽENA JE STENA!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 57
27.11.2009 16:21:22   
Anoniman
Dobro je hvala Bogu. Vratio se na staro, pjeva, guce, prica, jede kaouser posted image

(odgovor članu eugenija)
  Direktna veza do poruke: 58
27.11.2009 16:22:12   
Anoniman
user posted image user posted image user posted image Jel se skroz povukao osip?

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 59
27.11.2009 16:23:27   
Anoniman
Jeste, cini mi se onog trenutka kada je primio kortizon. Joj, hvala bigu da je proslo... evo sad cuti i slusa muziku user posted image user posted image user posted image

IZVORNA PORUKA: Nedja

user posted image user posted image user posted image Jel se skroz povukao osip?

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 60
27.11.2009 16:34:11   
Anoniman
Dobro je, izem ti kad kod malisana ne moze lako da se utvrdi zbog cega je doslo do toga...ma bitno da je proslo i da on klopa kao mecavauser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 61
27.11.2009 16:38:14   
Anoniman
Draga tek sad čitam šta se desilo! Mogu da zamislim koliko si se uplašila i koliko se tvoj mali gangsta namučio ...user posted image

Dobro je pa se završilo...........user posted image   user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 62
27.11.2009 18:37:35   
eugenija
IZVORNA PORUKA: Diabla

Dobro je hvala Bogu. Vratio se na staro, pjeva, guce, prica, jede kaouser posted image

user posted image

Hvala Bogu dragom!

ŽENA JE STENA!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 63
27.11.2009 18:43:37   
gagins
Spominjala si "No problem" bombone,da li su to one sa kikirikijem unutra?Nama su rekli da izbegavamo kikiriki do druge ili trece godine(nisam tacno sigurna)jer su mala deca najcesce alergicna na njega!Ne znam koliko ti je dete pa zato ovo pisem!

(odgovor članu eugenija)
Direktna veza do poruke: 64
27.11.2009 19:01:56   
Jeca*
Joj kikiriki ni slucajno!!!

The price of discipline is always less than the pain of regret
Robin Sharma

(odgovor članu gagins)
Direktna veza do poruke: 65
28.11.2009 11:36:31   
Jelena81
Ma moja cera vec ima 7 godina, klopali smo i ovako kikiriki, i ranije je jela te bombonice, ali sada... za nepuna 4 sata, ljudi moji( bolje  reci zene) osula se po celom telu, svi pregici, probudila me iz sna sa drapanjem... ja kada sam je pogledala.... ona sva u blandama i to velicine pola prsta! Ja se odsekla... Nemam nikakav sirup za alergiju... a i prvi put da se  u TOLIKOJ mesri ospe... Odmah otisli do urgentnog i dobila je Klaritin(  bem ga kako se tacno pise...)... Jedna doza na dan i posle nepunih 24 h sve se povuklo,.,... Sada pazim nikakve bombone obojene da ne uzimamo... Uglavnom da bude samo sa cokoladom...

(odgovor članu Jeca*)
Direktna veza do poruke: 66
21.5.2012 10:11:54   
*Alexx*
Pitanje - A. je dobio da pije 10 dana Aerius, pošto već mesec dana slini - dr sumnja na prolećnu alergiju. Međutim, otkada pije Aerius, počeo je obilno da slini i, samim tim, kašlje kao magare.
Na dve strane sam čula da je to posledica Aeriusa, u smislu - organizam se "čisti". Ja nisam ništa našla na netu o tome (nemam vremena ni da tražim mnogo). Imate li vi neko iskustvo? Ili se potrefilo da je zakačio virus? Šanse za to su male, jer on cele prošle nedelje nije bio u vrtiću, iz nekih drugih razloga, a i nismo se družili mnogo sa decom.

Do not speak - unless it improves on silence.

(odgovor članu Jelena81)
Direktna veza do poruke: 67
21.5.2012 10:18:57   
Anoniman
Nisam čula takvo nešto.
Obojici sam davala Aerius, Marko ga je pio 6m u kontinuitetu, Luka uvek svega par dana, ja sam ga pila nekada pre...

(odgovor članu *Alexx*)
  Direktna veza do poruke: 68
21.5.2012 10:22:33   
Anoniman
BTW, Luka je počeo da slini prošlu subotu, onda i da kašlje. Pa evo, pre dva dana i Marko.
Tako da definitivno neki virus postoji.

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 69
21.5.2012 10:24:27   
*Alexx*
Pa ako se ne smiri do sutra, svakako ga vodim na kontrolu. Sad mi jedna prijateljica kaže da njima Aerius kod tih alergija nije pomogao, vec inhalacije (ne znam čim) i Galitifen (ne znam ni šta je to).

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 70
21.5.2012 10:27:17   
Anoniman
Ne znam sunčice.
Moja deca nemaju polensku alergiju (eto, bar na nešto nisu alergični), pa ne znam čime se "leči" kod dece.
Ja pijem Pressing.

(odgovor članu *Alexx*)
  Direktna veza do poruke: 71
21.5.2012 10:30:34   
*Alexx*
Ma jedini razlog zašto postoji sumnja na polensku alergiju je to što je mesec dana slinio i kašljucao, po malo, nije bilo zabrinjavajuće. A i mm je alergičan na polen/ambroziju, pa je dr kontala da probamo Aerius.
Već nas vidim sutra popodne (opet) kod dr. U stvari, trebalo bi da budem srećna što su samo prehlade u pitanju (valjda).

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 72
18.9.2012 9:21:48   
Anoniman
Koliko moze da stoji otvoren Aerius ? Ne mogu da nadjem na pakovanju onaj znakic a uputsvo sam izgubila

(odgovor članu *Alexx*)
  Direktna veza do poruke: 73
18.9.2012 9:31:55   
MERYEN
Sad citam upustvo kaze - cuvanje leka aerius,cuvanje leka na temperaturi do 30c.Lek cuvajte u originalnom pakovanju,rok upotrebe 2 godine,nemojte koristiti lek nakon isteka roka upotrebe navedenog na bocici!

Starajte se da imate Boga za prijatelja i nebojte se nista!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 74
18.9.2012 9:34:32   
Anoniman
Neotvoren može stajati 2god. Meni su rekli u apoteci da treba da se potroši za mesec dana, ali ja to nisam poštovala, jer bi to značilo da bacam pola bočice a M je pio svaki dan, koliko bi tek bacali oni koji ga ne koriste svaki dan? Iskreno, nemam pojma koliko može da stoji, ja ga koristim dok ima. 

(odgovor članu MERYEN)
  Direktna veza do poruke: 75
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1 2 [3] 4   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 2 [3] 4   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Podgrevanje maminog (humanog) mleka
Ponekad, u izuzetno retkim situacijama neophodan je dodatak mleka uz dojenje. Kako majčino (humano) mleko nema gotovo ni...
NAJLEPŠA IMENA ZA DEVOJČICE koja ste vi iz...
Napravili smo listu najlepših imena za devojčice prema vašem izboru.

Anketa

Прање зуба.
Admin

Када сте почели да перете зубе својој деци?

Click Here