|
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Avgustovska RR plaža 13.8.2020 21:33:52
|
|
|
|
flamingos
|
IZVORNA PORUKA: Ivanka 75 Ola čikaz ❤️ Pakovanje zavrseno... Smrc... Sutra na put... Ajoj Ivanka.Kako da te utešim?❤Grlim te i ljubim.Doćićete opet...Ala sam od pomoći...
|
|
|
|
|
RE: Avgustovska RR plaža 13.8.2020 21:58:35
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Nema utehe Flam... Sta da radim kad nece sa nama da ide. Kaze, da moze sama. Jednom sam pomenula i necu vise. Zna da je dobrodosla. Proci ce. I mi ima da se naputujemo do Cacka sutra😔 Posle ide lako.
|
|
|
|
|
RE: Avgustovska RR plaža 13.8.2020 22:02:33
|
|
|
|
flamingos
|
Ivanka.❤
|
|
|
|
|
RE: Avgustovska RR plaža 13.8.2020 22:09:02
|
|
|
|
Mirko Svirko
|
Gde ste zene? Sta ima na plazi? Ja umorna... ne vidim.vise...Ali zavrsen posao. Hvala Bogu 😊
|
|
|
|
|
RE: Avgustovska RR plaža 13.8.2020 22:11:15
|
|
|
|
emicaa
|
Ivanka jel daleko od vas zivi?Moze vam doci u posjetu
|
|
|
RE: Avgustovska RR plaža 13.8.2020 22:38:36
|
|
|
|
Ivanka 75
|
IZVORNA PORUKA: emicaa RR Ivanka jel daleko od vas zivi?Moze vam doci u posjetu Ja u Nisu a ona u Uzicu. Ma stara je, 70 godina, ne moze vise...
|
|
|
|
|
RE: Avgustovska RR plaža 13.8.2020 23:08:12
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Iv, uopste ne deluje da ima 70 godina.
|
|
|
RE: Avgustovska RR plaža 13.8.2020 23:42:09
|
|
|
|
Ivanka 75
|
IZVORNA PORUKA: Sanjica26 RR Iv, uopste ne deluje da ima 70 godina. Ima tu srecu da izgleda mladje nego sto jeste. Ali ne moze sama a hoce. Nadam se da ce doneti pravu odluku uskoro. Udarila se u ruku preksinoc, pade od bola, preznoji se, kuka na sav glas 😭 Iva se uplasi a ja samo gledam da nije opet polomila, ima li gde modrica, otok... A ona mi kaze pa kako da bude otok kad je tu metal. Ima ojačsnje na jednoj kosti ispod podlaktice. Strasne bolove ima a nikad se ne zali.
|
|
|
|
|
RE: Avgustovska RR plaža 14.8.2020 6:56:38
|
|
|
|
branki*
|
Ivanka,grlisa za tebe. Dobro jutro !mi zaredjali bazen 3 dana,pre toga jurim na oklagijanje,uvece set_amo i idu dani...Pijem kafu i spremam gulas i idemo dalje redom.cekam da mi se otvori prodavnoca da nesto uzmem,kad me vide u 7 ujutru,slognu se.
|
|
|
RE: Avgustovska RR plaža 14.8.2020 7:01:49
|
|
|
|
mama Jo
|
Haha, branki, od rane zore akcija 😊 Ja ustala rano i evo cekam ovde da izvadim krv. Nesto se par dana lose osecam pa hjade reko, nisam sto godina proverila..
|
|
|
RE: Avgustovska RR plaža 14.8.2020 7:19:46
|
|
|
|
branki*
|
Sta ti je,mama jo?mozda je od vrucine ili si umorna..javi kako bude.
|
|
|
RE: Avgustovska RR plaža 14.8.2020 8:03:11
|
|
|
|
emicaa
|
Mama Jo javljaj. Branki idete li za Bg?Ivanka pa nije 70 godina toliiko puno.A vi hocete da ona dodje zivjeti kod vas?Inace dobro jutro,nudim kafu i pecivo
|
|
|
RE: Avgustovska RR plaža 14.8.2020 8:12:08
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Budjenje! Kafa i dorucak pa put pod noge 😊 Ma gde nije mnog 70... Zilava je ona, ceo zivot je takva. Ima osteoporizu , desnu ruku 2x lomila, 2x operisala, neupotrebljiva joj skorz. Slabo srce, visok secer... Ne znam ni ja vise. Ako nista drugo treba joj drustvo, da ne bude sama.
|
|
|
|
|
RE: Avgustovska RR plaža 14.8.2020 8:30:09
|
|
|
|
emicaa
|
Ivanka ja uporedjujem sa svojom babom sto je sa 90 bila aktivna.A imam komsije 70,ponasaju se kao da im je 50.Idu na izlete,u restorane.Svaki fan obavezno negdje svrate na kafu.
|
|
|
RE: Avgustovska RR plaža 14.8.2020 8:48:30
|
|
|
|
flamingos
|
Dobro jutro.Može kafa. Ivanka,grlim te i ljubim.❤Mama Jo,jesi li dobro?Javi kakvi su rezultati.Branki,ti baš poraniš.Ostale mame,kako ste?Pozdrav svima.❤
|
|
|
|
|
RE: Avgustovska RR plaža 14.8.2020 9:06:57
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Aktivna je ona. Sve radi. Ne bi bio toliki problem da smo sestra i ja blizu, bar u istom gradu. Ovako, daleko smo jedna od druge.
|
|
|
|
|
RE: Avgustovska RR plaža 14.8.2020 9:08:05
|
|
|
|
Mirko Svirko
|
Dobro jutro zene. Ja cas_tim danas. Punim 28 god 😉😊😊😊 Pice za sve na plazi...
|
|
|
|
|
RE: Avgustovska RR plaža 14.8.2020 9:10:23
|
|
|
|
flamingos
|
Mirko,srećan rođendan,da si živa i zdava još sto per,pa opet-od❤ti želim sve najbolje.Živeli!!!
|
|
|
|
|
RE: Avgustovska RR plaža 14.8.2020 9:13:21
|
|
|
|
jess021
|
Mirko, srecan ti divan dan!!! Da si nam ziva, zdrava i nasmejana... Lele, ala si mlada... Tek 28💙💙💙
|
|
|
RE: Avgustovska RR plaža 14.8.2020 9:23:39
|
|
|
|
flamingos
|
Jess,to sam i ja pomislila,tek 28,a ja ću u septembru 47.😀
|
|
|
|
|
RE: Avgustovska RR plaža 14.8.2020 10:04:49
|
|
|
|
Mirko Svirko
|
Hvala vam zenice moje. 💖💖💖💖💖 Flamingos, zato ja kazem mogla si da mi budes mama.
|
|
|
|
|
RE: Avgustovska RR plaža 14.8.2020 10:08:05
|
|
|
|
flamingos
|
Mirko,ja sam tvoja drugaRRka mama.❤
|
|
|
|
|
RE: Avgustovska RR plaža 14.8.2020 10:21:56
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Srecam rodjendan MS❤️❤️❤️
|
|
|
|
|
RE: Avgustovska RR plaža 14.8.2020 10:51:22
|
|
|
|
nata11
|
Srećan rođendan MS 🍾 Moj muz jutros: Jesi vidla ma netu sto su sada silikoni jeftini? Ja mislio to skuplje mnogo. Ja: 🙄🙄🙄 Da ga udavim odmah ili trujem po malo. P.S. Slucajno mu iskocila reklama
|
|
RE: Avgustovska RR plaža 14.8.2020 11:07:54
|
|
|
|
mama Jo
|
Sve ok kod mene, nego sam u februaru radila krvnu sliku i nizak hemoglobin, dr mi rekla da ponovim za mesec dana i naravno da nisam ponovila. A ovih dana me tako strefile neke vrtoglavice 😏 Pa hajd da proverim malo, posle 2 ce biti rezultat, verovatno necubznati da rastumacim pa cu kaciti vec u temu 😂 MS pa da si nam ziva i zdeava jos sto godina, bas si mlada 😊 Je l' muz spremio iznenadjenje? Nato, sumnjas u s l u c a j n o mu iskocila?
|
|
Anketa
Zivotinje u kucijelenadunjaDa li drzati neku zivotinju u kuci gde su deca?da (
31%)

ne (
69%)
Ukupan broj glasova: 147Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!