Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Avgustovska RR plaža 16.8.2021 7:36:47
|
|
|
|
vocicana
|
lamingos, sada cu i ja jos jednu. Ne mogu da se probudim, bas sam jako umorna. Svi smo umorni, jos me je samo ova vrucincina dodatno izmuzla, nema snage da mrdam.
|
|
RE: Avgustovska RR plaža 16.8.2021 11:13:20
|
|
|
|
dddaca
|
Jeste, bas je vrucina od ranog jutra. Ako je za utehu, narednih dana se ocekuje pad temperature. bice i dalje oko 30 stepeni, ali u odnosu na sadasnju temperaturu, bice jos i prijatno
|
|
|
|
RE: Avgustovska RR plaža 16.8.2021 17:13:26
|
|
|
|
flamingos
|
Joj Voci,Daco,pretoplo je.Hajde da se rashladimo sladoledom iz Lidla-ukusi su različiti.Porodična pakovanja,pa ko šta voli neka izvoli.❤
|
|
|
|
RE: Avgustovska RR plaža 16.8.2021 17:41:47
|
|
|
|
dddaca
|
Moze Flam. Meni se svidja onaj sa bademom iz Lidla
|
|
|
|
RE: Avgustovska RR plaža 16.8.2021 22:18:05
|
|
|
|
flamingos
|
Daco,kasnim sa odgovorom.Za tebe sa bademom.Laku noć želim svima.❤
|
|
|
|
RE: Avgustovska RR plaža 17.8.2021 8:22:45
|
|
|
|
dddaca
|
Dobro jutro! Ko je za kafu na terasi? Bilo bi jos lepse da je u dvoristu, ali nemam dvoriste
|
|
|
|
RE: Avgustovska RR plaža 17.8.2021 8:38:36
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Jutro. I ja pijem kafu na terasi. Danas pirka vetar i malo je svezije, hvala Bogu.
|
|
RE: Avgustovska RR plaža 17.8.2021 10:01:54
|
|
|
|
flamingos
|
Daco,može još jedna kafa.Ivana,ovde je toplo,nema vetra.❤
|
|
|
|
RE: Avgustovska RR plaža 17.8.2021 10:03:41
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
IZVORNA PORUKA: IvanaSK RR Jutro. I ja pijem kafu na terasi. Danas pirka vetar i malo je svezije, hvala Bogu. Исто. Баш се раздувао, али прија.
|
|
RE: Avgustovska RR plaža 17.8.2021 10:14:41
|
|
|
|
dddaca
|
Moze Flam, stize. Pirka i ovde i bas prija malo osvezenja
|
|
|
|
RE: Avgustovska RR plaža 17.8.2021 12:00:11
|
|
|
|
Queen Lady
|
Evo i mene. Ko sta pije, juce je R bio rodjendan, napunili 3 godinice. S pre mesec dana napunio 7, od prvog u skolu...
|
|
RE: Avgustovska RR plaža 17.8.2021 13:41:50
|
|
|
|
dddaca
|
Nek vam je srecan rodjendan
|
|
|
|
RE: Avgustovska RR plaža 17.8.2021 13:45:12
|
|
|
|
Queen Lady
|
Hvala puno
|
|
RE: Avgustovska RR plaža 17.8.2021 14:15:14
|
|
|
|
flamingos
|
IZVORNA PORUKA: Queen Lady Evo i mene. Ko sta pije, juce je R bio rodjendan, napunili 3 godinice. S pre mesec dana napunio 7, od prvog u skolu... Srećan rođendan,da ste živi,zdravi i srećni još sto pet,pa opet-od ❤vam želim sve najbolje.Za mene nešto hladno-limunada ili gazirana mineralna voda.Živeli!❤
|
|
|
|
RE: Avgustovska RR plaža 17.8.2021 14:38:40
|
|
|
|
Queen Lady
|
Hvala Flam
|
|
RE: Avgustovska RR plaža 17.8.2021 21:17:15
|
|
|
|
flamingos
|
DrugaRRke moje,da vam poželim laku noć.Ovde grmi,pada kiša,moževda nestane struja,internet,pa neću moći da vam pišem.❤
|
|
|
|
RE: Avgustovska RR plaža 18.8.2021 8:24:07
|
|
|
|
dddaca
|
Dobro jutro! Ko je za kafu? Bas je sveze danas. Flam, kod nas nije nista padalo, ali je zahladnelo i oblacno je. Mozda ce kasnije u toku dana
|
|
|
|
RE: Avgustovska RR plaža 18.8.2021 8:49:33
|
|
|
|
flamingos
|
Dobro jutro.Može kafa.Ovde je padala kiša,grmelo.Sad je prijatno.Osvežilo je malo.❤
|
|
|
|
RE: Avgustovska RR plaža 18.8.2021 20:31:06
|
|
|
|
flamingos
|
Nema nikoga.Hajde da popijemo po nešto.Sipala sam sebi kiseli vodu.Konačno sedoh,pa odoh pod tuš.Za danas je dosta.❤
|
|
|
|
RE: Avgustovska RR plaža 18.8.2021 22:22:46
|
|
|
|
flamingos
|
Laku noć želim svima.❤
|
|
|
|
RE: Avgustovska RR plaža 19.8.2021 7:41:55
|
|
|
|
flamingos
|
Dobro jutro.Skuvala sam kafu,izvolite.❤
|
|
|
|
RE: Avgustovska RR plaža 19.8.2021 9:55:57
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Dobro jutro. Kafa se pije. Bas sam lose spavala, i stomak i glava me boleli. Samo da prodje jos malo da mogu polako da spremam stvarcice za Loznicu.
|
|
RE: Avgustovska RR plaža 19.8.2021 11:42:32
|
|
|
|
flamingos
|
Ivana,hajd budi dobro i uživajte u Loznici.❤
|
|
|
|
RE: Avgustovska RR plaža 19.8.2021 22:12:04
|
|
|
|
flamingos
|
Laku noć želim svima.Lepo provedosmo dan sa našim gostima.Odoh da odmaram.❤
|
|
|
|
RE: Avgustovska RR plaža 20.8.2021 9:02:27
|
|
|
|
flamingos
|
Dobro jutro.Skuvala sam kafu,izvolite.❤
|
|
|
Anketa
kada?mara31Kada ste saopstili porodici - svojoj i njegovoj, da ste trudni? odmah, cim ste uradili test (
70%)

posle mesec dana (
30%)
Ukupan broj glasova: 176Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!