Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Razgovori mama 03/24 6.3.2024 14:06:10
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Tehnicko i informatiku. Stariji je
|
|
RE: Razgovori mama 03/24 6.3.2024 14:15:58
|
|
|
|
Ivanka 75
|
IZVORNA PORUKA: Sanjica26 RR Tehnicko i informatiku. Stariji je Vrlo kulturno od njega. Divan uzor.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 03/24 6.3.2024 17:23:08
|
|
|
|
Duškić
|
Kod mene guzva, na poslu, deca kaslju, neki kasalj i sve pratece nas unisti. Samo sam usla na kratko da vidim sta radite? Pozdrav
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 03/24 6.3.2024 17:29:38
|
|
|
|
flamingos
|
IZVORNA PORUKA: Duškić Kod mene guzva, na poslu, deca kaslju, neki kasalj i sve pratece nas unisti. Samo sam usla na kratko da vidim sta radite? Pozdrav Duškić,hajd da prestane kašalj.I moje dete kašlje.Pozdrav.Drago mi je kada se javiš.❤️
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 03/24 7.3.2024 9:15:47
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Dobro jutro. Vreme je bljakic. Prethodno vece nisam nista spavala. Sinoc jesam. Pozdrav svima.
|
|
RE: Razgovori mama 03/24 7.3.2024 11:09:03
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Ja kao legla, spavalo mi se, a onda san do 3 nije hteo da dodje. Uplasio se izgleda 😂 Jos uvek gledam Survivor. Malo gledam, malo zaustavim pa poradim nesto po kuci, pa u prodavnicu... Lagano 😊
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 03/24 7.3.2024 11:22:51
|
|
|
|
nata11
|
Hello svima Meni prethodna i ova nedelja turbo. Da docekam subotu
|
RE: Razgovori mama 03/24 7.3.2024 11:24:06
|
|
|
|
Kata90
|
Dobar dan,kod nas kisa pada i ne prestaje.....danas nista od set_nje da idemo napolje...I moj sin kašlje,ali samo ujutro kada ustane i uveče pred spavanje,ja vise neznam sta je ovo🙄🙄
|
|
RE: Razgovori mama 03/24 7.3.2024 12:40:37
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Dobar dan. Ja sam dobila slobodne dane danas i sutra. Bas mi znaci 😁. Da završim neke obaveze i malo da iskuliram. Popodne imam cajanku u macinom boravku ❤️
|
|
RE: Razgovori mama 03/24 8.3.2024 19:02:20
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Gde ste, zene, majke, kraljice??Srecan danasnji dan 😁😘
|
|
RE: Razgovori mama 03/24 8.3.2024 21:22:57
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Evo mene... Zvala me drugarica nesto sa dodatni posao... Osiguranje, reko ne fala, numem ja to. Puče mi glava inače. Da gledam moju seriju pa ove sto prezivljavaju u divljino 😊
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 03/24 9.3.2024 8:18:11
|
|
|
|
nata11
|
Dobro jutro. Evo da odradimo radnu subotu pa da se malo opustimo popodne. Nadam se da ste sve dobro.
|
RE: Razgovori mama 03/24 9.3.2024 9:59:38
|
|
|
|
flamingos
|
Dobar dan.Samo da vam se javim i poželim prijatan vikend.Zamesila sam testo da pravim pizza rolnice,pa odoh da peglam.Ručak kasnije i nešto slatko.Mm otišao u selo.Da ode i do groblja.Danas su zadušnice.Nadam se da ste dobro.Pozdrav svima.❤️
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 03/24 9.3.2024 10:44:53
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Ja odoh na kedan cas i ijednoj baki da odnesem francuski hleb jer ga voli a nema u njenoj pekari. Pocinje da biva toplo. Jeeeeeeej ❤️
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 03/24 9.3.2024 13:50:16
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Veliki posao s obavila 😊 Presadila kišni ljilkan i malo mu osvezila zemlju. Korenje se uplelo i svu zemlju pojelo, trebalo mu je osvezenje 😊 Kafica napolju na suncu 😄 Kako provodite subotu?
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 03/24 9.3.2024 20:52:41
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Dobro vece. Ivanka, i mene ceka sadnja. Bas joj se radujem. Mi provodimo tako sto sam ja isla na redovan sistematski pregled u Bg-u. Sve je ok. Posle smo isli do groblja. Davno nisam isla na tatin grob Kod mojih malo. I ode dan. Sad smo u putu.
|
|
RE: Razgovori mama 03/24 9.3.2024 22:11:11
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Bitno da koliko toliko postizemo sve sto zelimo 😊❤️ Srecan put!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 03/24 9.3.2024 22:11:35
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Vec ste i stigli 😊
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 03/24 9.3.2024 22:29:20
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Stigli smo Ivanka i vec sam se ususkala sa knjigom.o Opet neka kisica.
|
|
RE: Razgovori mama 03/24 10.3.2024 8:31:24
|
|
|
|
flamingos
|
Dobro jutro.Pijem kafu,moji spavaju.Kasnije da doručkuju i dete ide na čas gitare.Kad završi odosmo u šoping.Danas sam oslobođena kuvanja.Poručismo hranu i dan je za uživanje.Juče sam sredila stan,peglala i sve završila.Lepo provedite i ovaj dan vikenda.Nadam se da ste dobro.Pozdrav svima.❤️
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 03/24 10.3.2024 8:47:01
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Dobro jutro. Mi smo juce isli na baletski nastup. Maca i njena ekipa osvojile prvo mesto u kategoriji pa je bila sva ustreptala ostatak dana 😁. Danas cemo se malo razvlaciti po kuci i spremati sutra za slikanje u skoli. Bas poranise sa slikanjem ove godine.
|
|
RE: Razgovori mama 03/24 10.3.2024 9:07:29
|
|
|
|
flamingos
|
IZVORNA PORUKA: IvanaSK RR Dobro jutro. Mi smo juce isli na baletski nastup. Maca i njena ekipa osvojile prvo mesto u kategoriji pa je bila sva ustreptala ostatak dana 😁. Danas cemo se malo razvlaciti po kuci i spremati sutra za slikanje u skoli. Bas poranise sa slikanjem ove godine. Bravo!Čestitam,samo tako neka nastavi!❤️
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 03/24 10.3.2024 10:34:03
|
|
|
|
Kata90
|
Ivana bravo za Macu 😊 nama jos nisu najavili slikanje....Ja se jos razvlacim,uskoro da postavim rucak.Danas je lep dan toplije je,da ga iskoristimo kako valja.
|
|
RE: Razgovori mama 03/24 10.3.2024 10:37:59
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Ivana bravo za malenu 😊 Kako je to lepo! 😍 Mi se spremamo do grada pa na rucak u prirodu. Malo izvan grada. Prognoza kaze da ce biti lep dan. Treba mi nesto lepo i elegantno za obuci, imamo vaaazan dogadjaj krajem meseca. Moram da izgledam i vise nego fenomenalno 😁
< Poruku je uredio Ivanka 75 -- 10.3.2024 10:42:39 >
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 03/24 10.3.2024 11:10:27
|
|
|
|
Tiziana
|
Ivana jeste bilibu Obrenovcu na takmicenju? 😉 IZVORNA PORUKA: IvanaSK RR Dobro jutro. Mi smo juce isli na baletski nastup. Maca i njena ekipa osvojile prvo mesto u kategoriji pa je bila sva ustreptala ostatak dana 😁. Danas cemo se malo razvlaciti po kuci i spremati sutra za slikanje u skoli. Bas poranise sa slikanjem ove godine.
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec danaŠta je AMH – i da li možemo uticati na nje...Anti-Müllerian hormon (AMH) je važan marker koji pokazuje kapacitet jajnika i potencijal za proizvodnju jajnih ćelija. N...
Uobičajeni pregledi i analize u trudnoćiPred vama je spisak svih uobičajenih pregleda i analiza koje se rade u trudnoći i približni period kada se oni rade.
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moje dete ima vaške!Kada se spomenu vaške svi prevrnemo očima. Vrlo lako se prenose sa glave na glavu, pa se može desiti da ih dobijemo i vi...
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda.
Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka.
Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug.
Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije.
Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.
Više >>
Anketa
играонице
пеперутка16
Колико често водите своју децу у играонице?