Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Razgovori mama 2025 1.7.2025 23:12:45
|
|
|
|
flamingos
|
IZVORNA PORUKA: Tiziana Devojke jesu upisane liste zelja? Da,Tizi.Upisasmo danas.Da se sve završi,pa da odemo u selo.Videćemo za dalje putovanje...
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 2025 2.7.2025 1:52:51
|
|
|
|
Ivanka 75
|
IZVORNA PORUKA: Tiziana Devojke jesu upisane liste zelja? I to završismo 🙄
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 2025 2.7.2025 8:54:52
|
|
|
|
Tiziana
|
Sanjice ne morate da idete da nosite dokumenta u skolu, sve moze online. Ja sam zaista bila prijatno iznenadjena. Kako kliknes da potvrdis upis na portalu, posle nekoliko sati ce vam stici email iz skole kao potvrda.Znaci devojke su i zvanicno gimanzijalke/srednjoskolke.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 2025 2.7.2025 9:28:18
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Dobar dan. Nek je srećan, lep i bezbrižan period srednje škole.Ja odoh na trening pa posle macu da vodim na bazen.
|
|
RE: Razgovori mama 2025 2.7.2025 9:29:58
|
|
|
|
flamingos
|
Hvala Ivana.Uživajte na bazenu!❤️
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 2025 2.7.2025 12:21:15
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
IZVORNA PORUKA: Tiziana Sanjice ne morate da idete da nosite dokumenta u skolu, sve moze online. Ja sam zaista bila prijatno iznenadjena. Kako kliknes da potvrdis upis na portalu, posle nekoliko sati ce vam stici email iz skole kao potvrda.Znaci devojke su i zvanicno gimanzijalke/srednjoskolke. E, Tizi hvala ti puno. Vidis to nisam znala. A radim u skoli.
|
Anketa
Мобилни телефон.
пеперутка16
Да ли сте заговорник куповине мобилних телефона за децу од 2, 3, 4 године...?