Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Srpska OŠ i gimnazija u Budimpešti 8.9.2014 8:56:21
|
|
|
|
Torbica
|
Ja sad citam par postova unazad i mislim da ne bih mogla. Ako bih slala dete napolje, ok mi je od srednje skole. Mislim, da bismo se jako otudjili a sa 15 godina je prava mera, formiran covek. Mm je sa 15 dosao sam u NS i skolovao se dalje... A da, moja deca imaju pravo na hrvatski pasos jer je mm rodjen u Hrvatskoj, neki dan je podigao svoj pasos...
|
|
RE: Srpska OŠ i gimnazija u Budimpešti 8.9.2014 9:02:39
|
|
|
|
Peace*
|
Ni ja ne bih slala decu pre srednje škole. Gledam Luku, sad je drugi razred... prerano je sa 7 godina.
|
|
RE: Srpska OŠ i gimnazija u Budimpešti 8.9.2014 9:54:39
|
|
|
|
Torbica
|
Osnovnu skolu ne dozivljavam kao ne znam kakav intelektualni izazov.. Da bih preduzela tako nesto.
|
|
RE: Srpska OŠ i gimnazija u Budimpešti 26.10.2018 11:56:36
|
|
|
|
Olga75
|
Nisam je poslala tamo još uvek . Razmišljam i dalje o toj gimnaziji ali sam eto sazrela pa ću odluku prepustiti njoj kad dođe vreme. Mislim da će tamo da joj se otvore neke nove stvari koje ovde neće. Mada, videćemo ipak je vreme presudno za sve.
|
|
RE: Srpska OŠ i gimnazija u Budimpešti 29.10.2018 12:40:38
|
|
|
|
Peace*
|
Malo sam čitala nedavno o školi... Deca koja ne znaju mađarski imaju nulti razred - razred učenja jezika da bi dostigli nivo znanja koji je neophodan kada kreneš u prvi. Time produžujemo srednju školu. Ne mislim da je to smak sveta, ali mi se javila neka odbojnost.
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubriciVrtići ne valjaju ili smo mi roditelji izg...Vaspitačice se zaista svega naslušaju - od toga da su samo glorificirane dadilje čija je dužnost da hrane tuđu decu i me...
pamaja
Fitolat je obavezni deo moje torbe za porodilište.
Fitolat sam otkrila u prvoj trudnoći. Pošto imam blizance, veoma mi je bilo važno da uspostavim pravilnu laktaciju. Još dok sam bila u porodilištu suprug mi je doneo Fitolat. Ja sam bila oduševljena. Mleko je pravilno nadolazilo, nisam imala mastitis niti bilo kakvih tegoba. Koristila sam ga tokom čitavog perioda dojenja. Moji blizanci su dojene bebe, bez adaptiranih mleka zahvaljujući Fitolatu. Sada su to zdravi sedmogodišnji dečaci. Uskoro nam stiže i seka, tako da će Fitolat biti obavezni deo moje torbe za porodiliste.
Više >>
Anketa
MajanovosadjankaDa li vam se svidja ime:Ika (
13%)

Mia (
87%)
Ukupan broj glasova: 100Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!