Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Nežnosti partnera pred decom 11.6.2013 9:27:46
|
|
|
|
degu
|
Joj preslatki su Ja volim kad roditelji pokazuju nežnost pred decom, treba ih od početka navići na to, nekako se održava bliskost u porodici
|
|
RE: Nežnosti partnera pred decom 11.6.2013 9:42:41
|
|
|
|
bea83
|
Viktor kad spazi da se ljubimo ili grlimo obavezno dotrči i uhvati jednom rukom mene drugom mm-a za glavu i spaja nas da se ljubimo ponovo i tako bezbroj puta (još kad tom prilikom ne bi ostao bar neki pramenčić moje kose u njegovim rukama možda bi bilo i romantično )
|
|
|
|
RE: Nežnosti partnera pred decom 11.2.2015 10:49:59
|
|
|
|
Figaro88
|
Mi i dalje ne mozemo da se zagrlimo,ili poljubimo a da se Andrea iste sekunde ne stvori kod nas.I onda se grlimo svo troje.Ili ako sednem pored mm-a ona se odmah penje nama u krila
|
|
RE: Nežnosti partnera pred decom 11.2.2015 11:45:20
|
|
|
|
Olga75
|
IZVORNA PORUKA: Figaro88 Mi i dalje ne mozemo da se zagrlimo,ili poljubimo a da se Andrea iste sekunde ne stvori kod nas.I onda se grlimo svo troje.Ili ako sednem pored mm-a ona se odmah penje nama u krila isto a kad se poljubimo ona spusti glavu , kao da se zastidela moracu da probam sta bi se desilo da se "tucemo "
|
|
RE: Nežnosti partnera pred decom 11.2.2015 11:50:25
|
|
|
|
Modessty
|
Olga bre nemoj da mlatiš muža samo radi eksperimenta Idite bolje svi na aikido! Danilo je počeo da nas kulira kad se zagrlimo i poljubimo. Ali Nikola odmah trči i vuče nas i viče: "mama, tata!" Onda naravno utrči i Danilo i tak se svi grlimo i ljubimo
|
|
RE: Nežnosti partnera pred decom 11.2.2015 11:50:27
|
|
|
|
wivern
|
IZVORNA PORUKA: degu nekako se održava bliskost u porodici Psihoterapeut kod koga sam isla mi je upravo ovo objasnjavao. Deca sve uce iz primera, i od roditelja a samim tim sto gledaju roditelje koji se vole i ona osecaju tu ljubav i bivaju zadovoljnija.
|
|
RE: Nežnosti partnera pred decom 12.2.2015 9:09:44
|
|
|
|
veselicaa
|
Kada se ja i muz zagrlimo ili poljubimo A. se samo nasmeje i vidi se da joj je drago,a Stasa trci i dere se "Sta diras moju mamicu,pusti je,samo ja mogu da je ljubim" Sve mislim da ce prestati sa tom ljubomorom,ali mi se cini da se cak i povecava.A voli kada svi sedimo i grlimo se,tada joj ne smeta ni da se poljubimo.
|
|
|
|
RE: Nežnosti partnera pred decom 12.2.2015 13:52:37
|
|
|
|
superm
|
Moji sinovi vole kada se tata i mama grle i 'pristojno' poljube u prisustvu dece. Cak mladji sin, bebac, uvek aplaudira!
|
|
RE: Nežnosti partnera pred decom 21.2.2015 11:21:02
|
|
|
|
mila83
|
IZVORNA PORUKA: degu Joj preslatki su Ja volim kad roditelji pokazuju nežnost pred decom, treba ih od početka navići na to, nekako se održava bliskost u porodici Slazem se u potpunosti ! naravno,nasi zagrljaji i poljupci se uvek zavrse u jednom veeelikom porodicnom zagrljaju ali treba deci pokazati da je potpuno prirodno i normalno pokazati i osecati ljubav!
|
|
|
|
RE: Nežnosti partnera pred decom 21.2.2015 11:22:07
|
|
|
|
mila83
|
IZVORNA PORUKA: superm Moji sinovi vole kada se tata i mama grle i 'pristojno' poljube u prisustvu dece. Cak mladji sin, bebac, uvek aplaudira! Slatko ! Moji se samo smeju !
|
|
|
|
RE: Nežnosti partnera pred decom 21.2.2015 13:21:40
|
|
|
|
milicicak
|
Mi oduvek razmenjujemo sitne neznosti pred mini bubom. Sad se to zavrsi tako sto se svi zagrlimo pa ona komanduje: sad se vi poljubite u usta, sad tata poljubi mene u obraz, sad mama poljubi mene u obraz i tako u krug. To su mi najdragoceniji trenuci dana :)
|
|
|
|
RE: Nežnosti partnera pred decom 21.2.2015 13:39:14
|
|
|
|
emicaa
|
Mi kad se ljubimo ili grlimo T odma dolazi do mene i rukom gura mm pa onda ljubim nju
|
|
RE: Nežnosti partnera pred decom 16.10.2016 20:47:30
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Cesto se poljubimo ili grlimo [pred decicom aoni se samo smeskaju
|
|
|
|
RE: Nežnosti partnera pred decom 16.10.2016 20:57:28
|
|
|
|
degu
|
IZVORNA PORUKA: milicicak Mi oduvek razmenjujemo sitne neznosti pred mini bubom. Sad se to zavrsi tako sto se svi zagrlimo pa ona komanduje: sad se vi poljubite u usta, sad tata poljubi mene u obraz, sad mama poljubi mene u obraz i tako u krug. To su mi najdragoceniji trenuci dana :) Ovako je nekako i kod nas, poljubimo se, pa nas ona gura i opet i opet da se ljubimo, onda upadnevizmedju nas pa oboje ljubimo nju, pa se grlimo svi zajedno, uzivamo u tome :)
|
|
RE: Nežnosti partnera pred decom 16.10.2016 22:17:59
|
|
|
|
emicaa
|
T vise ne gura mm nego ga tjera da me opet poljubi pa se onda ubaci izmedju da ljubimo nju
|
|
RE: Nežnosti partnera pred decom 16.10.2016 22:28:21
|
|
|
|
vocicana
|
Jos uvekje mali, ali nas uvek posmatra i cuti, dok mu se neko od nas dvoje ne obrati. Kada mu se kaze nesto on se samo nasmeje i okrene glavicu na stranu kao da se umiljava i stidi u isto vreme.
|
|
RE: Nežnosti partnera pred decom 17.10.2016 10:23:02
|
|
|
|
mila83
|
Moji stariji su navikli, i samo se smejulje, dok T , cim nas vidi, odmah izmedju nas..pa onda,kako je raspolozena,nekad gura tatu od mene,a nekad obrnuto, a nekad se samo ubaci izmedju nas i smeje se, grli nas.. Pre neko vece, legla sam sa njom i batom da se mazimo, i ona otrca i zove seku da se mazi i pita gde tata..( a on na poslu) ..uglavnom,navikli su na zajednicka porodicna mazenja.
Šta je najljepše na svijetu? Upita dijete majku jedno veče. - Ti dok spavaš.- Zašto?-- Ti si jedina moja istina o kojoj ne razmišljam i dok te gledam kako spavaš znam da je to jedina slika na svijetu koja oslikava mir koji mi treba da bih bila sretna.
|
|
|
|
RE: Nežnosti partnera pred decom 17.10.2016 11:50:42
|
|
|
|
isidora88
|
Bebac nas ne gleda, a stariji se smeje i nastavi da se igra, retko kad dodje do nas, ili kaze da hoce i on da se mazi i ljubi
|
|
RE: Nežnosti partnera pred decom 25.12.2016 13:40:16
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Pre neki dan me bacio na krevet i zagrlio, odmah su napravili kulu samo nam Je Vukica falio
|
|
|
|
RE: Nežnosti partnera pred decom 25.12.2016 14:00:48
|
|
|
|
Mala Elena
|
Zagrlimo se a ako nas cudno pogledaju onda i njih prigrlimo
|
|
|
|
RE: Nežnosti partnera pred decom 25.12.2016 14:49:42
|
|
|
|
Sanjalicaaa
|
G se obavezno ugura između nas. Ika nas ne primećuje. Inače kad se nešto udarim ili me boli G kaže doći će tata da te ljubi da prođe
|
|
RE: Nežnosti partnera pred decom 25.12.2016 14:55:34
|
|
|
|
Mala Elena
|
Hahahaa
|
|
|
|
RE: Nežnosti partnera pred decom 30.3.2017 23:18:01
|
|
|
|
degu
|
T je jako srecna kad se mi grlimo i ljubimo i odmah ulece i vice hocu ja,hocu ja, pa se svi zajedno ljubimo, bati saljemo poljupce. Danas ona sve hoce da me ljubi u usta i ja joj kazem samo se mame i tate lhube u usta,zato sto su muz i zena. Kaze ona meni: Ti si zena a ja cu da budem muz za sve postoji resenje
|
|
RE: Nežnosti partnera pred decom 31.3.2017 0:47:51
|
|
|
|
vikiveki
|
Moj S. ima ritual kada se rastajemo ujutru u vrtiću moramo prvo svi međusobno da se izljubimo,prvo ja i taja se ljubimo pa se zagrlimo pa onda on i taja,pa onda ja i on.
|
|
RE: Nežnosti partnera pred decom 31.3.2017 10:01:01
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Mm i ja se.pre.dve veceri onako dugo poljubili, obicno nista vise a T i H vicu fuuuuuuuujjjjj
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubriciŠest razloga zašto je baka bolja od mameBez obzira koliko bio ukusan mamin obrok, bakin je uvek ukusniji. Da li zbog više kulinarskog iskustva ili pak zato što ...
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti.
Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata.
Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!
Više >>
Anketa
Прање зуба.
Admin
Када сте почели да перете зубе својој деци?