Lilla
|
Koja tema, bas sam se ismijala citajuci vase postove. Sto se tice mojih greski, uh... ima ih, ali je malo tesko sjetiti se svih. Moja najveca greska je sto sam panicar, pa za najmanju sitnicu zovem sve redom, i mm i savjetovaliste i doktora, ma sve brojeva sto imam, i pitam ih istu stvar. Evo recimo prije dva dana ucini mi se da je H malo vruc, izmjerim mu temp ispod ruke, pokaze 36,8. Hm, meni djavo ne da mira pa mu poslije par sati izmjerim opet ali u guzu, kad cvrc, 37,8. Ajoj majko moja, telefon u ruke i zovi redom. U panici izbrbljam o cemu je rijec i svi mi onako hladno kazu da je to bebina normalna temp i da je povisena tek ako je preko 38 A da ne pominjem kako se uspanicim svaki put, ali bas svaki put kad H pojede malo manje nego sto obicava. Pisem poslije svakog obroka kad je jeo i koliko pa onda svako vece racunam da li je pojeo "normalnu" kolicinu za njego uzrast. E da, skacem k'o oparena kad ga cujem da se zakaslje ili zameskolji u kreveticu, bilo da je noc ili dan. Ne dam mu da zaplace, strah me da ce da se zacehne, a kad ga oblacim, e to je tek muka. Sve me strah da cu da mu pokidam rucice ili nogice MM umire od smijeha na sve ovo i govori kako sam panicar kakvog nema, no sta da se radi, nije lahko biti majka i to jos prvi put