|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: HPV vakcina protiv raka grlića materice
31.8.2022 8:10:45   
flamingos
Hvala Didy što si sa nama podelila mišljenje svog doktora po ovom pitanju.Ne znam šta da kažem...

(odgovor članu Didy)
Direktna veza do poruke: 26
31.8.2022 16:18:41   
Tiziana
Moj doktor je takodje dugo bio protiv vakcine, medjutim poslednji put mi je rekao da dam cerki.
Sestra mog muza zivi u Spaniji i ona ni ne razmislja da li da da ili ne, ona ce je dati jer tamo svi dr to savetuju.
Naravno da je preventiva bitna, sa vakcinom i bez, ali ako ista moze da pomogne, sto da ne..

(odgovor članu flamingos)
Direktna veza do poruke: 27
31.8.2022 18:34:55   
Didy
Tako sam i ja nešto razmišljala. Zato i tražim što više stručnih mišljenja. 

Na pučini je mir... I mir će nas udaviti...

(odgovor članu Tiziana)
Direktna veza do poruke: 28
16.4.2025 22:57:46   
Didy
Da malo podignem ovu temu - odlučili smo se da vakcinišemo oboje dece. Pre nedelju dana su dobili prvu dozu. Stefan će dobiti 3 doze jer ima 16 godina, a Sofija 2 doze jer još uvek nije napunila 14 godina. Nisu imali nikakvu reakciju. Moj stav je - Bolje sprečiti nego lečiti. Tako da smo se mm i ja složili da treba da prime HPV vakcinu oboje. 

Na pučini je mir... I mir će nas udaviti...

(odgovor članu Didy)
Direktna veza do poruke: 29
17.4.2025 10:45:39   
Ivanka 75
Didy, Iva je primila obe doze u sedmom razredu.
Nije imala reakciju. Moja mama je imala rak materice i to je bio glavni razlog za vakcinu. Bolje sprečiti nego lečiti. 

(odgovor članu Didy)
Direktna veza do poruke: 30
17.4.2025 13:22:56   
mati
I ja sam za to da vakcinisem momke. Ne znam samo da li postoji odredjeno doba za vakcinaciju?

Vidi mama, Kica KOKAGAJ!
A sta je to mama Maja? Sta je to?
Mao...

(odgovor članu Ivanka 75)
Direktna veza do poruke: 31
17.4.2025 14:05:26   
Ana RR
Mati, negde piše od 9. do 19. godine a negde od 9. do 26. godine. Svakako ima vremena. Ja planiram ove godine da odvedem Marka da primi vakcinu.

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu mati)
Direktna veza do poruke: 32
17.4.2025 18:23:20   
Ivanka 75

IZVORNA PORUKA: mati

I ja sam za to da vakcinisem momke. Ne znam samo da li postoji odredjeno doba za vakcinaciju?

Do 14. godine 2 doze na 6 meseci, posle 3 doze na 6 meseci. 
1. Najbolje je dok ne postanu sexualno aktivni2. Do kraja puberteta, e sad to se razlikuke kod decaka i devojcica, raspitaj se. 

(odgovor članu mati)
Direktna veza do poruke: 33
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Idi na:

Šta je AMH – i da li možemo uticati na nje...
Anti-Müllerian hormon (AMH) je važan marker koji pokazuje kapacitet jajnika i potencijal za proizvodnju jajnih ćelija. N...
Uobičajeni pregledi i analize u trudnoći
Pred vama je spisak svih uobičajenih pregleda i analiza koje se rade u trudnoći i približni period kada se oni rade.
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moje dete ima vaške!
Kada se spomenu vaške svi prevrnemo očima. Vrlo lako se prenose sa glave na glavu, pa se može desiti da ih dobijemo i vi...
KONKURS: Kako sve stižeš, sve postižeš i z...
Baš ovde i baš sada, želimo da vas čujemo. Da, sve vas - hrabre, požrtvovane, predane mame! Svojim iskustvima motivišite...

image
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti. Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata. Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!  Više >>
image

Anketa

Ime za devojčicu
LJuBiP

Da li Vam se sviđa ime Mila?

Da (71%)

Ne (29%)

Ukupan broj glasova: 123

Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi svoju anketu!
Click Here