|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Pravila dečjeg igrališta
16.2.2015 18:30:33   
veselicaa
U zadnje vreme ovoga ima sve vise.mislim na to da se deci zabranjuje da se igraju ispred zgrada ili zamisli ti to,na igralistima.Kod nas ima iza vrtica lepo uredjen prostor sa toboganima,ljuljaskama,penjalicama i peskom i tu sam uglavnom vodila decu da se igraju kada je lepo vreme.Medjutim domar vrtica odjednom poceo da brani deci,terao ih,bila sam prisutna kada je terao decu sa igralista i zaprepastila sam se.Meni nije smeo da se obrati,jer zna sta bi mu rekla ali je on isterao svoje i dosli su neki ljudi i ogradili celo igraliste sa zicom.Uzasno izgleda.A inace on je branio da deca tu dolaze jer kao rasteruju pesak.Pored tog igralista ima novi teren za kosarku ili fudbal i rekli su nam da tu decu vodimo.A tu uglavnom igraju odrasli i lopte lete na sve strane.Najgore od svega je sto se niko od roditelja nije bunio iako nema drugog igralista u blizini.

(odgovor članu Sanchy)
Direktna veza do poruke: 26
   RE: Pravila dečjeg igrališta
16.2.2015 22:01:09   
dijana1*

IZVORNA PORUKA: Sanchy

Mozda joj ne smetaju deca nego lopta..mozda se plasi da ce je pogoditi dok ona prolazi..svakako bih porazgovarala sa tom zenom a i sa klincima da stopiraju igru kad neko stariji prolazi..onda bi verovatno sve bilo u redu .Ja to iz licnog iskustva ,dva puta me je pogodila lopta direkt u glavu,bilo je i krvi i snimanja glave i da ne pricam uglavnom lopte ne podnosim ni nacrtane


Sanchy ona je prava picajzla, vidi se to. Postavila je neke saksije sa boricima ispred ulaza, stalak za reklamni materijal, pa neke folije izlepila po vratima, stavila iznad ulaza neku spoljnu lampu..... koju su deca dva puta navodno srusila loptom.
Kada neko naidje deca uvek prekinu igru, i bas vode racuna da ne bi nekoga povredili. Mislim da njoj smetaju deca i buka.
Secam se kada sam se doselila da me je jedna komsinicia pitala da li vama smetaju deca. Bas sam se iznenadila, reko kako da mi smetaju kada ih prva ja imam. Pa ne bi valjda radjala da mi smetaju. I onda mi je rakla da se neki stanari zale na decu sto se igraju ispred zgrade i da im smeta buka. tako da sam sve povezala sada.
Evo ni danas nigde ni jednog deteta user posted image

_____________________________

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu Sanchy)
Direktna veza do poruke: 27
   RE: Pravila dečjeg igrališta
16.2.2015 22:14:27   
Ivanka 75
Dijana, ne bi bilo loae da na sastanku stanara ustanovite vreme kad deca mogu da se igraju ispred zgrade, zimi i leti, i neka to stoji istaknuto u zgradi, onda nece imati prava da se buni.

(odgovor članu dijana1*)
Direktna veza do poruke: 28
   RE: Pravila dečjeg igrališta
16.2.2015 22:22:01   
dijana1*
Meni je to tako surovo da se deci odredjuje kada ce se igrati.
Zgrada uopste nije mala. Ima tri ulaza i bas dosta dece. A sta sada, kada je ovakvo vreme. Na travi je blato kako se sneg topi a na poplocanom delu ispred zgrade se samo ta jedna zena buni.
I uopste mi nije jasno zasto drugi roditelji ne reaguju, zasto cute.
Matora kucka, sto posto se nikada nije udalauser posted image

_____________________________

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu Ivanka 75)
Direktna veza do poruke: 29
   RE: Pravila dečjeg igrališta
19.2.2015 13:28:03   
Modessty
kod nas je igralište između naše i susedne zgrade i tu se uvek igraju deca. Prošle godine su stavili ljuljaške i klackalice i baš je super. Mi imamo problem sa jednom babom koja dovodi jednu ogromnu džukelu da se baš tu šet, piša i izvinjavam se na izrazu - kenja po travi. I pride pas je bez povoca i bez korpe! Svi je teramo odatle i svi se svađamo sa njom al ne vredi. Uvek se vraća.
Deca nikom ne smetaju ili se bar niko ne buni. Obe zgrade su pune dece. Mislim da su svi svesni toga da je deci baš to i posao - da se igraju i galame!

Nismo dugo bili u parku pa smo imali priliku da se šetamo predhodnih par dana, u vreme praznika. I dalje se šokiram kad vidim da veća deca (od9 god p a nagore) maltretiraju, gurkaju i nazivaju raznim imenima mlađu decu, a roditelji stoje pored i uopšte ne obraćaju pažnju! Užasavam se tih stvari. Kaže mm da je bolje za moje psihičko zdravlje da ih on od sada vodi u park user posted image Što i nije loša ideja, jer bi ja onda mogla da u nekoj bašti na miru pijem kafu i čitam knjigu user posted image

_____________________________

Imperfection is beauty, madness is genious, and its better to be absolutely ridiculous then to be absolutely boring.

(odgovor članu dijana1*)
Direktna veza do poruke: 30
   RE: Pravila dečjeg igrališta
19.2.2015 18:58:47   
veselicaa
Mod to za pse na igralistu nemam reci.Mi zivimo u malom mestu.a moja S. se plasi i od kokoske,zamisli nju kako se prepadne kada konacno stignemo u grad,odemo u park a odjednom nam izadje ogroman pas i to obavezno bez korpe i povoca.Pa i ja se posteno uplasim,a kamoli dete.Obozavam zivotinje,pogotovo pse i macke ali mislim da su igralista za decu.Sto se tice maltretiranja od starije dece na igralistu,toga ima i kod nas,ja se posteno istrcim za A.i S. svaki put kada ih izvedem,pokusavam da ih obe drzim na oku a kako imaju razlicito drustvo to bas i nije lako.

< Poruku je uredio veselica -- 19.2.2015 18:59:06 >

(odgovor članu Modessty)
Direktna veza do poruke: 31
   RE: Pravila dečjeg igrališta
20.2.2015 12:09:35   
Peace*
Svuda ima neka baba / deda.

Kod nas je to stariji bračni par sa prvog sprata, kome smeta ako dete vozi bajs user posted image , ili se ljulja user posted image a pri tom ćuti. Navodno im to stvara buku. user posted image
I onda su urlali na dadilju, ona žena probala smireno, pa probala da se svađa, na kraju mi je rekla. Kazala sam joj da se pred decom ne svađa sa bračnim parom, i da im kaže da "primer svađanja deci neće davati", i da takođe kaže da će problem te navodne buke morati da reše sa mnom, jer sam ja, kao njen poslodavac rekla da dete mora da vozi bicikl svaki dan od 14-15h na betonu pred zgradom, a da od 15-16h mora da se ljulja pred zgradom, i da ona tu ne može ništa jer ako ne bude slušala, ja ću je otpustiti, a ona od toga živi. Ona rekla, a komšije se meni tim povodom nikada nisu obratile, nego kad me vide, izvedu mi dupeljub. user posted image Šta više, napokon su zapamtili kako mi se koji sin zove, znaju i koliko godina imaju, svaki put ih pomaze po glavi i objasne mi kako su fino vaspitani. user posted image

Što se tiče maltretiranja mlađih od strane starijih, moji su vaspitani da pokušaju lepo da objasne da ih ostave na miru, a ako drugo dete ne razume, dozvoljeno je sve: šutanje, grebanje, griženje, čupanje. Naravno da ako to prelazi neke normalne okvire, ja upadam, ali puštam da vidim hoće li se snaći sami.

Kerove neću komentarisati. user posted image

< Poruku je uredio Peace* -- 20.2.2015 12:10:13 >


_____________________________

Tasha

Objasni im Bože, da mi se može!

(odgovor članu veselicaa)
Direktna veza do poruke: 32
   RE: Pravila dečjeg igrališta
5.10.2016 23:22:28   
dijana1*
Zgrada u kojoj zivim ima 4 ulaza i ide na L. Ispred zgrade je igraliste za decu, tj. sa unutrasnje strane ako me razumete. Od marta-aprila se skupljaju pare da se renovira igraliste za decu ali se jako malo skupilo. Uglavnom uspeli su organizatori da napravekucicu-tobogan i stiglo je pre par dana. Danas su konacno postavili gde su i zamislili, doslo je tacno ispod mog prozora ali meni to ne smeta. Nego su se nasle 2 zene da se bune kaokoga smo pitali da to tu stoji njima smeta. Ne mogu da verujem da ljudima smetaju deca i tobogan. Rekla sam gospodji da kome smetaju deca, vriska i buka slobodno idu i naprave sebi kucu. Vec sam ranije pisala kako jednoj smeta sto decaci igraju fudbal a ovima sada smeta tobogan. Katastrofa!

_____________________________

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu Peace*)
Direktna veza do poruke: 33
   RE: Pravila dečjeg igrališta
6.10.2016 7:32:57   
Khaleesi
Ja stvarno ne kapiram te ljude kojima smetaju deca.
Na sve strane starci kojima smetaju bebe i deca. Ja ne znam da li oni kaa zadju u odredjene godine malo odu "ku-ku" pa tako pricaju i rade.
Mi nemamo nigde oko zdrade igraliste ali imamo blizu skolu pa odemo u skolsko ponekad kada ne idemo u neki parkic blizu...

(odgovor članu dijana1*)
Direktna veza do poruke: 34
   RE: Pravila dečjeg igrališta
6.10.2016 7:52:01   
dijana1*
Sto je najzalosnije ovo su mladje zene u pitanju.
Ooo rekla sam ja ironicno pa najbolje da nemamo decu, sta ce nam deca, samo vriste i galame oko zgrade. Tu se jedna poklopila.

_____________________________

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu Khaleesi)
Direktna veza do poruke: 35
   RE: Pravila dečjeg igrališta
6.10.2016 7:54:34   
Khaleesi
Ne znam sta da kazem na to....

(odgovor članu dijana1*)
Direktna veza do poruke: 36
   RE: Pravila dečjeg igrališta
6.10.2016 8:15:25   
Khaleesi
Probudila mi se beba pa sam otisla...
Nama je pre mozda dve nedelje jedan mladic od oko 25 god napravio haos scenu u tempu. U svakom Tempu postooji kasa za trudnice i malu decu i to je super. Tu imas prednost. Kupovali mi nedeljnu kupovinu, svo cetvoro naravno uvek tako idemo. I mi na kasu tu gde imamo prdnost, kasirka kaze vi ste sledeci samo da zavrsim sa godpodjom. Ok.
I pre nego sto je pocela da nam kyuca taj decko kaze ja vam ne dam pre mene. Mi svi u cudu. Kasirka kaze oni imaju bebu i malo dete ovde pise lepo da imaju prednost bla bla bla. On kao ne zanima me ja im ne dam preko reda. I tad kasirka pozove obezvedjenje jer ludak nije dao jos poceo da prica mm kako je on debil krije se iza zene i dece, eej debilcina.. Mm poceo da se pusi vec od muke i poceo da prica decku kako to da nije obavesten da u svakom tepmu po jedna kasa pusta bebe i tudnice preko reda bla bla... I obezbedjenje ga makne sa te kase i otvore novu za debila... Svi ljudi su ga gledali kao mecku...Znaci uzas

(odgovor članu Khaleesi)
Direktna veza do poruke: 37
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Idi na:







Prelepa GRČKA imena ZA DEČAKE
Grčka je zemlja sa drevnom kulturom, bogovima i mitološkim bićama, koja nam je dala i prelepa ženska i muška grčka imena...
HOROSKOP: Kako se slaže tvoj, sa znakom tv...
Može li kompatibilnost znakova zodijaka odrediti odnos majke i deteta? Kažu da su ovo kombinacije koje se najbolje slažu...



Anketa

Трудноћа.
пеперутка16

Који део трудноће вам се највише допао или Најлакши?

Click Here