Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Gde je sta povoljnije - hrana,pice, odeca 24.7.2017 17:01:00
|
|
|
|
krin 40
|
Ma sve je to krš.Evo kupila sam sinu pamučne bermude u OVS-u pre dve nedelje i poprilično ih platila.Juče ih prebacio u "stare krpe za basket".Izgledaju kao da su oprane milion puta.Inače mm je šef logistike u jednoj velikoj firmi(da ne imenujem) koja uvozi metražu.Kod njih se snadbevaju svi naši kreatori kao i brendovi P.S,Afrodite mode colection itd..Kod njih udjete u radnju i oderu vas a oni kupuju kod njega kineski metražu koja stiže u kontejnerima.Ima tu i de lux materijala ali njih kupuju kreatori za unikate.Sve ostalo u tim radnjama je djubre.A koštaa
|
|
RE: Gde je sta povoljnije - hrana,pice, odeca 24.7.2017 17:22:29
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
IZVORNA PORUKA: suzi kju Ivana a petica? Sad gledam katalog tempa ne mogu da vidim. .. Suzi, jeste i petica, ali mislim da ima manje komada u pakovanju.
|
|
RE: Gde je sta povoljnije - hrana,pice, odeca 26.7.2017 17:03:13
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Evo ako nekog zanima u Ns u Bigu svuda snizenja! Coton super stvari ima, C&A, Takko i sl.
|
|
|
|
RE: Gde je sta povoljnije - hrana,pice, odeca 26.7.2017 22:48:33
|
|
|
|
dddaca
|
U C&A traje vec neko vreme, a u OVS je 50% snizeno. Krin ja sam bas nakupovala u OVS, par stvari mi deluje super, ali ima i ono sto ce par puta da nosi. Samo sta cu, nisam odolela ceni.
|
|
|
|
RE: Gde je sta povoljnije - hrana,pice, odeca 26.7.2017 22:51:33
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Ma ovde je u svim buticima snizenje ... da nabrajam necu do sutra. Waikiki, Teranova, New Yorker, Takko, ma svaki... Taman imamo neke rodjuse super nam dodje.
|
|
|
|
RE: Gde je sta povoljnije - hrana,pice, odeca 26.8.2017 11:40:36
|
|
|
|
krin 40
|
U Aksi izbacili bodiće sa dugim rukavima 259 din.Donji delovi trenerkica od 200 do 599 din.Ja kupila dva prelepa od 349,00.U Mendi sniženje 50 posto na prošlogodišnju jesen-zima kolekciju.Kupila bebiju dve trodelne trenerkice po 1199 din(donji deo,bodi dug rukav,jaknica).Nisam smela više zbog veličine.Sada nosi 68,uzela sam 74 ali nisam sigurna
|
|
RE: Gde je sta povoljnije - hrana,pice, odeca 27.8.2017 11:36:19
|
|
|
|
vocicana
|
E pa Krin, hvala ti na ovom obavestenju. Uh, uh, bas cu svasta da mu kupim. Da gajos dopremim za zimu.
|
|
RE: Gde je sta povoljnije - hrana,pice, odeca 3.9.2017 7:50:37
|
|
|
|
krin 40
|
Voći dokona sam pa sve pratim Imate trenutno u Teranovi popust 50 procenata na drugi(jeftiniji) artikal.Bilo šta da kupite.
|
|
RE: Gde je sta povoljnije - hrana,pice, odeca 3.9.2017 8:00:49
|
|
|
|
Duškić
|
Samo ti prati snizenja i obavesti nas
|
|
|
|
RE: Gde je sta povoljnije - hrana,pice, odeca 3.9.2017 8:04:22
|
|
|
|
krin 40
|
Duškić ovo u Teranovi je super.Samo izaberes dva priblizno slicna artikla po ceni da dobro iskoristis popust.Npr dve jakne i sl.N uzela texas kombinezon i farmerke😁
|
|
RE: Gde je sta povoljnije - hrana,pice, odeca 3.9.2017 11:06:53
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Moj bebac je opremljen od glave do pete..do proleca mu nista ne uzimam. Al zato za T mi treba Sve! Patike, jakna, helanke....
|
|
|
|
RE: Gde je sta povoljnije - hrana,pice, odeca 3.9.2017 11:52:04
|
|
|
|
krin 40
|
Anck koju veličinu sada nosi T?Imaš li u Big-u u NS "Reserved"?U našem su se skoro otvorili.Ima extra krpica i fine cene
|
|
RE: Gde je sta povoljnije - hrana,pice, odeca 24.10.2017 11:35:25
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Krin nema to kod nas...bar ja nisam videla. A T nosi 12 icu. Inace koga interesuje u Ideama imate kupkice za 30 din ja kupila 5 komada. Na trening trose kao da ih piju.
|
|
|
|
RE: Gde je sta povoljnije - hrana,pice, odeca 24.10.2017 14:32:25
|
|
|
|
dddaca
|
Kakve su to kupke za 30 din? Nisam videla
|
|
|
|
RE: Gde je sta povoljnije - hrana,pice, odeca 24.10.2017 14:34:43
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Neke bebece nemm pojma. Piae snizenje 80% fino mirisu
< Poruku je uredio Anck Su Nmaun -- 24.10.2017 14:36:18 >
|
|
|
|
RE: Gde je sta povoljnije - hrana,pice, odeca 24.10.2017 14:41:15
|
|
|
|
mama Jo
|
Sjajno, bas cu pogledati u idei te kupke 😊 A isto u Idei od juce traje akcija, ako kupite Moja kravica jogurt u vtednosti od 250 din.dobijate za 1 din.solju za jogurt, lepe su jako, one standsrne velicine, bele sa raznim slikicama moje kravice... pa eto ko kupuje taj jovurt moze i lepu solju da dobije 😊
|
|
|
|
RE: Gde je sta povoljnije - hrana,pice, odeca 24.10.2017 14:41:23
|
|
|
|
dddaca
|
Pa to je kao da ih poklanjaju. Mozda je samo u toj tvojoj Idei, da nisu pred istek roka, pa su spustili cenu?
|
|
|
|
RE: Gde je sta povoljnije - hrana,pice, odeca 24.10.2017 14:44:38
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Nije ima ih u svim Idejama ako nisu prodate. Verovatno prazne lager. Rok he dobar
|
|
|
|
RE: Gde je sta povoljnije - hrana,pice, odeca 24.10.2017 14:46:43
|
|
|
|
dddaca
|
Steta, nisam videla danas, a po ovoj kisi nema sanse da cu ponovo da idem napolje, pa makar ih i dzabe delili
|
|
|
|
RE: Gde je sta povoljnije - hrana,pice, odeca 24.10.2017 14:48:31
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Ja uzela.5 komada i zena na kasi kad je videla da su 30 din zgranula se..jaooo vice jel ima toga jos
|
|
|
|
RE: Gde je sta povoljnije - hrana,pice, odeca 24.10.2017 15:44:06
|
|
|
|
Mala Elena
|
Nikada nisam videla nesto tako jeftino
|
|
|
|
RE: Gde je sta povoljnije - hrana,pice, odeca 24.10.2017 16:22:13
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
i ja sam ocekivala da bude greska na kasi
|
|
|
|
RE: Gde je sta povoljnije - hrana,pice, odeca 24.10.2017 16:22:59
|
|
|
|
mama Jo
|
To su sad garant radnice u Idei pokupile sebi 😁
|
|
|
|
RE: Gde je sta povoljnije - hrana,pice, odeca 24.10.2017 16:25:24
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Eto u ovoj zena sa kase nije ni znala da imaju mora da je posle otrcala da kupi ostatak
|
|
|
|
RE: Gde je sta povoljnije - hrana,pice, odeca 24.10.2017 16:27:10
|
|
|
|
mama Jo
|
Pa da, bas zato i kazem 😊 Neka, svaki posao ima svoje prednosti, ja cu bas danas skoknuti do ove nase, preko puta mi je, da vidim jel ostalo sta 😊
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec danaŠta je AMH – i da li možemo uticati na nje...Anti-Müllerian hormon (AMH) je važan marker koji pokazuje kapacitet jajnika i potencijal za proizvodnju jajnih ćelija. N...
Uobičajeni pregledi i analize u trudnoćiPred vama je spisak svih uobičajenih pregleda i analiza koje se rade u trudnoći i približni period kada se oni rade.
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moje dete ima vaške!Kada se spomenu vaške svi prevrnemo očima. Vrlo lako se prenose sa glave na glavu, pa se može desiti da ih dobijemo i vi...
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci.
Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao.
Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece.
Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše!
Hvala sto ste tu za nas!
Više >>
Anketa
Devojcica ili decak?Lady412Da li biste vise prvo volele da rodite...Devojcicu (
59%)

Decaka (
41%)
Ukupan broj glasova: 143Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!