|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 2 [3] 4 5   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Dete se zaljubilo
16.11.2012 8:37:19   
sanji

IZVORNA PORUKA: Nada RR

Mom su za sada djevojcice davežiuser posted image kaže , neće da voze motore , neće da kupe pijesak u kamione i tako baš su dosadne i glupe .. user posted image



Nado daj da ga upoznamo sa mojim žabama. One sve to vole (i sve ostalo što rade dečaci)! user posted image

_____________________________

DOBILI SMO PRINCEZE

(odgovor članu NadaR)
Direktna veza do poruke: 51
   RE: Dete se zaljubilo
16.11.2012 10:22:29   
NadaR
Važi Sanji! user posted image

_____________________________

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI!

(odgovor članu sanji)
Direktna veza do poruke: 52
   RE: Dete se zaljubilo
24.2.2013 0:24:32   
vikiveki
user posted image Moja devojčica je zaljubljena ....pa ima već skoro dve i po godine u jednog dečkića koji je stariji godinu dana od nje. Ona to vešto krije,ali kad neko pomene njegovo ime ja odmah na njenom licu pročitam sveuser posted image ...E sad vreme će pokazati da li je to prva djačka ljubavuser posted image

(odgovor članu NadaR)
Direktna veza do poruke: 53
   RE: Dete se zaljubilo
16.10.2014 23:10:28   
dijana1*
Vuk je veceras rekao da se jedna devojcica Ana iz vrtica zaljubila u njega i da ga je poljubila u ustauser posted image
Ostala sam u soku user posted image a verujem da tu nesto ima jer do sada nismo pricali o zaljubljenosti. Uvek govorim da su mu devojcice drugarice a nisam ga ucila o zaljubljenosti jer sam mislila da je mali ili mozda nije user posted image

_____________________________

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu vikiveki)
Direktna veza do poruke: 54
   RE: Dete se zaljubilo
16.10.2014 23:33:06   
Klarita
Dijo, ne zna ni k sta je to, ali se opasno zaljubila u jednog decaka na moruuser posted image Nasla ga sama u vodi i nije se odvajala od njega, mi ukapirali i pustali da vidimo kako ce da se odvija situacija. Ona nema pojma sta to znaci ali je bilo evidentno da gaji emocije prema njemu. Svaki dan ga trazila po plazi i kupala se oko njega i njegovog drustva. Ja sam "odozdo" zvala i vaspitacice da pitam "Sta saduser posted image " i dobila odgovor da joj se ne smejemo i pravimo se da je super sto je nasla drustvo i druga i pravimo se ludi da nista ne primecujemo. Tata nam je malo sizeo jer decak je Boga mi 12-13godina, 7.razreduser posted image na pomen Nikole i brata od tetke mu luke, ona se uvijala i smeskala...zadnji dan ja je slikala sa njim...jaooooooooooo pa moracu da pronadjem slike da stavim...na slici se vidi sjaj u njenim ocimauser posted image U povratku tokom puta ona na trenutak uzdahnu, a ja se plasim muka joj, pa je pitam brzo sta je bilo, sta joj je, a ona zamisljeno gleda kroz prozor auta i rece: "Pusti me mama Lazmisljam o njih znaS Nikolu i Luku"user posted image
I mozda bi mi sve bilo jos cudnije da decak koji je bio sa nama istog uzrasta kao K nije vec sledeci dan pronasao sebi ljubavuser posted image devojcicu Anastasiju...Znaci K i Marko (taj mali) obelezise nam letovanje svojim zaljubljivanjem. Ona i dan danas spominje tog decaka, ali sve slabije i slabije, a Marko se u medjuvremenu "zaljubio"u K...pa upis kad se vidjamo...i tako...rano je sve to krenulo, majku mu...

(odgovor članu dijana1*)
Direktna veza do poruke: 55
   RE: Dete se zaljubilo
16.10.2014 23:38:40   
dijana1*
Klarita pa vama je bas bilo zanimljivo na moru user posted image
Presmesni su user posted image
Sta mislis da li da kazem teti sta mi je rekao i da cujem njeno misljenje, kako da se ponasam prema njemu.
Sigurna sam da je on nije poljubio nego ona njega. Kada sam ga pitala da li su tete videle i sta su rekle on kaze da se to nesme raditi, znaci da one ipak znaju za poljubac user posted image
Jedva cekam da upoznam novu snajku user posted image

_____________________________

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu Klarita)
Direktna veza do poruke: 56
   RE: Dete se zaljubilo
16.10.2014 23:42:30   
bubulence
priroda...
moja E je jos prosle godine u vrticu imala simpatiju. bas se primecivalo. uglavnom su u isto vreme dolazili u vrtic. prvo mi, a posle par min Lazar sa mamom ili bratom. kada ga E vidi krene da se krije i smeska a on dodje pravo do nje i uhvati je za ruku. ja kazem ‘cao Lazare‘ a ona onako stidljivo ‘maaamaaaa‘. bude tamo jos dece ali ih oni uopste ne gledaju. nisam nikada spominjala jer je meni bzvz pricati o zaljubljenosti dece od svega 2-3-4 god.
ali su nam i vaspitacice par puta rekle da se ne brinemo sve dok je Lazar tu...

(odgovor članu Klarita)
Direktna veza do poruke: 57
   RE: Dete se zaljubilo
16.10.2014 23:48:12   
Klarita
Veruj mi da jesteuser posted image A, i na sve je pristajala kad joj spomenemo Nikolu (pa tu i tamo tog Luku)...decaci je prvih dan dva kulirali, a kasnije opasno ubacili u bandu...Kako smo bili tri porodice, kumovi, kumin brat sa porodicom i mi, a k i mali Marko kumin bratanac zaljubljeni do usiju, kuma je samo isla i skupljala bisere...valjali smo se. Kad bi se uvece spremali za setnju, ono posle plaze, ona je bila u stanju da bira sta ce obuci po pola sata, bira rajf, maze labelouser posted image ja je pustala jer tako sam dobijala vreme vise da sebe sredimuser posted image Ma upoznala sam i priju i prijatelja...Nisu bas bili neki druzeljubivi tipovi za razliku od onih sto mali marko nasaouser posted image ti Markovi cuvali decu, jeli grickalice, voce, igrali se...ovi moji jedva po koju rec izgovorise, e onda nas sreli jedno vece tip top sredjene, pa jos videli vilu u kojoj odsedamo, pa svaki dan prolazili kroz nase dvoriste do plaze i naculi raznorazne razgovore, pa pokusase da se sprijatelje, e cvrc milojka, onda sam ja postala nerecitauser posted image Naravno, sve smo pretakali u salu, ali majko mila, show bio istinski.

Ne znam za tvoj slucajuser posted image moj je bio jako upecatljiv, morala sam da konsultujem strucna licauser posted image

(odgovor članu dijana1*)
Direktna veza do poruke: 58
   RE: Dete se zaljubilo
16.10.2014 23:48:18   
dijana1*
Bubulence nisam ni ja sa njim pricala o zaljubljenosti, pa on ima tek 4 godine i glupo mi je da ga ucim o tome. Ali cim je on rekao da se Ana zaljubila u njega i pokazuje mi usta user posted image znaci da je tu nesto bilo.
Smesna mi je decija zaljubljnost ali naravno da njemu to ne pokazujem.

_____________________________

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu bubulence)
Direktna veza do poruke: 59
   RE: Dete se zaljubilo
17.10.2014 8:53:59   
Peace*
Moj stariji se prvi put zaljubio u prvom osnovne. Do tada je na pitanje "Imaš devojku?" (koje nemam pojma zašto ljudi moraju da postavljaju deci, ne razumem pitanje) odlepljivao - ljutio se, plakao, i svađao.
Mlađi je već prvu godinu u vrtiću (3g) imao devojku Sonju! user posted image Dugo su bili par, celu prvu godinu, a onda odjednom mu više nije bila devojka user posted image , a ona je i sad u septembru, kad sam ih slikala za njegov rođ i rekla da je baš lepa slika, odgovorila "To je zato što sam ja zaljubljena u Marka!" user posted image Vaspitač je reagovao na to, i rekao "Pa vi ste mali. Kako zaljubljena? Misliš, najbolji ti je drug?", a ona je rekla "Pa da."

< Poruku je uredio Peace* -- 17.10.2014 8:54:48 >


_____________________________

Tasha

Objasni im Bože, da mi se može!

(odgovor članu dijana1*)
Direktna veza do poruke: 60
   RE: Dete se zaljubilo
17.10.2014 8:59:23   
Peace*
Ustvari, htela sam reći još nešto.
Recimo, ja Luku nikad nisam silila sa "devojka" pitanjem, jer sam videla da mu smeta.
Dogovorila sam se sa njim jednom da ga ja neću pitati, a da on, kada bude imao potrebu, da mi kaže.
Tako je bilo. Kad je našao devojku, "našao" user posted image , onda mi je sam rekao. Ja sam se osećala nekako čudno, ne znam čak ni da objasnim osećaj. user posted image Ali se nisam ni nasmejala, niti se rugala, ni začikavala, rekla sam nešto flegma "Pa super, to je normalno." i nisam dužila priču dalje. Imala sam utisak da mu je prijalo što ne zapitkujem.
A onda sam zajahala učiteljicu iz boravka da mi ih slika. user posted image

_____________________________

Tasha

Objasni im Bože, da mi se može!

(odgovor članu Peace*)
Direktna veza do poruke: 61
   RE: Dete se zaljubilo
17.10.2014 9:13:18   
Buba Mira
Tasho, to za slikanje sam i ja radila user posted image

Elem, Nina ima Luku. I to je tako prosto i jednostavno. Od onog momenta kad su u vrtiću postali svesni sebe, od tada se zna, gde je Nina tu je i Luka. Ja vama ne mogu da objasnim šta je to, ne znam da li je to ta dečija zaljubljenost, šta li, ali oni su (bili) toliko vezani da je to neverovatno. On joj je bio podrška u vrtiću kao i ona njemu, on je znao da joj presipa svoj ručak "da ne bude gladna" user posted image , drže se za ruke i ljubomorni su kad je neko od njih sa drugim u društvu. Čudno skroz.
E sad, tuga je golema jer je Luka premešten u drugi vrtić. Nina vidno pati, a kako čujem od Lukine mame - i on. Ja sam se baš rastužila kad mi je N po ko zna koji put došla kući i rekla: mama, Luka ni danas nije došao u vrtić!
Sreća pa je sad skoro bio Lukin rođus, jao, te sreće kad su se videli, o, Bogo moj! user posted image

(odgovor članu Peace*)
Direktna veza do poruke: 62
   RE: Dete se zaljubilo
11.2.2015 12:01:23   
lanajelena
Lani sam u torbi nasla papiric sa srcima i pise neko nepoznat user posted image ,iskidala sam se od smeha,tek ona uh sto je nepoznat pa tacno znam ko je to napisao user posted image ,za sada sam primetila da joj se dopada drugar iz klupe a ljubav je uzajamna user posted image

(odgovor članu Buba Mira)
Direktna veza do poruke: 63
   RE: Dete se zaljubilo
11.2.2015 13:06:19   
Azra_
Jaaaoooo... Počelo dakle... ˝neko nepoznat˝user posted image

_____________________________

˝ Ko sam? Šta sam? Ja sam samo sanjar, čiji pogled gasne u magli i memli... Živio sam usput, kao da sanjam, kao mnogi drugi ljudi na toj zemlji.˝

(odgovor članu lanajelena)
Direktna veza do poruke: 64
   RE: Dete se zaljubilo
11.2.2015 14:31:21   
superm
Moj stariji sin je do pre godinu dana bio jako osetljiv i stidljiv kada se spomene zaljubljivanje. Sada vec otvoreno prica ko mu je simpatija.user posted image Primećujem da mu se dopada da ima vise simpatija!

_____________________________

3 je moj srećan broj!!!

(odgovor članu Azra_)
Direktna veza do poruke: 65
   RE: Dete se zaljubilo
11.2.2015 17:58:23   
serpica
Kod nas je stvar malo drugacija,starija ne prica o tome uopste,cak nema ni omiljenog glumca,pevaca a kamoli simpatiju,dok je mladja opsednuta decacimauser posted image stalno prica kako jedva ceka da odraste i da se uda za Petra iako on voli drugu devojcicu ona ce da ga ceka...pokusala sam da joj objasnim neke stvari u smislu da je ona ta koju treba da cekaju,na sta mi je ona odgovrila da ce onda druga da ga uzme user posted image

_____________________________

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

(odgovor članu superm)
Direktna veza do poruke: 66
   RE: Dete se zaljubilo
11.2.2015 18:22:37   
choopa choops
Moja ćerka je "imala" jednog momka prije nego što je krenula u školu. A kad je krenula u školu upoznala je jednog Luku i sad joj se on sviđa user posted image Njih inače učiteljica razmješta gdje će ko da sjedi. Međutim kako je počelo ovo polugodište, učiteljica bila na bolovanju i došla druga i rekla im da sjednu kako hoće. I moja ćerka ni pet ni šest, pored svih drugarica, sjedne sa Lukom. Kad je došla kući ja je pitam šta je to bilo, a ona kaže pa bilo je mjesta kod njega samo, a MM šokiran kaže Laže! Imalo je mjesta koliko hoćeš user posted image Strava.
A najteže sve to pada mužu, on nekako misli kako je prerano da bi ona imala simpatiju.

_____________________________

Debeli prsti+autocorrect=katastrofa. Izvinjavam se, mLogo se izvinjavam.

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 67
   RE: Dete se zaljubilo
11.2.2015 23:10:12   
serpica

IZVORNA PORUKA: choopa choops

A najteže sve to pada mužu, on nekako misli kako je prerano da bi ona imala simpatiju.




I mom to tesko pada,cesto kad mladja kaze ja imam momka,ja joj odgovorim "nego sta nego da imas" mm obrne ocima i kaze jos je mala da o tome prica,na sta mu ja kazem da dete sad vec zna sta treba da ima i neka tako ostane.user posted image

_____________________________

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

(odgovor članu choopa choops)
Direktna veza do poruke: 68
   RE: Dete se zaljubilo
11.2.2015 23:20:39   
choopa choops
Kod nas ista stvar potpuno! user posted image user posted image



_____________________________

Debeli prsti+autocorrect=katastrofa. Izvinjavam se, mLogo se izvinjavam.

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 69
   RE: Dete se zaljubilo
12.2.2015 8:02:47   
lanajelena
MM joj je objasnio da to dolazi mnogo kasnije sa 18 user posted image ...tako da je L jednom prilikom izjavila svi su se zaljubili samo meni tata nedozvoljava da se zaljubim user posted image

(odgovor članu choopa choops)
Direktna veza do poruke: 70
   RE: Dete se zaljubilo
12.2.2015 8:25:37   
choopa choops
Joj user posted image

Ma ja sam slušala i ranije te priče o ocu zaštitniku i tome kako su osjetljivi na žensku djecu. Ali tad kad se L kao prvi put zaljubila sa oko 5g, ja je pitam nešto tipa, A je l' ti se sviđa? A MM-ova reakcija user posted image Šta je to pitaš? Ona je još mala, nemoj to da joj pričaš! Kakav momak, kakvo zaljubljivanje.

Ja nisam znala da li sam više šokirana njegovom reakcijom ili bi mu se smijala. Jadničak, nekako mi ga došlo žao user posted image Onda smo se zezali kako će, kad L počne da izlazi, da postavi web camere po gradu i da je prati non stop user posted image

_____________________________

Debeli prsti+autocorrect=katastrofa. Izvinjavam se, mLogo se izvinjavam.

(odgovor članu lanajelena)
Direktna veza do poruke: 71
   RE: Dete se zaljubilo
12.2.2015 8:29:50   
veselicaa
Moja A.je ozbiljna po tom pitanju,kaze da su decaci glupi i da nece da se zaljubi ama bas nikad user posted image ,dok me S. stalno pita u koga da se zaljubi user posted image Mislim da ce,kada stvarno dodje vreme za momke,moj muz da ima po tri nervna napada dnevno.On misli da je 18 godina idealno vreme za zaljubljivanje i jedva cekam njegovu reakciju kada ga obe demantujuuser posted image

(odgovor članu lanajelena)
Direktna veza do poruke: 72
   RE: Dete se zaljubilo
12.2.2015 8:31:10   
gagana83
I moje dete ima simpatiju i to traje vec vise od godinu dana, znaci ozbiljno vec user posted image
On je ispraca kad izlazi iz vrtica, ona mu pravi cestitke i vec je isplanirala kako ce da se uda za njega a ja cu da im cuvam bebu kad oni odu u grad user posted image
Cak je Una njihovu zajednicku sliku stavila na policu u njenoj sobi.
E sad, bilo je tu i ljubavnog trougla posto se Unina najbolja drugarica isto zaljubila u Petra, ali je on ipak izabrao Unu a ona je nasla drugog momka user posted image

_____________________________

ISKLJUCI PINK , UKLJUCI MOZAK!!!!!!

(odgovor članu lanajelena)
Direktna veza do poruke: 73
   RE: Dete se zaljubilo
12.2.2015 8:36:58   
choopa choops
hahahaha španska serija! user posted image



_____________________________

Debeli prsti+autocorrect=katastrofa. Izvinjavam se, mLogo se izvinjavam.

(odgovor članu gagana83)
Direktna veza do poruke: 74
   RE: Dete se zaljubilo
12.2.2015 11:40:27   
Modessty
Moj Danilo pojma nema šta znači momak i devojka i zaljubiti se. Pitali smo ga i iskidali se od smeha jer se totalno zbunio! user posted image
Ali zato ćerka moje drugarice koja je Dnailovo godište, sve zna! Rekla je da joj je Danilo momak i da će se udati za njega kad poraste! Danilo je na to samo pitao - a šta je to momak? to je smešno! user posted image

_____________________________

Imperfection is beauty, madness is genious, and its better to be absolutely ridiculous then to be absolutely boring.

(odgovor članu choopa choops)
Direktna veza do poruke: 75
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1 2 [3] 4 5   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 2 [3] 4 5   Sledeća stranica >   >>
Idi na:







Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
BUDUĆE VOĐE: 7 osobina prolećnih beba
Zima, proleće, leto ili jesen ... Da li znate da godišnje doba utiče na našu ličnost? Mnoga istraživanja pokazala su kak...



Anketa

Нос.
пеперутка16

Како чистите нос мале деце?

Click Here