Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
Paket za trudnice: Novembar 2019. 31.10.2019 18:40:46
|
|
|
|
marketing RR
|
Svakog meseca ćemo obradovati pet trudnica. Pogledajte sadržaj paketića za trudnice i pročitajte kako postati srećni dobitnik jednog od njih! Dobitnike objavljujemo u decembru 2019. godine. Pročitajte više o paketu i prijavite se Ovog meseca imamo sledeće sponzore za naše trudnice: - VELIKI SPONZOR – Veliki sponzor Abela Pharm poklanja 1 x BebiCol Forte, 1 x BebiCol sa cinkom i 1 x Bulardi BebiCol® probiotske kapi sadrže jednu od najbolje istraženih probiotskih kultura na svetu. Naučno ime za probiotski soj u BebiCol® kapima je Lactobacillus rhamnosus GG. Efikasnost i bezbednost ove probiotske kulture dokazana je u velikom broju studija kako kod odraslih, tako i kod dece i novorođenčadi. Izdvaja se u odnosu na sve druge probiotike po tome što je ispitan u više od 1000 naučnih i kliničkih istraživanja. Bulardi Probiotik izuzetno efikasno sprečava pojavu dijareje ukoliko se uzima preventivno. Bulardi Probiotik je potpuno prirodan preparat koji eliminiše loše bakterije i njihove toksine iz organizma, a istovremeno reguliše kiselost, obnavlja sluzokožu i pojačava lokalni imunitet u crevima. www.abelapharm.rs www.bulardi.com Veliki sponzor Mama Natura poklanja Ram za fotografije Mama Natura je jedina linija homeopatskih proizvoda razvijena specijalno za bebe i decu. Mama Natura o vašoj deci brine kroz paletu od 6 proizvoda: Enterokind, Dentokind, Immunokind, Gastrokind, Dormikind i Kindinorm. Ako vas zanimaju prirodni načini lečenja vaše bebe i/ili deteta na pravom ste mestu! Enterokind - protiv stomačnih grčeva i nadimanja kod beba i dece Dentokind - za olakšavanje tegoba tokom nicanja zuba kod beba i dece Immunokind - jača imuni sistem beba i dece Gastrokind - kod stomačnih tegoba tokom promene režima ishrane beba Dormikind - za tretman uznemirenosti i nesanice, namenjen bebama i maloj deci Kindinorm - za olakšavanje tegoba poremećaja ponašanja https://www.facebook.com/MamaNatura.rs - MALI SPONZOR - Kikebu poklanja Omot za bebu-Umotaj me! - Apsolutno neophodno u kolicima i u kolekciji Vaše bebe. U ovom omotu će Vašoj bebi biti lepo, toplo i udobno. Ćebe više neće kliziti i bebi neće biti hladna stopala. Koristite omot da nosite Vaše novorođenče kući iz bolnice ili u kolicima umesto ćebeta ili jakne. KIKEBU je online prodavnica originalnih, praktičnih i visokokvalitetnih proizvoda namenjenih bebama. Nudimo Vam korisnu i modernu opremu napravljenu od prirodnih materijala, šarenih i jakih boja po pristupačnim cenama. Između ostalog Vam nudimo: maramu za nošenje bebe, uložak za kolica, omot za bebu, ćebe za spavanje, ćebe za pod ili ogradicu i šuškave krpice koje će Vašu bebu oduševiti. Svi proizvodi su bezbedni za novorođenčad, izrađeni ručno i s puno ljubavi. Dobitnici su dužni da nakon proglašenja istih, dostave svoje podatke do 7. u narednom mesecu zajedno sa dokazom o trudnoći ( izveštaj lekara, poslednji uz... sa pečatom i potpisom) na info@ringeraja.rs Ukoliko te podatke ne pošalju do 7. u narednom mesecu, nagrada se prosleđuje narednom učesniku po broju Like-ova. Na ovakve korake smo primorani zbog velikog broja nedozvoljenih prijava. Prijavite se i srećno! PRIJAVA ZA PAKET ZA TRUDNICE GLASANJE ZA PAKET ZA TRUDNICE
|
|
|
|
RE: Paket za trudnice: Novembar 2019. 1.11.2019 10:17:16
|
|
|
|
flamingos
|
Drage trudnice,prijavljujte se.Srećno!
|
|
|
|
RE: Paket za trudnice: Novembar 2019. 1.11.2019 11:54:56
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Divni pokloni.
|
|
RE: Paket za trudnice: Novembar 2019. 1.11.2019 12:06:25
|
|
|
|
mama ivane
|
Ja sam osvojila ovaj omotac za bebu i predivan topao i praktican. Bravo KIKEBU
|
|
|
|
RE: Paket za trudnice: Novembar 2019. 1.11.2019 15:56:19
|
|
|
|
Mirko Svirko
|
Bravo! 👏👏👏 Trudnice pisite 👍
|
|
|
|
RE: Paket za trudnice: Novembar 2019. 1.11.2019 17:16:39
|
|
|
|
kamičak
|
Cebence je prelepo 😃
|
|
|
|
RE: Paket za trudnice: Novembar 2019. 2.11.2019 17:19:26
|
|
|
|
mikica88
|
Super.
|
|
|
|
RE: Paket za trudnice: Novembar 2019. 9.11.2019 15:00:29
|
|
|
|
Nihhon
|
Prijavili smo se i mi po prvi put :) Zaista je jako lepo sto ovako mesto postoji :)
|
|
|
|
RE: Paket za trudnice: Novembar 2019. 9.11.2019 16:59:26
|
|
|
|
flamingos
|
Nihhon,dobrodošla i srećno.Na pravom si mestu,da se družimo na našoj RR❤
|
|
|
|
RE: Paket za trudnice: Novembar 2019. 9.11.2019 17:04:34
|
|
|
|
dunja RR
|
Nihnon, pridruži nam se i u trudničkim temama, dobro nam došla
|
|
RE: Paket za trudnice: Novembar 2019. 9.11.2019 17:40:04
|
|
|
|
Nihhon
|
Pitaću vas da li tako mislite kada budem postavila milion i jedno pitanje 😂🙈 hvala vam drage žene!
|
|
|
|
RE: Paket za trudnice: Novembar 2019. 24.11.2019 14:07:46
|
|
|
|
mama ivane
|
Upravo glasala za nase drage trudnicice
|
|
|
|
RE: Paket za trudnice: Novembar 2019. 24.11.2019 18:43:35
|
|
|
|
MamaNecaVo
|
Zene drage,da li podaci koji su unose pri prijavi bivaju javno objavljeni ili?
|
|
|
|
RE: Paket za trudnice: Novembar 2019. 24.11.2019 19:12:10
|
|
|
|
MamaNecaVo
|
Trebalo mi je malo da se uhodam,nije mi bilo jasno kako ovo funkcionise
|
|
|
|
RE: Paket za trudnice: Novembar 2019. 24.11.2019 19:20:21
|
|
|
|
Dragce86
|
Najlepsi omotici i marame na svetu - KIKEBU!
|
|
|
|
RE: Paket za trudnice: Novembar 2019. 24.11.2019 21:41:58
|
|
|
|
marketing RR
|
Ne :) IZVORNA PORUKA: NevenaAleksejmom Zene drage,da li podaci koji su unose pri prijavi bivaju javno objavljeni ili?
|
|
|
|
RE: Paket za trudnice: Novembar 2019. 5.12.2019 19:00:35
|
|
|
|
marketing RR
|
Drage naše trudnice, dobitnice za septembar mesec su: 1. Nihhon sa 4 lajka 2. Katarinastella sa 2 lajka 3. MamaNecaVo sa 1 lajkom 4. Ana3 sa 1 lajkom 5. Panf sa 1 lajkom Drage trudnice, pošaljite nam do 9.12.2019. na info@ringeraja.rs dokaz o trudnoći (izveštaj lekara, poslednji uz... sa pečatom i potpisom) Ujedno, da zamolimo da nam odmah javite koju biste boju Kikebu omota želeli.
|
|
|
|
RE: Paket za trudnice: Novembar 2019. 5.12.2019 19:07:30
|
|
|
|
Nihhon
|
Hvala puno, ali ja sam se u krajem novembra porodila 🎉🎉🎉
|
|
|
|
RE: Paket za trudnice: Novembar 2019. 5.12.2019 19:09:17
|
|
|
|
marketing RR
|
Draga Nihhon, pa tim pe sve ovo vama baš treba Pogledajte mail, imate poštu od nas.
|
|
|
|
RE: Paket za trudnice: Novembar 2019. 5.12.2019 19:18:49
|
|
|
|
mama ivane
|
Cestitam vam trudnicice na lepim nagradicama
|
|
|
|
RE: Paket za trudnice: Novembar 2019. 5.12.2019 20:43:28
|
|
|
|
mama Jo
|
Cestitam dragi stomacici, uzivajte u nagradama
|
|
RE: Paket za trudnice: Novembar 2019. 5.12.2019 21:00:22
|
|
|
|
flamingos
|
Čestitam svima od❤
|
|
|
|
RE: Paket za trudnice: Novembar 2019. 5.12.2019 21:46:38
|
|
|
|
Nihhon
|
Videla sam je i upravo odgovorila ❤️😊
|
|
|
|
RE: Paket za trudnice: Novembar 2019. 5.12.2019 21:55:40
|
|
|
|
Dragica Draga
|
Cestitam ♥️
|
|
|
|
RE: Paket za trudnice: Novembar 2019. 13.1.2020 10:18:02
|
|
|
|
MamaNecaVo
|
Da li se mozda zna kada paketi stizu?
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec danaŠta je AMH – i da li možemo uticati na nje...Anti-Müllerian hormon (AMH) je važan marker koji pokazuje kapacitet jajnika i potencijal za proizvodnju jajnih ćelija. N...
Uobičajeni pregledi i analize u trudnoćiPred vama je spisak svih uobičajenih pregleda i analiza koje se rade u trudnoći i približni period kada se oni rade.
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moje dete ima vaške!Kada se spomenu vaške svi prevrnemo očima. Vrlo lako se prenose sa glave na glavu, pa se može desiti da ih dobijemo i vi...
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.
Više >>
Anketa
играонице
пеперутка16
Колико често водите своју децу у играонице?