Želiš da odustaneš od takmičenja? Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Uputstvo za pripremu jelaSMESA
U 100 g šećera sipati 1 dl vode, pustiti da provri i skloniti sa ringle. Toj smesi dodati mleveni keks i omekšali margarin, dobro izmešati, pa podeliti na 2 dela.U prvi deo staviti rastopljenu čokoladu, a u drugi kesten i rum secer
Razviti svetli deo u pravougaonik na foliji, pa preko njega tamni deo. Uviti u rolat, pa ostaviti u frižideru da se stegne, pa po želji ukrasiti rastopljenom čokoladom
Ako vaš recept sadrži neki od navedenih sastojci, osvajate dodatne bodove!
NAPOMENA:
Bonus bodovi za svaki recept mogu se kombinovati.
Bonus bodovi se automatski uključuju u zbir svih bodova (glasovi + bonus bodovi = ukupan broj bodova odnosno zvezdica).
Bonus bodovi ne utiču na prosečnu ocenu recepta.
Organizator takmičenja zadržava pravo da odstrani nepravilne oznake.