|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.

Besplatni dermoskopski pregledi mladeža

Uredništvo portala Ringeraja.rs, 15.7.2021
ODGOVORNO NA SUNCU UZ EUCERIN I EUROMEDIK

image
U saradnji sa privatnim zdravstvenim sistemom Euromedik, Eucerin® vas podržava da u sklopu odgovornog ponašanja na suncu u svoj život uvedete i ovu naviku.
/11


 

Mnogima od nas već je poznato da sunce ima dve strane - pozitivnu i negativnu. Dobro je za naše raspoloženje i zdravlje, jer, između ostalog, pospešuje stvarenje vitamina D u organizmu. Sa druge strane, može izazvati opekotine, prevremeno starenje kože, slabljenje imunološkog sistema, alergije, fototoksične reakcije... Brojna ispitivanja utvrdila su, a Svetska zdravstvena organizacija zvanično potvrdila, da je intenzivno izlaganje UV zračenju, posebno ako je praćeno opekotinama, jedan od važnih faktora rizika i za nastanak melanoma, najopasnijeg raka kože.

Ali, novija naučna otkrića potvrđuju da negativne posledice po našu kožu iz spektra sunčevog zračenja nemaju samo UV zraci, već i vidljiva svetlosti visoke energije, poznata kao plava to jest HEVIS (High energy visible light) svetlost. Tokom izlaganja suncu HEVIS svetlost pokrec´e oslobađanje slobodnih radikala u koži i uzrokuje oksidativni stres. Posledice ovog uticaja su prevremeno starenje kože, takozvano fotostarenje, i pojava hiperpigmentacija.

 

Odgovorno ponašanje i zaštita od UV zračenja i HEVIS svetlosti

Da biste se zaštitili od negativnih efekata sunca neophodno je da poštujete pravila odgovornog ponašanja na suncu. Izbegavajte sunce u periodu od 10 o 17 časova i kada izlazite na sunce nosite laganu odeću dugih rukava i nogavica, šešire i naočare.

Pored toga, veoma je važno da redovno upotrebljavajte efikasne i pouzdane preparate za zaštitu od sunca. U tom pogledu, u skladu sa novim naučnim saznanjima, informišite se da li osim UV zaštite, obezbeđuju i zaštitu od HEVIS svetlosti.  Preparati iz Eucerin® linije za zaštitu od sunca pružaju vašoj koži i tu vrstu zaštite. Napredna spektralna tehnologija u formulaciji ovih preparata kombinuje fotostabilne UVA/UVB filtere širokog spektra za visoku UV zaštitu i Likokalkon A, koji obezbeđuje antioksidativnu zaštitu.

Prema preporuci dermatologa, deo odgovornog ponašanja na suncu su i redovni dermoskopski pregledi kože, posebno mladeža. U saradnji sa privatnim zdravstvenim sistemom Euromedik, Eucerin® vas podržava da u sklopu odgovornog ponašanja na suncu u svoj život uvedete i ovu naviku.

Da biste bili jedan od 500 korisnika koji će otići na besplatni dermoskopski pregled mladeža u Euromedik, potrebno je samo da kupovinu dva Eucerin® preparata za zaštitu od sunca registrujete u Eucerin® aplikaciji „Put lepote“.

 

Ovu aplikaciju Eucerin® Kluba lojalnosti, možete vrlo brzo i lako besplatno skinuti sa Google Play ili Apple Store, u verziji za Android ili iOS mobilne uređaje.

 

 

Eucerin® Program lojalnosti, poznat je po tome što članovima pruža posebne pogodnosti kupovine i obezbeđuje atraktivne poklone. Aktuelni ciklus ovog programa traje do kraja jula. Zato požurite i budite među prvih 500 koji će imati priliku da učine važan korak u očuvanju zdravlja svoje kože!



Promo objava

Klikni “Like” i dodaj svoj komentar na članak:

Kako da zablistate ovog leta na plaži?!
Da bi imali više samopouzdanja i bili sigurni da ste spremni za letnju sezonu, predstavljamo nekoliko saveta kako bi bil...
2
Pete meke kao pamuk
Sezona sandala jeste počela, ali mnoge dame su još uvek u zatvorenoj obući. Pedikir u kućnim ulovima počinje s potapanje...
2
Žene zimi izgledaju starije i do četiri go...
Stručnjaci za lepotu jedne laboratorije u Njujorku potvrdili su činjenicu da zimsko vreme negativno utiče na kožu žena, ...
2
Priprema kože za proleće i leto
Nega lica i tela sa ciljem pravilne nege u toku leta moguća je primenom prirodnih preparata, koji treba da sadrže preciz...
2





Vrućina i teška šminka ne idu dobro zajedno
Postoji način da koži istovremeno pružite neophodnu hidrataciju i ujednačite ten, i tokom toplih letnjih dana, laganom f...
NIVEA DNEVNA I NOĆNA NEGA PROTIV BORA
Inovativna nega protiv starenja sa čistim bakučiolom i dvostrukom hijaluronskom kiselinomdefiniše konture, učvršćuje kož...



Anketa

Нос.
пеперутка16

Како чистите нос мале деце?

Click Here