|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.

Darujemo najlepše želje!

Uredništvo portala Ringeraja.rs, 19.12.2012
Drage naše Ringerajke, Ringerajci i Ringerajčići, želimo vam srećnu Novu godinu i mnogo nove radosti. Na um padaju samo lepe želje. Pa, podelite ih sa nama, a najlepše će darovati naši prijatelji sponzori!
Ključne reči:

image
/11


 

Neka vam se ispune sve lepe želje!

 

Našim trudilicama želimo da uspešno zatrudne, trudnicama da rode zdravu i veselu decu, roditeljima da se raduju sa svojom dobrom dečicom dok lepo rastu, a dečici želimo da imaju divno detinjstvo.

 

Nakon 14.1.2013., biraćemo određen broj komentara tj. želja sa najviše glasova. Pobednike će obradovati naši prijatelji sponzori. Jedan od njih je Mella Cosmetics... Pišite nam želje i čekaju vas lepa iznenađenja!

 

Živeli! Srećna Nova!

 

Ljubi vas naša Ringeraja.rs!

 

 

Kliknite na link i poželite nešto lepo... :)

 

 

         http://www.ringeraja.rs/novogodisnje-zelje    

 


Klikni “Like” i dodaj svoj komentar na članak:

Ringerajin osmomartovski nagradni konkurs
Na Ringeraji je Dan žena svaki dan :)))
3
Naša Ringeraja.rs je napunila 3 godine!
Srećan vam treći rođendančić mile naše Ringerajke, Ringerajci i Ringerajčići!
2
Ringerajina himna
Ne dešava se često da je zajednica toliko lojalna svom okruženju da o tome napiše himnu. Počašćeni smo što su članovi Ri...
2
O Ringeraji.rs
Pročitajte više o tome ko smo, kakva nam je misija i čiji smo :)
2





Ringerajin vodič :)
Pogledaj spisak alata koje MORAŠ da koristiš u određenom periodu svog života :) Šta sve možeš da nađeš na svom omiljenom...
Pravilnik o privatnosti
Poslednja promena 27.8.2020.



image
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci. Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao. Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece. Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše! Hvala sto ste tu za nas!  Više >>
image

Anketa

Трудноћа.
пеперутка16

Који део трудноће вам се највише допао или Најлакши?

Click Here