|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.

Druženje "Zvezda baby kalendara 2018"

Uredništvo portala Ringeraja.rs, 30.1.2018
Od oktobra do januara, pod sponzorstvom kompanije JOHNSON'S® već 4. godinu za redom, Ringerajino nebo svetluca i blista uz najlepše osmehe mališana Srbije i Crne Gore.

image
/151


 

Tokom trajanja takmičenja "Zvezda baby kalendara 2018" zvezdanu galeriju na Ringeraji ukrasilo je 1.227 zvezdica, a poslali ste nam preko 1600 fotografija mališana!

Na kraju, svi smo željno iščekivali 12 odabranih fotografija, koje su predstavljene u decembru na portalu www.ringeraja.rs, svakog dana po jedna fotografija i koje su našle svoje mesto među Zvezdama baby kalendara za 2018. godinu.


Topao januarski dan ulepšala su lica naših zvezda i druženje sa njihovim roditeljima, bakama, dekama, sekama i batama, a bio je tu i poneki voljeni ujka i omiljena tetka. Svi zajedno smo se družili, smejali, i na kraju predstavili Baby kalendar za 2018., kalendar koji smo svi nestrpljivo iščekivali, kalendar u kome se osmehuje 12 Zvezda, 12 prinčeva i princeza.



Sjajnu atmosferu tokom druženja u Cherry igraonici, upotpunio je dečiji smeh i razigranost, prepoznavali smo jedni druge i zaboravili na vreme i na obaveze. A fotografisanje sa Zvezdama je nešto što se ne propušta!




Neke od Zvezda koje sijaju u Baby kalendaru za 2018. su nam bile daleko a neke su nažalost bile prehlađene, pa umesto da nam ulepšaju druženje, ostale su ušuškane u svojim krevetićima sa toplomerima i sirupima. Poželeli smo im brzo ozdravljenje i svima poslali pozdrave, nedostajali su ...


Pravo iznenađenje za sve na druženju, bio je fantastičan i uzbudljiv show Bubbleman-a! Trikovi i magija mehurića očarali su sve mališane, a i nas odrasle nipošto nisu ostavili ravnodušnim.

Mehurići, mirišljavi mehurići bili su svuda oko nas, smeh i igra nosili su mališane...baš kao i pre nekoliko nedelja kada su tokom, ali i pre i posle kupanja nastajala prava umetnička dela tokom takmičenja Zvezda baby kalendara 2018. Umetnici su tada bili roditelji, a njihova inspiracija mališani, golicavo smejuljenje i valjanje u peškiru. Jer svaki kupanjac je poseban ritual zar ne!?


 


Hvala svim roditeljima na učešću i hvala što ste i ovaj put Ringeraju učinili najzvezdastijom i najsjajnijom! Bilo je prelepo družiti se sa vama u izboru Zvezda baby kalendara 2018. Čuvajte nam svoje Zvezde i Zvezdice, one su nešto najsjajnije i najvrednije, one nam greju srca i osvetljavaju nam put ♥



Našim Zvezdama: Eleni i Vukašinu, Danici i Dušanu, Andrei i Petru, Atini i Marini, Jakši i Dunji, Jovanu i Luni, ali i svim prijavljenim zvezdicama u galeriji, želimo srećno detinjstvo i da uvek svako od njih bude najsvetlija zvezda svojim roditeljima.

 

Johnson & Johnson u partnerstvu sa organizacijom SOS Dečija sela razvija program "Zdravlje je za sve", koji ima za cilj promociju dobre prakse u oblasti zdravstvene prevencije i lične nege za zajednice iz ugroženih sredina. 


Program je započeo početkom 2017. godine i implementiran je u pet balkanskih zemalja: Srbiji, Bosni i Hercegovini, Rumuniji, Bugarskoj i Hrvatskoj.

 

 


Do sledećeg druženja, pozdravljaju vas JOHNSON'S® i Ringeraja. 

 

 



Promo objava

Klikni “Like” i dodaj svoj komentar na članak:

Zvezda baby kalendara za 2015. godinu - Mart!
Zimi se nazire kraj, a sunce nam osmeh daruje na dar.U martu je zvezda ...
2
Zvezda baby kalendara za 2015. godinu - Fe...
Hladni dani su još uvek tu, a ove okice pune smeha neka vas zagreju! Zvezda za mesec februar je ...
2
Zvezda baby kalendara za 2015. godinu - Ja...
Započnimo sa predstavljanjem zvezdica zvezdanog Ringerajinog neba!!! Sjajna zvezda meseca januara je ...
2
100 zvezdica!!!
Najlepše zvezdano nebo je tu!! Prvih 100 fotografija sa najvećim brojem glasova tokom takmičenja "Zvezda baby kalenda...
2





Avgustovska zvezda baby kalendara za 2018....
Milo sunce avgusta donosi nam avgustovska zvezda baby kalendara za 2018. godinu!
Počelo je glasanje, prijave i dalje traju!
Glasanje je počelo, ali još uvek možete da šaljete fotografije vaših mališana za Zvezda baby kalendara 2018!



Anketa

Трудноћа.
пеперутка16

Који део трудноће вам се највише допао или Најлакши?

Click Here