|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.

JUN na Ringeraji & SJAJNE NAGRADE!

Uredništvo portala Ringeraja.rs, 27.5.2017
Sa suncem nam na Ringeraju stižu i neka lepa iznenađenja. Naši dragi prijatelji/sponzori obradovaće vredne Ringerajine korisnike divnim nagradama.Takmičenje traje od 5.6. do 30.6.2017. (zaključno sa 30.6.), a pravo učešća imaju svi registrovani članovi.

image
/11


Šta je potrebno da uradite da bi ste postali dobitnik jedne od sjajnih nagrada?


Potrebno je da osvojite što veći broj bodova, a evo i koje aktivnosti na portalu Ringeraja vam donose bodove (pored svake aktivnosti je naveden broj bodova koje data aktivnost donosi):

1. Registracija na portal donosi 20 bodova

2. Prijava na portal donosi dnevno jednom 5 bodova

3. Otvaranje nove teme na forumu donosi 10 bodova

4. Pisanje komentara na forumu donosi 5 bodova

5. Pisanje komentara ispod teksta na portalu (Facebook Comments Plugin ispod teksta na portalu, NE na Ringeraja Facebook stranici) donosi 10 bodova

6. Ulaz u Moja Ringeraja donosi dnevno jednom 3 boda

7. Like/Recommend na tekst ili temu na forumu donosi 10 bodova

8. Prijava za newsletter - kalendar trudnoće (samo novo prijavljeni) donosi 25 bodova

9. Prijava za newsletter - kalendar razvoja deteta (samo novo prijavljeni) donosi 25 bodova

10. Prijava za editorial newsletter (samo novo prijavljeni) donosi 10 bodova


 

Broj bodova koje ste osvojili kao i plasman najbolje plasiranih učesnika možete proveriti u svakom trenutku na posebnoj stranici OVDE

 



Pogledajte nagrade kojima će sponzori obradovati najuspešnije Ringerajce!


Biće podeljeno ukupno 51 nagrada: glavne i dnevne!

 

  • Glavne nagrade ( 14 ukupno)

Glavne nagrade se dodeljuju takmičarima koji su sakupili najviše bodova u ukupnom plasmanu tokom svih 26 dana takmičenja. Nagrađuje se 14 takmičara. Svaki od njih dobija po jednu glavnu nagradu.

 

 

Nemački brend Kräuterhof  u svom portfoliu ima tradicionalne meleme i biljne kreme, kao i linije proizvoda za efikasnu borbu protiv celulita i proizvoda za negu kose. Svi proizvodi su napravljeni po tradicionalnoj nemačkoj recepturi, na bazi prirodnih sastojaka.
Kräuterhof proizvodi su prepoznatljivi po jedinstvenom pečatu - „100% ORIGINAL NEMAČKI proizvod sa tradicijom.”

Esenciju Kräuterhof gelova i krema čine biljni ekstrakti koji neguju sve tipove kože i pomažu kod različitih specifičnih potreba.

Gavez gel, Gel za noge, Krema sa arnikom i Krema sa nevenom treba da budu obavezan deo vaše kućne apoteke. 


Zato smo vam spremili 5 paketa koji sadrže:

Kräuterhof šampon za normalnu kosu, 500ml
Balzam za kosu, 500ml
Gavez gel, 100ml
Gel za noge, 100ml
Krema sa arnikom, 100ml
Krema sa nevenom, 100ml.

Kräuterhof poklanja po paket proizvoda za 5 dobitnika koji će biti među najbolje plasiranim učesnicima!

 

 

 

Nesquik paket za doprinos razvoju dečijih sposobnosti!

 

 

Nesquik asortiman u Srbiji obuhvata žitarice za doručak i instant kakao napitak. Nesquik žitarice za doručak su jedan od najvećih svetskih brendova žitarica za decu i zahvaljujući hrskavim žitnim kuglicama sa ukusom čokolade, obogaćenih sa sedam vitamina, gvožđem i kalcijumom, predstavljaju idealan obrok za decu. Nesquik OPTI-START instant kakao napitak sadrži odabrane vitamine i minerale koji nadopunjuju hranljivu vrednost mleka, kao što su vitamin D koji doprinosi normalnom rastu i razvoju kostiju dece, gvožđe koje doprinosi normalnom kognitivnom razvoju dece i cink.

 

 

Rezultati globalnog istraživanja koje je u pet država na dva kontinenta sprovela robna marka Nesquik kompanije Nestlé pokazuju da gotovo svi roditelji, čak 98 odsto njih, veruje da je kreativnost važna za razvoj njihove dece. Ukoliko niste znali, u proseku, sa pet godina starosti u toku jednog dana uključujemo se u kreativne zadatke 98 puta, smejemo 113 puta i postavimo 65 pitanja, dok do 44. godine, brojke padaju na samo dva kreativna zadatka dnevno, 11 smejanja i šest postavljanja pitanja.

Osvojite Nesquik paket i probudite dečiju kreativnost, ali i Vašu!

 Kompanija Nestlé poklanja 7 paketa Nesquik proizvoda!


 


 

 

Dečje proslave, ali i proslave odraslih, u poslednje vreme su nezamislive bez jednog veselog, šarenog, kreativnog dodatka – pinjate!

Mesto gde se mašta pretvara u stvarnost i ispunjavaju najlepše dečije želje je radionica Pinjata Fan M&C .

 

Pinjata Fan M&C poklanja jednu pinjatu po izboru za 1 Ringerajinog korisnika!

 

 

 

 

 

Brend Olga S - Handmade in Serbia  poklanja jednu krpena lutku - zec dečak, koja je ručno rađena u plavim tonovima i deo je nove serije lutaka, za 1 Ringerajinog korisnika

Brend Olga S - Handmade in Serbia se bavi malom proizvodnjom krpenih igračaka (lutaka), kao i drugog pratećeg asortimana. Olga S. brend je prethodnih godina, učešćem na manifestacijama "Moda za kuću" i "Moda za poneti", uspešno započela život svog brenda. Naši proizvodi su namenjeni i deci i odraslima podjednako.
Koristimo prirodne materijale, kombinujemo novo i staro kroz reciklažu postojećih tkanina, a kvalitet stavljamo na prvo mesto. Trenutno se naši radovi mogu videti u radnji All nut u Beogradu. Takođe nas možete pratiti na društvenim mrežama kao što su Facebook i Instagram

 

 

* Raspored glavnih nagrada prema plasmanu dobitnika:


1. Kräuterhof paket proizvoda

2. Nesquik paket proizvoda

3. Kräuterhof paket proizvoda

4. Nesquik paket proizvoda

5. Pinjata Fan M&C po izboru dobitnika

6. Nesquik paket proizvoda

7. Kräuterhof paket proizvoda

8. Nesquik paket proizvoda

9. Kräuterhof paket proizvoda

10. Nesquik paket proizvoda

11. Olga S Hamdmade in Serbia Zec dečak

12. Nesquik paket proizvoda

13. Kräuterhof paket proizvoda

14. Nesquik paket proizvoda

 


 

 

  • Dnevne nagrade (37 ukupno, raspoređeno po danima):

Svakog dana takmičenja biće nagrađen po 1 takmičar sa najviše sakupljenih bodova prema dnevnoj klasifikaciji. Svaki takmičar može da osvoji najviše jednu dnevnu nagradu. To znači da posle osvajanja dnevne nagrade, takmičar u klasifikacionim tabelama neće više biti među dobitnicima dnevnih nagrada, bez obzira na to da li ima dovoljan broj bodova. Takmičar nastavlja takmičenje za glavnu nagradu.

 

 

 


 

 

 

 

 

KREATIVNI STUDIO kvART je mesto u kome su objedinjene sve oblasti savremene vizuelne komunikacije. Studio je osnovala organizacija za zaštitu prava i podršku ženama sa invaliditetom „IZ KRUGA – BEOGRAD“ sa ciljem da se na kreativan način ispuni misija i podrži rad organizacije.

 

KREATIVNI STUDIO kvART poklanja po jedan bodi po izboru za 4 Ringerajina korisnika!

 


 

 

 


Knjižare "Papirna krila" su brend kompanije Giunti knjižare d.o.o koje možete naći u Beogradu, Novom Sadu, Nišu, Požarevcu, Pirotu, Kragujevcu.

 

"Papirna krila" poklanjaju po 3 knjige za 10 Ringerajinih korisnika:

 

1. Put Dobrog roditelja + Bukvar lepog ponašanja + Priručnik za provod u prirodi

2. Mali gurmani + Priručnik za igre u kući + Priručnik za provod u prirodi

3. Priručnik za provod u prirodi + Bukvar lepog ponašanja + Priručnik za igre na otvorenom

4. Na metli koja svetli + Priručnik za igre u kući + Bukvar lepog ponašanja

5. Pobedite stidljivost + Veliki priručnik za proslave  + Priručnik za igre na otvorenom

6. Veliki priručnik za proslave + Hiperaktivno dete + Priručnik za igre u kući

7. Priručnik za male kuvare - Danas ja kuvam +  Bukvar lepog ponašanja + Put Dobrog roditelja

8. Veliki priručnik za proslave + Priručnik za provod u prirodi + Bukvar lepog ponašanja

9. Na metli koja svetli + Priručnik za igre na otvorenom + Put Dobrog roditelja

10. Hiperaktivno dete + Priručnik za male kuvare - Danas ja kuvam + Priručnik za igre na otvorenom

 

 

Put Dobrog roditelja

Iako zvuči neverovatno, ponekad i u najjednostavnijim i najbanalnijim situacijama roditelji prave brojne greške koje su naizgled bezopasne, ali koje u suštini mogu imati pogubne posledice. Šta se tu može učiniti? Postavićemo jedan zajednički životni plan roditeljskog para, a zatim ćemo razjasniti neka od osnovnih pravila ponašanja koja će poštovati kognitivni i emotivni razvoj deteta još od najranijeg detinjstva. I to je već sjajan početak!

  

 


 


 Bukvar lepog ponašanja

Prema rečima same autorke, dugogodišnjeg prosvetnog radnika, lepo po­našanje nije privilegija ni lepih, ni bogatih, ni moćnih, ni učenih – već vaspitanih. Ono se sastoji iz dva dela: jedan je lični, to jest karakterni i moralni koji se ne menja nikad, a drugi zavisi od vremena, civilizacije, običaja i vere. Ova knjiga će umnogome pomoći i deci i njihovim roditeljima da na zabavan način upoznaju i usvoje lepe navike i manire i da nauče da razlikuju dobro od lošeg, lepo od ružnog, korisno od štetnog.

 

 


 

 Priručnik za provod u prirodi

Vodimo vas u jednu divnu avanturu, lepu, veselu i, pre svega, zdravu! Zato, za početak, pakujemo rančeve, uzimamo kompas i kartu, i učimo da koristimo šator i vreću za spavanje, a možda i ležaljku za ljuljanje.

Mnoge veštine i znanja su nam potrebni za uspešno snalaženje u našem novom okruženju, važno je naći i prepoznati prirodna skloništa, napraviti zaklon od drveta, grana i lišća ili, što da ne, i na drvetu! A u tom magičnom svetu, tako "normalno prirodnom", a opet toliko dalekom od našeg svakodnevnog života, uživaćemo u cvrkutu ptica pevačica i rici jelena, ukoliko budemo imali dovoljno strpljenja i umeća da ih sačekamo.

 

 

 

 

Mali Gurmani

Kako samo kuhinja oživi kada malene dečje ru­ke i velika srca njome za­vladaju! To je prava ra­do­st za oči, a sa našom knjigom Mali gurmani, i praznik za stomak i dušu. Ponosni roditelji će deci rado pomoći u spravljanju ukusnih i ne tako zahtevnih jela, a onim posebno talentovanim će morati i da pre­puste kuvarsku kapu i va­r­jaču!

 

  

 


 

 

Priručnik za igre u kući

Ko kaže da je u kući dosadno? Napolju je kiša ili strašno loše vreme, zima je i rano pada mrak, red je da mala pauza začas prekine zajedničko učenje ili se prosto skupilo društvo kod nekoga – razloga ima bezbroj, ali je najvažnije snaći se I uživati u trenutnim okolnostima. Zato, pravac na žurku!

 

  

 

 


 

 

Hiperaktivno dete

Zbog čega neka deca ne uspevaju ni za trenutak da ostanu mirna? Zašto nam se čini da oni ne uspevaju da posvete dovoljno pažnje rečima nastavnika ili roditelja? Ovaj priručnik pruža odgovore na ova i brojna druga pitanja polazeći od analize problema koje hiperaktivno dete ima pa sve do najboljih načina na koje se njegova samokontrola može povećati i učvrstiti.

 

 

 

 


 

Danas ja kuvam

Egzotični i tradicionalni ukusi, šarm nacionalnih kuhinja i neprevaziđene pice i špageti san su svakog dečjeg srca, a pogotovu stomaka. Naš priručnik pomaže da svako dete postane mali veliki kuvar, pravi majstor ukusnih obroka.

 

 

 

 

 

 


 

 

Priručnik za igre na otvorenom

Naša knjiga nudi pregršt ideja i predloga, koji će i od najobičnijeg dvorišta, livade ili parkića napraviti poprište neviđene žurke i jurnjave! Od klasičnih igrica sa loptama, klikerima i štapovima, preko trka i trčanja uzduž i popreko, pa sve do pravljenja raznoraznih koliba i kućica.

 

 

 

 

 

 


 Na metli koja svetli

„Na metli koja svetli“ je zbirka priča za decu. Priče su veoma duhovite, a likovi u njima zanimljivi. Kroz putovanje na metli koja svetli upoznaćete Miša Miška, Kornjaču Izabelu, Veselog Brka, Mrzovoljne Makaze, Iskrenu Koprivu, Zmiju Zmiki i mnoge druge. U jednoj od priča junaci su čak i leskovačka pljeskavica i američki hamburger, koji se nakon velike rasprave ipak usaglase oko jedne stvari.

 

 


 

  

Veliki priručnik za proslave

Društvo se okuplja, sve mora da bude baš sjajno i bajno, ali kako sve to da se organizuje? Pa sada – vrlo lako! Veliki priručnik za proslave je namenjen baš za tu svrhu! U poverenju vam saopštavamo naših 10 zlatnih pravila za savršeno slavlje, predlažemo meni i recepte shodno prilici i okolnostima, a raznovrsne I vesele igre su pravi šlag na torti. Iako, naravno, ni torte nismo zaboravili... Zato, uživajte!

 

 

 

 

 


 

Pobedite stidljivost

Oko 95% populacije se tokom života barem jedanput našlo u manje ili više neprijatnoj situaciji. To nije nimalo zabrinjavajuće! Stidljivost nije bolest, već način postojanja koji ima brojne pozitivne aspekte. Problem nastaje kada osoba počne da doživljava sopstvenu stidljivost kao ogroman teret kog bi želela da se oslobodi u najkraćem mogućem roku.

 

 

 

 

 

 

 

 



Propolis Books je dečji izdavač kreativnih, edukativnih, nesvakidašnjih i smešnih knjiga kojem je jako važno da deca, čitajući, nauče da misle svojom glavom. Knjige su važan deo svačijeg detinjstva, baš kao i igra. Zato se mi igramo, čitajući.

Propolis Books poklanja po jednu knjigu za 3 Ringerajina korisnika!

 

 

Baka gangster, Dejvid Valijams:

Planetarno poznat dečji hit britanskog autora Dejvida Valijamsa, priča o ljubavi i naučenim lekcijama, o sreći skrivenoj u svakodnevnim sitnicama i o novootkrivenom poštovanju života i mudrosti starijih. Dirljiva i urnebesno smešna priča o devetogodišnjem Benu koji ne voli da odlazi kod bake, ali mora, i to svakog vikenda. On misli da je njegova baka obična, dosadna, da smrdi na kupus i samo rešava ukrštene reči. Sve dok jednog dana slučajno ne pronađe kutiju punu nakita i ne sazna da je njegova baka... Međunarodna kradljivica dragulja! Ben i baka prave plan da ukradu, ni manje ni više, nego dragulje engleske kraljice! Uskoro će Ben otkriti da njegova baka i nije tako dosadna kako se njemu činilo, da ume da priča divne priče jednakom veštinom kojom pasionirano rešava ukrštenice i da smrad kupusa i nije nepodnošljiv kad voliš tog nekog ko smrdi na kupus. Upoznajte Bena i njegovu baku, učestvujte u uzbudljivoj policijskoj helikopterskoj poteri i saznajte u kakvoj su vezi baka, joga, mentol-bombone, engleska kraljica i njene gaćice na Junion Džeka!

 

 


 

Štreberka - Od štreberke do fenserke, Holi Smejl:

Zabavan i istovremeno poučan tinejdžerski roman o unutrašnjem sukobu sa kojim će se identifikovati mnoge adolescentkinje: najpametnija učenica u razredu šikanirana je od strane vršnjaka samo zbog toga što je drukčija i pametnija. Iznenada će celom svetu dokazati da je i jednako lepa. Ova štreberka je odličan uzor! Iskusiće život o kakvom nikad nije maštala, putovaće planetom, upoznavati mnoštvo novih ljudi, dobrih i loših. Dobiće priliku da izmašta novu sebe, uz mogućnost da uništi sve drugo.
 

 

 

 

 

Magični kovčeg bajki, 14 najpoznatijih britanskih dečjih pisaca:

Četrnaest svetski poznatih bajki ispričane su na nov, jedinstven način od strane četrnaest najpoznatijih britanskih pisaca. Odlična preporuka za uvođenje dece u svet bajki, za prvi susret sa Ivicom i Maricom, Snežnom Kraljicom, Malom Sirenom, Motovilkom, Rampelstilskinom i mnogim drugim junacima svačijeg detinjstva. Stvorenja u magičnim šumama i najmlađi brat sa krilom labuda. Dvorac dvanaest sestara koji krije jednu tajnu i jedna sasvim obična salata koja ima moć da odredi nečiju sudbinu. Raspuknuto ogledalo koje iskrivljuje stvarnost i krhotine zarivene u dečje srce. Kućica od svakojakih slatkiša, začarani zamkovi i ljudi, zle maćehe i dobre vile, životinje koje govore i nestašna šumska stvorenja, i moć ljubavi kao univerzalno oružje protiv zla, to su saznanja koja čekaju svakoga ko zaroni u magični kovčeg pun bajki.


 

 

 

 

 

TOFT STUDIO je dizajnerska kuća osnovana 2013. posvećena kreiranju i proizvodnji dečijih igračaka od ekoloških i prirodnih materijala, posebno od drveta.

Poklanjaju za 3 Ringerajina korisnika po komplet Kockica Pričalica

Pet kockica - trideset motiva – beskonačno mnogo priča.

Igra koja pomaže deci da prošire rečnik i da u punoj meri razviju jezičku kreativnost i veštinu izražavanja.

Zasnovana na Montesori metodi i namenjena deci svih uzrasta.

 

 

 

 

 

 

 

 

UšuškajMe proizvodi su napravljeni od 100% prirodnih materijala, neverovatnih karakteristika. Upijaju vlagu, regulišu toplotu i nežni su kao i koža vaših mališana. Savršeni za bezgranična maženja i uspavanke. UšuškajMe kolekcija se sastoji od
četiri proizvoda: Dunjica za iznošenje bebe koja se pretvara u udobni prekrivač ili podlogu za igru, Prekrivač za starije mališane dostupan u dve veličine, Podloga za kolica i jastuk za bebe. Napravljeni od bambusa i punjeni čistim pamukom, ekstremno su nežni za kožu. Svaki od njih je dostupan u četiri dezena. Ponudu smo dopunili i modnim detaljima, leptir mašne za dečake i tate i rajfovi za devojčice i
mame.

UšuškajMe - proizvodi od bambusa za vaše mališane, poklanjaju po jedan modni detalj po izboru (leptir mašna za malog princa ili rajf sa mašnom za malu princezu) za 7 ringerajinih korisnika.

Leptir mašna je napravljena od 100% bambus tkanine. Ekstremno
nežna za kožu vaših mališana, ali i za planetu. Svaka leptir mašna je
unikatna. Savršen modni detalj za mališane i njihove tate. Rajf sa
mašnom od 100% bambus platna. Za male dame i njihove mame koje vode
računa o savršenom stilu, ali i Planeti.

 

 

MIMI Jastučići - radionica za izradu unikatnih jastuka, detalja i sitnica.

Jastuci se izrađuju od materijala sličnom plišu koji je veoma čvrst i otporan na česta pranja a pune se silikonskim kuglicama. Rade se po porudžbini, i svaki je unikatan.

MIMI Jastučići poklanjaju po jedan jastuk za 3 Ringerajina korisnika:

Jastučić za devojčice 30cm x 30cm,

Olaf 35cm x 50cm,

Oblak 55cm x 35cm

 

 

 

Radionica "Hrabri krojač" ulepšava domove praktičnim korpama za odlaganje igračaka, modernog dizajna, domaće proizvodnje!

"Hrabri krojač"  poklanja vam poklanja po jednu Cool korpu za cool klince - originalnu platnenu korpu za igračke, za 2 Ringerajina korisnika.

Velike su zapremine, lako rešavaju problem razbacanih igračaka. Kvalitetne i izdržljive, svojim dizajnom lako se uklapaju u dečije i dnevne sobe, igraonice i vrtiće. Visine su 60 cm, prečnika 46 cm i imaju praktične ručke sa strane, postava je od 100% pamuka. Mogu se prati u mašini na 40 stepeni. Savršene su kao poklon za dečije rođendane!

 

 

 

 JRJ,Moj Izdavač,  osnovan je davne 1984. godine sa ciljem da obogati dečiji svet knjige i pruži izdanja koja krase biblioteke mnogih domova. JRJ je postao poznat ne samo po širokom opusu dečijih izdanja, namenjenih deci svih uzrasta, već i po školskim priručnicima za učenje jezika, gramatikama i rečnicima.

JRJ, Moj Izdavač, nudi veliki izbor dečijih naslova za sve uzrasne grupe na jednom mestu. Za ovo leto, izdvajamo iz ponude nove naslove za decu predškolskog uzrasta i preporučujemo naslove za letnji raspust.

 


JRJ, Moj Izdavač, poklanja knjige za 4 Ringerajina korisnika: Matematika za predškolce, Razvoj govora, Vilina kutijica i Negde preko sedam brda, Gramatika od 5. do 8. razreda.

 

 

 

* Raspored dnevnih nagrada:

 

5.6.2017.  Bodi Kretivnog studia kvArt, po izboru dobitnika + JRJ knjige Razvoj govora i Gramatika od 5. do 8. razreda

6.6.2017. Knjige Papirna krila : Put Dobrog roditelja + Bukvar lepog ponašanja + Priručnik za provod u prirodi

7.6.2017. UšuškajMe Rajf ili leptir mašna

8.6.2017. Komplet Kockica pričalica + Knjige Papirna krila : Veliki priručnik za proslave + Priručnik za provod u prirodi + Bukvar lepog ponašanja

9.6.2017. MIMI Jastučić za devojčice 30cm x 30cm + ProPolis knjiga Štreberka - Od štreberke do fenserke

10.6.2017. Knjige Papirna krila : Mali gurmani + Priručnik za igre u kući + Priručnik za provod u prirodi

11.6.2017. Bodi Kretivnog studia kvArt, po izboru dobitnika + JRJ knjiga Negde preko sedam gora

12.6.2017. UšuškajMe Rajf ili leptir mašna

13.6.2017. Hrabri krojač Cool korpa Jež

14.6.2017. Knjige Papirna krila : Priručnik za provod u prirodi + Bukvar lepog ponašanja + Priručnik za igre na otvorenom

15.6.2017. UšuškajMe Rajf ili leptir mašna

16.6.2017.  Knjige Papirna krila : Na metli koja svetli + Priručnik za igre u kući + Bukvar lepog ponašanja

17.6.2017. Komplet Kockica pričalica + Knjige Papirna krila : Na metli koja svetli + Priručnik za igre na otvorenom + Put Dobrog roditelja

18.6.2017. UšuškajMe Rajf ili leptir mašna

19.6.2017. Knjige Papirna krila : Pobedite stidljivost + Veliki priručnik za proslave  + Priručnik za igre na otvorenom

20.6.2017. MIMI Jastučić Olaf 35cm x 50cm + ProPolis knjiga Magični kovčeg bajki

21.6.2017. UšuškajMe Rajf ili leptir mašna

22.6.2017. Knjige Papirna krila : Veliki priručnik za proslave + Hiperaktivno dete + Priručnik za igre u kući

23.6.2017. Bodi Kretivnog studia kvArt, po izboru dobitnika + JRJ knjiga Vilina kutijica

24.6.2017. Hrabri krojač Cool korpa Bubamara

25.6.2017. MIMI Jastučić Oblak 55cm x 35cm + ProPolis knjiga Baka gangster

26.6.2017. UšuškajMe Rajf ili leptir mašna

27.6.2017. Komplet Kockica pričalica + Knjige Papirna krila : Hiperaktivno dete + Priručnik za male kuvare - Danas ja kuvam + Priručnik za igre na otvorenom

28.6.2017. Knjige Papirna krila : Priručnik za male kuvare - Danas ja kuvam +  Bukvar lepog ponašanja + Put Dobrog roditelja

29.6.2017. UšuškajMe Rajf ili leptir mašna

30.6.2017. Bodi Kretivnog studia kvArt, po izboru dobitnika + JRJ knjiga Matematika za predškolce

 

Nesquik asortiman u Srbiji obuhvata žitarice za doručak i instant kakao napitak. Nesquik žitarice za doručak su jedan od najvećih svetskih brendova žitarica za decu i zahvaljujući hrskavim žitnim kuglicama sa ukusom čokolade, obogaćenih sa sedam vitamina, gvožđem i kalcijumom, predstavljaju idealan obrok za decu. Nesquik OPTI-START instant kakao napitak sadrži odabrane vitamine i minerale koji nadopunjuju hranljivu vrednost mleka, kao što su vitamin D koji doprinosi normalnom rastu i razvoju kostiju dece, gvožđe koje doprinosi normalnom kognitivnom razvoju dece i cink.

 

Rezultati globalnog istraživanja koje je u pet država na dva kontinenta sprovela robna marka Nesquik kompanije Nestlé pokazuju da gotovo svi roditelji, čak 98 odsto njih, veruje da je kreativnost važna za razvoj njihove dece. Ukoliko niste znali, u proseku, sa pet godina starosti u toku jednog dana uključujemo se u kreativne zadatke 98 puta, smejemo 113 puta i postavimo 65 pitanja, dok do 44. godine, brojke padaju na samo dva kreativna zadatka dnevno, 11 smejanja i šest postavljanja pitanja. Osvojite Nesquik paket i probudite dečiju kreativnost, ali i Vašu!

Klikni “Like” i dodaj svoj komentar na članak:

Kontakt
Želite da se oglašavate na portalu ili vam treba naša pomoć?
4
Naša Ringeraja.rs je napunila 3 godine!
Srećan vam treći rođendančić mile naše Ringerajke, Ringerajci i Ringerajčići!
2
Ringerajina himna
Ne dešava se često da je zajednica toliko lojalna svom okruženju da o tome napiše himnu. Počašćeni smo što su članovi Ri...
2
O Ringeraji.rs
Pročitajte više o tome ko smo, kakva nam je misija i čiji smo :)
2





Opšti uslovi korišćenja portala
Opšti uslovi opisuju, određuju i regulišu uslove korišćenja sadržaja i usluga portala Ringeraja.rs čiji je vlasnik i ope...
Opšti uslovi korišćenja foruma
Rev. 26. mart 2014.



image
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci. Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao. Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece. Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše! Hvala sto ste tu za nas!  Više >>
image

Anketa

Да сазнате...
пеперутка16

...да носите тројке, шта бисте радили?

Click Here