|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.

Upoznajte inovativnu tehnologiju za negu usanauz Labello Hyaluron Lip Moisture Plus balzam za usne

Uredništvo portala Ringeraja.rs, 10.5.2023
Beograd, 10. maj 2023 – Usne su jedan od simbola ženstvenosti, a kako bi zadržale lep i mladalački izgled, važno je da vodimo brigu o njihovoj nezi i zaštiti. Punoća, mekoća i senzualnost je ono čemu težimo, ali često nas proizvodi koje koristimo razočaraju i ostavljaju onaj lepljivi, teški osećaj na usnama.

image
Labello se brine za tvoje usne, ali i za okolinu.
/11


Sada, uz novi balzam za usne u svima omiljenom formatu Labello stika, možete da imate sve –  isprobajte negujući Labello Hyaluron Lip Moisture Plus i Rose koji će tvojim usnama pružiti dubinsku hidrataciju i učiniti ih osetno glatkijim.


Inovativna formula Labello Hyaluron Lip Moisture Plus bezbojnog balzama pruža usnama intenzivnu dvadesetčetvoročasovnu hidrataciju zahvaljujući hijaluronskoj kiselini koja će prodreti duboko u slojeve tvojih usana i aktivirati sopstvenu proizvodnju istog sastojka.

 


Labello Hyaluron Lip Moisture Plus 

- Trenutni osećaj glatkih i mekih usana

- Primetno čvršće, punije i manje naborane usne

- Lagana formula, bez osećaja lepljivosti



Ako želiš intenzivnu hidrataciju i dašak boje i volumena u isto vreme – Labello Hyaluron Lip Moisture Plus Rose je pravi izbor za tebe! Zahvaljujući mentolu povećava protok krvi u usnama, daje osećaj punoće i ističe prirodnu boju usana.



Uživajte u laganom i svežem osećaju usana izraženije boje, bez osećaja lepljivosti uz Labello Hyaluron Lip Moisture Plus Rose, ne samo da štiti spolja već i neguje i hidrira iznutra.

 

 

 Labello Hyaluron Lip Moisture Plus Rose 

 - Ultrahidrantna formula s hijaluronom za intenzivnu hidraciju

 - Trenutni osećaj glatkih i mekih usana

 - Primetno čvršće, punije i manje naborane usne

 


Labello se brine za tvoje usne, ali i za okolinu. Upravo zato, vodi računa o veganskoj formuli, bez mineralnih ulja i s 99 % sastojaka prirodnog porekla. Unutar formule hijaluronska kiselina je mešana s raznim hranljivim prirodnim uljima poput bademovog ulja i etarski dobijenog shea putera, a po prvi put Labello dolazi u spoljnoj ambalaži od recikliranog papira, bez plastike! 

 

Dostupno od aprila 2023.

 


 

Za više informacija o NIVEA proizvodima posetite:

www.nivea/proizvodi/labello bezbojni

www.nivea/proizvodi/labello rose

Pratite vesti o NIVEA proizvodima prijavom na ekskluzivni myNIVEA sadržaj

Pratite nas i na Facebooku NIVEA Hrvatska i IG NIVEA global


Promo objava

Klikni “Like” i dodaj svoj komentar na članak:

Kako da zablistate ovog leta na plaži?!
Da bi imali više samopouzdanja i bili sigurni da ste spremni za letnju sezonu, predstavljamo nekoliko saveta kako bi bil...
2
Pete meke kao pamuk
Sezona sandala jeste počela, ali mnoge dame su još uvek u zatvorenoj obući. Pedikir u kućnim ulovima počinje s potapanje...
2
Žene zimi izgledaju starije i do četiri go...
Stručnjaci za lepotu jedne laboratorije u Njujorku potvrdili su činjenicu da zimsko vreme negativno utiče na kožu žena, ...
2
Priprema kože za proleće i leto
Nega lica i tela sa ciljem pravilne nege u toku leta moguća je primenom prirodnih preparata, koji treba da sadrže preciz...
2





NIVEA Rose Touch sa organskom ružinom vodicom
Beograd, jul 2021. - Ruža je poznata kao kraljica cveća, simbol lepote i znak ljubavi. Međutim, ona ima i dugu tradiciju...
DECU ZIMI KUPATI jednom u TRI DANA
Decu ne treba kupati svaki dan, pogotovo ne zimi, dovoljno je jednom u tri dana. Svakodnevno se jedino održava higijena ...



Anketa

Да сазнате...
пеперутка16

...да носите тројке, шта бисте радили?

Click Here